- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi nonameanymore
-
Selamlar, başlığınızı gördüm dayanamadım ben de katılmak istedim topiğinize...Baya kaynaşmışsınız
Ben de balgattayım,buluşma durumu söz konusuysa full destek...Ayrıca hamile masajı fikrini de pek bi sevdim
dtescim sen neden abone olmuyorsun konuya canım? O zaman daha rahat bulursun topiğiben katılamayacağım üzgünüm istanbullda olduğum için ayrıca ankarada olsaydımda cumartesi günleri eşim evde olacağından yine gelemezdim buluşursanız güzel haberler bekliyrm sizlerden kimsede yazmıyor valla 3.sayfalara ilerliyr bizim konumuz ben istnbuldan bile eşlik ediyrm gelin kızlar nerelerdesiniz
evet canlarım tşkr ederim yorumlarınız için, benim bir kızım var 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor ben 3 sene kadar düşünmemek zorundayım kızımın okulu için 3 yıllık kredi borcundayım belki kızcaksınız ama içimdede tutamam bundan 6 ay önce kendi isteğimle gebeliğimi sonlandırdım 6 haftalıktı zaten çok psikolojim bozuldu o bebeğimden sonra bunuda kaldıramam diceksiniz ki neden korunmadınız eşim kılıf takarak korunmak istemiyor (her türk erkeği gibi)bende hapla korunuyordum 6 ay önce 1 ay ara vermek zorundaydım o arada hamile kaldım şimdide yine 1 ay ara verdiğim zamana denk geldi
eşim kendi yöntemleriyle korunmak istedi
amam maalesef yine başaramadı ve birde 3 yılllık kredi borcuna girdik
napcam bilmiyorum uyku düzenim allak bullak oldu
gece düşünmekten uykularım kaçtı ALLAH'ım yardım etsin bana burdada kadınlarımızın mutluluğunu okudukça da kahır ettim kendi kendime neden ben gebeliğime sevinemiyorum diye
ayy canım ben de temmuz annesiyim 2012 Temmuz anneleri topiğine de gel emi:) çok sevindim kendimle denk birini bulduğuma ben de 22. haftama yeni girdimmerhabalar bende ankaradayım,ve temmmmmuzzz annesiyim :) 23 haftalık olduk ama sorunlu geçtiği için hamileliğim anneannemiz ve babannemiz ördükleri dışında bişey alamadık...bu aydan sonra inş başlıcam....
evet canlarım tşkr ederim yorumlarınız için, benim bir kızım var 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor ben 3 sene kadar düşünmemek zorundayım kızımın okulu için 3 yıllık kredi borcundayım belki kızcaksınız ama içimdede tutamam bundan 6 ay önce kendi isteğimle gebeliğimi sonlandırdım 6 haftalıktı zaten çok psikolojim bozuldu o bebeğimden sonra bunuda kaldıramam diceksiniz ki neden korunmadınız eşim kılıf takarak korunmak istemiyor (her türk erkeği gibi)bende hapla korunuyordum 6 ay önce 1 ay ara vermek zorundaydım o arada hamile kaldım şimdide yine 1 ay ara verdiğim zamana denk geldi
gece düşünmekten uykularım kaçtı ALLAH'ım yardım etsin bana burdada kadınlarımızın mutluluğunu okudukça da kahır ettim kendi kendime neden ben gebeliğime sevinemiyorum diye
merhabalar bende ankaradayım,ve temmmmmuzzz annesiyim :) 23 haftalık olduk ama sorunlu geçtiği için hamileliğim anneannemiz ve babannemiz ördükleri dışında bişey alamadık...bu aydan sonra inş başlıcam....
Arkadaşlar 24'ünde buluşsak olur mu? Bu hafta ben gelemiyorum da??
Hoşgeldin canım
dtescim sen neden abone olmuyorsun konuya canım? O zaman daha rahat bulursun topiği
leylacım Allah'ın bir hikmeeti canım her şeyde bir hayır vardır belki de kısmetiyle gelecek bu bebek size
ayy canım ben de temmuz annesiyim 2012 Temmuz anneleri topiğine de gel emi:) çok sevindim kendimle denk birini bulduğuma ben de 22. haftama yeni girdim
Meraba arkadaşlar..Henüz hamile değilim 1.5 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum bana dua edin olur mu..Ankaradayım ankaralı arkadaşlarla kaynaşmak çook iyi bir fikir olmuşş netim yok evimde ama ara ara da olsa katılmak isterim sizlere..çook öptümm
:)) hayırlısıyla al kucağına sende kızını, seninde ilk bebek mi
Arkadaşlar 24'ünde buluşsak olur mu? Bu hafta ben gelemiyorum da??
