- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.661
Çatım darmış malesef ben normal düşünüyordum 2 kere muayne oldum ikisindede çatın dar nırmal doğuramazsın dediler. İstersen dene ama bebek kanala sıkışırsa zor durumda kalınır filan denildi bende napıyım sezeryan olsun dedim. Sağ salim alayımda kucağıma hayırlısı
slm canım bu catı muayenesınde boya kıloya bakıyolarmı? yanı senın nasıl?
Çok üzüldümBence de hiç hoş bi tavır sergilememiş. Sanki çok normal sanki oradaki bir can değil.. Çok sinir oldum Allah en kısa vakitte inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder size de
Tekrar hamileyimmm :)
Boy kilo vb. ölçüm yapılmadı canım sadece jinekolojik muayne ama doktorum normal doğum yapıp yapamayacağıma karar verirken boyumuda değerlendirdi sanırım. Çünkü boyumunda kısa olduğunu bebeği itmekte zorluk çekeceğimi söyledi.
Ayyyy çoooook sevindim. Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip eder insaaaaallllaaaahhhEbru Hanımı tavsiye ediyorum. Cook tatli. Akropolde
Ayyyy çoooook sevindim. Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip eder insaaaaallllaaaahhhEbru Hanımı tavsiye ediyorum. Cook tatli. Akropolde
Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebisler versin bi gidiyim akrapole dr arayisindaim zaten cii teşekkür ederim
Bende Ebru hanıma gidiyorum. Kaç haftalık seninki? Benimki 28 haftalık olacak
Bende Ebru hanıma gidiyorum. Kaç haftalık seninki? Benimki 28 haftalık olacak
Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebisler versin bi gidiyim akrapole dr arayisindaim zaten cii teşekkür ederim
benim de doguma az kaldi. ama tam zamani belli degil. pihtilasma icin igne kullandigim icin sanirim dr sezeryan yapmak isteyecek. kismet bakalim. suan daha birsey demiyor.
cag hastanesinde erol bayraktara gidiyrm ben. mukemmel bir dr. isini asla sansa birakmiyor. telefon ettigimde daha ikinci dittt sesinde aciyr ve herseye cevap veriyr. asla panikletmiyor insani. muayenede de germiyor. ben iki bebek kaybettim.sukur erol beyi buldum. yoksa bu kuzum da yasamayacakti.
hastanenin muayene ucreti 62 tl.
sadece toxoplazma be rubella testi icin 40tl fark odedim basta.
ikili uclu tarama istemedigim icim dr yaptirmadi ama ona da fark odenmiyor.
seker testi ve ayrintili usg icin de fark odemedim. sadece muayene ucreti verdim.
her hafta nst ye giriyrm ve nstye de hic fark odemiyorum.
dr arayanlar icin bilerek detay verdim.arkadaslar.
buarada gece 3 te bile dogum yapsaniz domtorun kendisi geliyor doguma.
hastane çok kalabalık ve fiziksel koşulları pek iyi değil diye duymuştum, bununla ilgili bilgi de verebilir misin? Bir de doğum ücretleri ne kadar? Teşekkür ederim.
canım nasıl oldun kavuşmuşsundur bebişine nete gircek zaman bulduğunda bekliyorum yorumlarını inşallah güzel olmuştur
Evet güzelim bebeğime kavuştum şükürler olsunÇok korktum ameliyata girerken çok ağladım herkes beni sakinleştirmek için seferber oldu. Epidural sezeryan yapıldı. Bebeğimi ilk emzirişim duygu doluydu bebek hemşirelerini bile ağlattım. Pamuk gibi oğlum Darısı başına inşallah
Evet güzelim bebeğime kavuştum şükürler olsunÇok korktum ameliyata girerken çok ağladım herkes beni sakinleştirmek için seferber oldu. Epidural sezeryan yapıldı. Bebeğimi ilk emzirişim duygu doluydu bebek hemşirelerini bile ağlattım. Pamuk gibi oğlum Darısı başına inşallah
ayyyy ne güzell allah bağışlasın canımm sağlıklı sıhatli olsun inşallah çok sevindim remen 1 haftalık oldunuzdarısı bana artıkk
hastaneden memnun kaldınmı canım gidiyim mi tavsiye edermisin
ayy hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahhh, o emzirişi hayal ettimde ben bile bi garip oldum şimdi kimbilir o duyguyu yaşamak nası mükemmel bişeydir.ay ağlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?