Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

İnşallah hepimiz için en güzeli, en hayırlısı olur :) teşekkür ederim

Canım Beştepe de Ayla Eser var. Ben de ona gidiyorum. 35 Haftalık hamileyim. Güzel ilgileniyor.Doktorumu çok beğeniyorum, kafandaki soru işaretlerini herşeyi, rahatlıkla gideriyor ve motive ediyor. Fakat tek sıkıntı Turgut Özal hast. 'de nöbetçi doktor kimse o doğuma giriyor. Yani doktor polikinikte olsa dahi doğuma giremeyebilirmiş özellikle sordum ama uygun bir durum olursa bakarım demişti. Onun da nöbetini tutturmak kumda iğne aramak gibi olur. Doğumun ne zaman geleceği belli olmaz ki.

Benimki normal doğum görünüyor üstelik. Bazen de diyorum ki bu normal bir süreç. Eskiden insanlar bu imkanları bulamıyorlardı. Biraz da içimizi rahat tutmamız gerek sanırım.

Umarım hepimiz için herşey yolunda gider.

Merhaba ankaralı hamişş arkadaşlarım 16 haftalık hamileyim bayındır hastanesinde devam ediyorım kontrollerime kız bebek bekliyorumm batıkentte yaşıyorumm

Merhaba ankaralı hamişş arkadaşlarım 16 haftalık hamileyim bayındır hastanesinde devam ediyorım kontrollerime kız bebek bekliyorumm batıkentte yaşıyorumm

merhaba, bayındır da fıyatlar baya yuksek galıba, ssk da yok, ozel olmazsa muayene ıcın ne kadar oduyorsunuz sorabılır mıyım ? tskler..

arkadaslar merhaba, bende 17. haftanın ıcındeyım, bızde mapfre den medicanalı paketı aldık, 8 muayene hakkkı var. ama ben meslegım geregı su anda dogu anadoludayım ve tam anlamıyla 1 temmuzdan ıtıbaren ankarada olucam, yanı dogumdan 2 ay once..

mapfre ve medicanayla ilgili her turlu gorus, tavsiye ve uyarılarınız benım ıcın cok degerlı, paylasırsanız sevınırım.
7-8 sayfa gerıye kadar okudum ama yıne de goruslerınızı beklerım. herkese hayırlı anne olmalar.

MEDICANA
*sadece ultrason aleti eski model

Merhaba Medicana gibi bir hastanede eski ultrason cihazı olması benı sasırttı. ben su ana kadar dogu da bir unıv. hastanesınde yaptırdım kontorallerımı orada bıle 4 boyutlu son model ultrason cıhazı vardı. bu konudakı ızlenımlerınızı bıraz daha detaylandırmanızı rıca edebılır mıyım ?

merhaba, bayındır da fıyatlar baya yuksek galıba, ne kadar oduyorsunuz sorabılır mıyım ? tskler..

Doktordann doktora değişiyor canim benim doktorum muayene fiyati 220 tl bide bölüm hocası var onun 330 tl benim dr halime kaya sezer memnunum tavsiye ederim

doğum için ne kadar ödeyeceksiniz ? hayırla sağlıkla gelsin bebişin

Doktordann doktora değişiyor canim benim doktorum muayene fiyati 220 tl bide bölüm hocası var onun 330 tl benim dr halime kaya sezer memnunum tavsiye ederim

Mapfre siz medicana da 172 lira, cok da fazla deilmiz aslinda. lakin dogum paketleri cok pahali orada. bir de sgk anlasmasi olmadigi icin TOBB dan resmi rapor alamiyorsunuz, arkadasım orda dogum yapti, minik butik bi hastaneye yonlendirilerek orda yapilmis gibi rapor aldilar. calismiyoraniz sorun deil gerci.
hayirli dogumlar size de..

Evet doğum 5,000tl dediler ama henüz net konuşmadık eşimle gidip yok evdeyim çalışmiyorum o konuda sıkıntı yok dedik en azından çocuğumuz temiz ilgili bi hastanede hayata Merhaba desin

bir defa hissettim balıkk gibiydi sanki:) doğumdan korkuyomusun

QUOTE=suheylaylmz;34433998]Evet benim de ilk peki pıt pıt larini hissediyo musun gerçi ben 16 da hissettim elimle değil de içeriden ysni[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum...

bende 18+5 günlük gebeyim kısmetse ağustos annesi olacağım,

ufuk üniversitesi hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum,çok temiz ve ilgili olduğunu duydum..

acaba aranızda orada muayene olan ve doğum yapmayı düşünen , yada çevresinde doğum yapan olmuşmuydu ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

mrb ben batıkentte oturduğum için bilgide doğum yapıcam nasip olursa bende ağustos annesiyim:)

QUOTE=nergizz06;34435085]merhaba arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum...

bende 18+5 günlük gebeyim kısmetse ağustos annesi olacağım,

ufuk üniversitesi hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum,çok temiz ve ilgili olduğunu duydum..

acaba aranızda orada muayene olan ve doğum yapmayı düşünen , yada çevresinde doğum yapan olmuşmuydu ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...[/QUOTE]

Yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum. Fakat her kontrolümde farklı doktora görünüyorum. Soru soramıyorum. Hemen diğer hastaya geçiyorlar.
Ayrıca gece doğum yapılmıyor doktor yok. Randevu alırsan hemen saatinde görünüyorsun. Hastane çok araştırdım.
Koru hastanesi sincan istedim çok pahalı
Zekai Tahir Burak bana çok uzak ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…