Hoşgeldin canım
dtescim sen neden abone olmuyorsun konuya canım? O zaman daha rahat bulursun topiği
leylacım Allah'ın bir hikmeeti canım her şeyde bir hayır vardır belki de kısmetiyle gelecek bu bebek size
ayy canım ben de temmuz annesiyim 2012 Temmuz anneleri topiğine de gel emi:) çok sevindim kendimle denk birini bulduğuma ben de 22. haftama yeni girdim
havada güneşli değilki aldıalr göbüşleri çıktılar dışarı desem:)) gerçi ayın 15 benim çıkasım var:)) sen doğumu ordamı yapıcaksın canım ?
herkese merhaba,
ben de 25+4 haftalık hamileyim, kızım olacak inşallah.
akay hastanesinden başak hanıma gidiyorum.
bütün topiği okudum, çok faydalandığım şeyler oldu...
akay hastanesine giden arkadaşlarla bilgi paylaşımı yaparsak sevinirim.ben henüz doktorumla konuşmadım normal doğum mu sezeryan mı olacağını, başak hanımın bu konudaki yaklaşımı nedir acaba?
Meraba arkadaşlar..Henüz hamile değilim 1.5 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum bana dua edin olur mu..Ankaradayım ankaralı arkadaşlarla kaynaşmak çook iyi bir fikir olmuşş netim yok evimde ama ara ara da olsa katılmak isterim sizlere..çook öptümm
canım senle hemen hemen aynıyız benimde 10 nisan gibi doğum kısmet olursa. ve bende öğretmenim ocaktan beri izindeyim zaman geçmek bilmiyor çok sıkıcı beklemek. bu arada doğumu nerde düşünüyorsun? ben lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum drum hrs yi söyledi doğum için ama kararsızım aynı kalitede daha uygun bir yer bulursam değiştirebilirim.
canım konuya aboneyim zaten ama oradanda bakıyorum nerelerdeyiz diye
yok ben ankarada doğum yapıcam ailemler istanbulda çok ağırlaşmadan geldim inş doğum ztb olucak
merhaba canım hoşgeldin normal doğum olsun istemiyomusun, doktorlar genelde hastaların eğilimlerine bakıyorlar bu konuda?
rabbim inşallah hayırlısyla nasip eder canım , hamile olduğumdan beri rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum, hayırlısyla olsun inşallah.
ben fatih ünv gidiyorum canım hatta bu gün kontrolüm var doğum konusunda doktorumla ayrıntılı konuşup fikrimi netleştirmek istiyorum, yeni doğan üntesinn olması iyi, ama doğumlara kendi doktorun nöbetçi değilse girmeyebiliyormuş, ücret bana uygun geldi normal doğum 1000, sezaryan 1400 tl civarında, sen nerde oturysn cnm hrs biraz pahalı diye biliyorum
bende ailemleyim burda çok rahat oluyo, dönerken annende gelicek mi sennle, insann annesi gibisi yok :)) hamile kalınca iyi anladım
bu arada teyzoşları biz oğluma bakmaya gidiyoruz bu gün dua edin güzel haberler allalım, bide şu doğum ile ilgili net bilgi alabilirim umarım...
gelicekler inş çok doğru söylüyosun insanın annesi gibisi yok güzel haberlerini beklliyrz sende oğluna çok iyi bak annesi
ben fatih ünv gidiyorum canım hatta bu gün kontrolüm var doğum konusunda doktorumla ayrıntılı konuşup fikrimi netleştirmek istiyorum, yeni doğan üntesinn olması iyi, ama doğumlara kendi doktorun nöbetçi değilse girmeyebiliyormuş, ücret bana uygun geldi normal doğum 1000, sezaryan 1400 tl civarında, sen nerde oturysn cnm hrs biraz pahalı diye biliyorum
evet ücret çok iyiymiş bize 3000 tl fiyat verdi dr hrs için. ben keçiören bağlumda oturuyorum. 29 mayıs hastanesini duydum bi kaç kişiden memnun kalmışlar fiyatta 1400 sezaryen çok uygun geldi bi gidip görüşmeyi düşünüyorum bakalım
canım nasılsın bebiş nasıl?, bende buluşmaya gelmeyi çok istiyom evim uzak sincanda , orta bi yerde buluşalım kocamı kandırıyım bende:)) kızılayda bi yerler olabilir *
herkese merhaba,
ben de 25+4 haftalık hamileyim, kızım olacak inşallah.
