- 8 Temmuz 2014
- 2.958
- 1.541
- 168
- Konu Sahibi nonameanymore
- #4.821
Merhaba kizlar bende ankara emekteyim 16 haftaligiz. Gebeligimin basindan beri ridvan ege hastanesine gidiyorum. Aslinda memnunum. Fiyatlarida uygun universite hastanesi oldugu icin. Su kotu yani var sabit bir doktora denk gelemiyorsunuz 4 tane doktoru var. O gun kim varsa o ilgileniyor. Dosyaniz hep orda tabi. Ama ben ilgi ve alakasindan dolayi emre beyden memnun kalmistim. Ona sordum bundan sonra benimle sizin ilgilenmenizi istiyorum her problemimi her doktora en bastan anlatmak istemiyorum diye. Oda haklisiniz dedi randevu alacaginiz zaman benim oldugm gunu sorun ona gore ayarlayalim dedi. Hastane guzel. Dogum servisine yeni dogan servisine kadar baktm guzel ama tek eksik yani var herhangi bir problem yasanirsa Allahim korusun yeni dogan yogun bakim unitesi yok. O durumda da sevk yapiyorlarmis. Ben kolay kolay doktor degistirmek istemiyorum zaten 3 aydan sonrada her doktor gebe takibini almayabiliyor. Bu arada onumuzdeki cuma 3lu taramam ve gosterirse cinsiyet belirlemesi var. Zaman gecmiyor 
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.