- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #5.041
cok dogru karar vermissin bence mukemmel bir doktor, ben cok cinsimdir bu konuda ben cok sevdiysem herkes sever :)Aa ben de Salı gününe ona randevu aldım bindokuyuzbes, telefonda görüştüm olumlu geldi konuşmasından. Insallah doğru karar vermişimdir.
Ben clexane iğne kullanıyorum canım bekarken kan pıhtılaşması tespit edilmişti. Riskli gebelik grubuna giriyorum Aydan Biri'yle başlamıştım ilk gebelik öncesi muayeneme. Ama hem muayene ücreti çok hem de çok dolu. Tam saatinde giremedim randevuma. Aşkın Bey de onun ekibindenmiş. Inşallah anlaşırız doktor beyle.cok dogru karar vermissin bence mukemmel bir doktor, ben cok cinsimdir bu konuda ben cok sevdiysem herkes sever :)
inanilmaz rahatlatici keyifli espirili rahat bir insan cok seversin eminim :)Ben clexane iğne kullanıyorum canım bekarken kan pıhtılaşması tespit edilmişti. Riskli gebelik grubuna giriyorum Aydan Biri'yle başlamıştım ilk gebelik öncesi muayeneme. Ama hem muayene ücreti çok hem de çok dolu. Tam saatinde giremedim randevuma. Aşkın Bey de onun ekibindenmiş. Inşallah anlaşırız doktor beyle.
Ne kadar Aşkın beyin muayene ücreti canım? Ilk hangi testleri istiyor ki?inanilmaz rahatlatici keyifli espirili rahat bir insan cok seversin eminim :)
ilgili alakali test sonuclarin cikinca hemen ariyorlar, veya sen aradiginda eger acamazsa mutlaka geri dönüyor :)
ben daha gebelik olmadan gittim 77 tl muayene ucreti, bana horman kan ve idrar testi yapti iyimiyim diye ben sormustum cunku, idrar yollari iltihabi cikinca onu tedavi ettik sorna tekrar idrar ve kan testi verdim, sonra tatildeyken gebelik olunca bodrumda yaptirmistim betahcg testini onun sonucunu goturdum onu tekrar istemedi ama kopek besledigim icin toxoplasmaya tekrar bakti, o kadar bakalim bugun bisey istermi yani gebelikte bu ikinci muayenem olcak ilkinde toxoplasma verdim sadece 25 fln di sanirim onun ücretideNe kadar Aşkın beyin muayene ücreti canım? Ilk hangi testleri istiyor ki?
Ciktim simdi kalp atisi var hersey var 5.8mm cik :))Saat kaçta randevun , heyecan var mı ?akşam olmak üzere.
Aman 41 masallah annesi. Nasıl geçti neler önerdi doktor?Ciktim simdi kalp atisi var hersey var 5.8mm cik :))
Birsey önermedi sanırım ya tam hatirlamiyorum cok hastayim usutmusumAman 41 masallah annesi. Nasıl geçti neler önerdi doktor?
Kızdı mı ? yaa ben zaten kiloluyum anca 88e zayiflayabildim 99'dan Mayıs sonundan bu yana ya...Birsey önermedi sanırım ya tam hatirlamiyorum cok hastayim usutmusumdikkat et dedi 3 hafta sonra tekrar gel dedi dikkate devam bide kilo almisim 1 haftada ona kizdi dikkatli ol diye.
Yine iyi vermissin canim ben gecen hafta 62ydim simdi 64 olmusum bir haftada 2 kilo nedir ya dedi :)) yani kizmadida kizmis kadar olduKızdı mı ? yaa ben zaten kiloluyum anca 88e zayiflayabildim 99'dan Mayıs sonundan bu yana ya...
Yine iyi vermissin canim ben gecen hafta 62ydim simdi 64 olmusum bir haftada 2 kilo nedir ya dedi :)) yani kizmadida kizmis kadar oldu
Badem yağı sürüp masaj yapın öyle okumuştum.KIZLAAAAAR 34 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOOOK BERBAT KAŞINTIIIM VAR KARNIM YIRTILACAK DERECEDE SABAHA KADAR UYUYAMADIM AĞLAYACAK DERECEYE GELDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN NEYAPMAM LAZIM
cnm gözün aydın iyi haberler almışsın, darısı başıma :)Ciktim simdi kalp atisi var hersey var 5.8mm cik :))
kasinti safra sikintisindan da olabiliyor, bebegin annenim safrasini sikistirmasindan dolayi. genel bacaklarda vucudunda olan bi durumsa mutlaka doktora gorun, normal kasinti uyutmayacak kadar olmaz.
hangi gün gidiyordun?cnm gözün aydın iyi haberler almışsın, darısı başıma :)
benimde gobek deligimin alti felaket kasiniyor ve bacaklarimin sag ve sol üst taraflarinda kasinti var ama 4 5 senedir alerji olarak cıkıyor onlar bende , bazi alerjik bunyelerde bir tetikleem sonucu cikabilirmis, hamilelikle alakası yok diye dusunuyoruz bizdeAŞKIN BEYİ ARADM ODA DÜŞÜK İHTİMAL AMA CİĞERLERDE SIKINTI OLABİLİR KAN ALMAMIZ LAZIM DEDİ YARIN SABAHA RANDEVU ALDIM KIZLAR DUA EDİN BİŞİ ÇIKMASIN( BACAKLARIMDADA VAR KAŞINTI KIZARIKLIK
birde hamilelik alerjisi olmus olabilirmsiin?AŞKIN BEYİ ARADM ODA DÜŞÜK İHTİMAL AMA CİĞERLERDE SIKINTI OLABİLİR KAN ALMAMIZ LAZIM DEDİ YARIN SABAHA RANDEVU ALDIM KIZLAR DUA EDİN BİŞİ ÇIKMASIN( BACAKLARIMDADA VAR KAŞINTI KIZARIKLIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?