akay hastanesinden başak hanıma gidiyorum.
bütün topiği okudum, çok faydalandığım şeyler oldu...
akay hastanesine giden arkadaşlarla bilgi paylaşımı yaparsak sevinirim.ben henüz doktorumla konuşmadım normal doğum mu sezeryan mı olacağını, başak hanımın bu konudaki yaklaşımı nedir acaba?
canım bende bı turlu sevınemıyorum yanı hıc bır zaman aldırma fıkrım olmadı tabı ama psıkolojık olarak alısamadım hala boyle kendımı bıraktım sureklı yatıp unutmak ıstıyorum sankı bırde oglum var ona uzuluyorum en cok 22 aylık benım en cok esım ıstedı korunursan hakkımı helal etmem dedı yasım 38 40 tan sonra cocuk bakamam dedı bende 31 yasındayım cok ertelemek ıstemedım mantıken ama hazır da deıldım öğrnediğimde daha ıyı anladım bunu bu hafta ılk kez gordum kalbının atısını o zaman daha bı kabullendım bıde düşük riski var dedı doktor kanma varmıs ıcerde dedım belkıde ıstemedıgımden bılmıyorum agır gecırıyorum psıkolojık olarak ıns alısırız zamnla ama sneın yerınd eolsaydım hıc dusunmezdım kızın buyumus daha ne zaman yapıcaksın yanı 2 ncı ılla olacaksa yoksa bızde kredı ödüyoruz ve 1 yıl ucretsız kullanıcam napım esıme dedım kaldıramam 2 cocukla bıraz evde duaryım dedım oglum 3 aylıkken ıse donmek zorunda kaldım cok zorluk cektım allah yardımcımız olsun sakın aldırma
kızzlaaar bulusuyomusunuzbende gelmek ısterım ne zaman
merhaba canım hoşgeldin normal doğum olsun istemiyomusun, doktorlar genelde hastaların eğilimlerine bakıyorlar bu konuda?
rabbim inşallah hayırlısyla nasip eder canım , hamile olduğumdan beri rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum, hayırlısyla olsun inşallah.
bende ailemleyim burda çok rahat oluyo, dönerken annende gelicek mi sennle, insann annesi gibisi yok :)) hamile kalınca iyi anladım
bu arada teyzoşları biz oğluma bakmaya gidiyoruz bu gün dua edin güzel haberler allalım, bide şu doğum ile ilgili net bilgi alabilirim umarım...
Selam nurcancım iyiyiz çok şükür iki gün önce ayrıntılıda gördüm fıstığımı keyfi yerindeydibu aralar daha bir hareketli maşallah evet dediğin gibi buluşacağımız zaman kızılay olsun herkese uyar merkez
hoşgeldin animus
tatlım Allah büyüktür bol bol dua edeceğiz elimizden bişi gelmez inşallah hepimizin hakkında hayırlısını verir sakın olumsuzluğa kapılmayın:13: 24 mart cumartesi buluşalım diyoz ne dersin?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler, kolay ve güzel doğumlar diliyorum. ben sizlere göre çok yeni gebe sayılırım 7+1 deyim. 2 hafta önce gittim doktora kalp atışlarını duyamadık, sonra doktor araştırması yaptım ve Prof. Dr. Ahmet ERDEM' e karar verdim. yarın için randevum var, kalp atışlarını duyarım umarım. Ahmet Hoca'ya giden var mı aranızda?
haftaya msuaıtım gelmek ısterım benım bıde kucuk oglum var ama gelmek ıstıyorum yaa
ben normal doğum istiyorum ama henüz doktorumla bu konuda konuşmadık,ben de acaba konuşmak için erken mi diye düşünüyorum.Başak hanımın hastası olup doğum konusunda konuşan var mı diye merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?