- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.701
Slm kızlar ben bebek alışverişinin ve beşiği ankaradan almak istiyorm bana önerbileceğiniz bi yerler olursa sevinirim
arkadaşl.ankara HRS hakkında bilgisi olan var mı peki ya da duyumları olan?sincan koruda seda hanım varmış hrs ye geçmiş şimdi.seda hanımın hastası olan var mı peki?doktor arayışı içindeyim,yardımcı olursanız sevinirim..
Ankara Etimed hast.giden varmı arkadaslar nasıl memnunmusunuz? ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hep sezeryana yonlendiriyorlar diye tereddütte kaldım o yuzden aslinda
etlik lokman hekimi bi arkadasim daha tavsiye etti.dogum fiyati nedir ve muayeneler ne kadar
Daha önce de yazmıştım, ben doğumumun nurten hanımla yaptım. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim, gidin bir tanışın derim..Slm kizlar akrapol u tavsiye eder mnsz nurten hanım varmis ona giden varmi aranizda
Daha önce de yazmıştım, ben doğumumun nurten hanımla yaptım. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim, gidin bir tanışın derim..
Slm kizlar akrapol u tavsiye eder mnsz nurten hanım varmis ona giden varmi aranizda
bende nurten hanıma gidiyorum.. bi arkadasımın tavsıyesiyle gitmiştim çok memnunum.. hoş bir bayan pozitif.. dobra dobra da her bilgiyi veriyor.. özellikle eşimin de muayaneye girmesine , eşimin soru sormasına ve ultrason videosu almamıza izin verıyor :) ben memnunum umarım bi aksilik olmaz da böyle devam eder doktor değiştirmek istemıyrm çünkü..
Dr değiştirmek zor oluyor ben simdiye kadar baska bi dr a gidiyordum ama degistireceim bakalım nurten hanım a yarın gideceiz inşallah bende memnun olurum da artık dr aramam..Teşekkürler cevabın icin
Sancılarım çoğaldı kızlar 33 haftalık olduk doğuma daha çok var ama sancılar arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?