Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

hoşgeldin canım senin gibi erken gebelik haftasında olan annelerimiz de var merak etme canım hakkımızda hayırlısı hepimizin

oğluşunu da getiririsin annesi durmaz mı ki?
getırırsem hıc bısey anlamamcok hareketlı saolsun babasına bırakırım cok uzak bı yer olmazsa 1-2 saatlıgıne benım ıcın degısıklık olur
Kızlar Güven hastanesinde cumartesi 12-14 saatleri arasında ücretsiz hamile eğitim seminerleri veriliyor net sitesinden de bakabilirsniz gitmek isteyen olursa

ayy bılıyorum da bı turlu fırsat bualmıyorum ya yoksa onada ıstıyorum gıtmeyı kısmet bakalım

Anladım canım o zaman duruma göre bakarsın artık oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın? Ben geçen haftalarda gitmedim ama önümüzdeki 3 programa gitmeyi düşünüyorum 17-24-31inde olanlara programları da daha iyi geldi okuyunca ilk iki hafta zaten ilk 3 ay için bilgiler gibiydi. Bundan sonrası doğum ve doğum sonrasını ilgilendiren konular. Bir de sen tecrübelisin benim ilk bebek olacağından çok korkularım var iyi bir anne olabilecek miyim neyi nasıl yapmalıyım vs insan kaygılanıyor. Allahtan annem burda yakınız evlerimiz

cnım hoşgeldin ben 29 mayısa gidiyorum doktordan ve ilgisinden çok memnunum şükür sormak istidiğin bişi olursa cvplayım

Hangi doktora gidiyorsun canım yarın için Nesrin Hanım'dan randevu almak istedim ama çok yogun olduğunu söylediler Perşembe gunüne ancak randevu aldım. Birde ben 35 haftalık hamileyim az bı zaman kaldı doktor ilgilenirmi diye tereddütlerim var kendi hastası olmadığım için. Sen dogumu orda mı düşünüyorsun fiyat ne biliyormusun.

selam hamişler, bugün az kalsın doğuruyordum :))) şaka bi yana eve yeni geldim kontrolumuz çok güzel geçti sonra nst ye girince çok sık kasılmalar olduğunu gördük, doktor gözlem amaçlı yatış yaptırdı serum yedim üstüne şimdi evdeyiz şükür oğluş beklesin biraz daha, ama gelseydi doktor karışmıycaktı yinede bir hafta daha kalsa iyi olur dedi) bizden haberler böyle teyzoşları daha beklemdeyiz buluşma gününe kadar doğurur muyum bilmem:))

slm canım geçmiş olsun diyeyim sana. bu haftalar genelde aynı sanırım en son nst de benimde çok hareketliydi. insan sabırsızlanıyo kavuşmak için ama ne kadar kalırsa bebek için o kadar iyi değilmi. benimde oğlum olacak allah nasip ederse. oğluşlar beklesin bir kaç hafta daha :))

eşim biraz bozuldu mu ne eli boş gelince eve:))) beklesin oğluş ama hala karnımda kasılmaları hissediyorm ben yalancı kasılmalr mı yoksa gerçekten sıklaşıyo mu anlayamyroum ki :SS neyse hayırlı vakitte gelsin bakalım cnm haftaya tekrar kontrol bişey olmazsa sende nstde hareketli çıkınca doktor bişeyler dedi mi?

eşim biraz bozuldu mu ne eli boş gelince eve:))) beklesin oğluş ama hala karnımda kasılmaları hissediyorm ben yalancı kasılmalr mı yoksa gerçekten sıklaşıyo mu anlayamyroum ki :SS neyse hayırlı vakitte gelsin bakalım cnm haftaya tekrar kontrol bişey olmazsa sende nstde hareketli çıkınca doktor bişeyler dedi mi?

kasılmalar bende de çok oluyo artık ama ağrı değil dediğim çok hareket ediyor maşallah. doktorda çok hareketli olduğunu söyledi bu hafta gittiğimde nstye girmedim ben istemedim haftaya kesin gireceksin dedi dr. bana 39. haftaya gün verdi işte doğum için ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi diyor. bakalım paşalar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler :)

animus bende akaya gidiyorum doktorum tolga bey ...bende henüz konuşmadım ama pazartesi randevum var...konuşmayı düşünüyorum...sadece benim kesin olan sezeryan...onu sormuştum...bakalım ne dicek pazartesi doğum ücreti konusunda da konuşmak istiyorum...ama odalarını gezmedim akayın ben tek kişilik bir oda olsun istiyorum...bakalım şansımıza:)

slm kimsecikler yok ben bi saat sonra bebişimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem bakalım minik mücizem bu sefer gösterecekmi

aslında ilerlemiş baya haftan gösterir inşallah:)

evet ama bizim minik utangaç çıktı daha doğrusu geçen hafta ayrıntılı ultrasyon için hast gittim etliğe ordaki doktora dedim şimdiye kadar hiç bacaklarını açmadı şimdi nedir durum diye sordum biraz bakınıp kız dedi ama orda hasta yğunluğu olduğu için dışarı sevk etti ayrıntılı ultrasyonu dışarıda çektirdik ordaki doktorada sordum o da bakındı bakındı bacaklarını açmıyor dedi ama erkeğe çok benziyor dedi bende haliyle şaştım kaldım artık özelden randevu aldım dabakalım burda ne diyecek hayırlısı ama insan merak ediyo

etmezmi:)))artık naz yapmayı bırakırda gösterir inş

slm kızlar ben geldim ama yine kimse yok
sanırsam bugun havayı güzel buldunuz attınız kendınızı dışarlara
benım kociş çalışıyo malesef yarın izinli yarında hava böyle güneşli olursa
gezeriz

slm cnmcım oğluşun sabırsızmı çıkcak ne
biz buluşuna kadr bence hepimiz doğurmuş oluruz cnm
artık bebişlerimizle geliriz

Bugün bizimki biraz az hareket etti annesi hadi oğlum diye diye oynadı biraz :) naz yapıyo bizimki nazz:)

slm kimsecikler yok ben bi saat sonra bebişimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem bakalım minik mücizem bu sefer gösterecekmi

cinsyet öğrenme aşaması çok heyecanlı , rabbm hayırlısını nasip etsin annesini fazla meraklandırmadan göstersin inşallah bugün:)
slm cnmcım oğluşun sabırsızmı çıkcak ne
biz buluşuna kadr bence hepimiz doğurmuş oluruz cnm
artık bebişlerimizle geliriz

:)) benimki pek hevesli kucağımda gelmeye hbayırlısı bakalım cnam 2 hafta daha dur annnecim diyorum dinlerse artık:)

ben de kimseyi tanımıyorum ankara da mart sonu dogumum var tanısalım...

hoşgeldn cnm az kalmış rabbm hayırlısyla kavuştrsun inşallh hangi hastaneye gidiyrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…