Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

,hayırlı olsun canım bir erkek annesi olarak tebrik ederim cicişlerini alabilirsin artık :))

canım senn doğum şekli belli mi bizim tarihler yakın

benim sezaryen olacak canım. 10 nisana tarih verdi dr. pasam daha önce gelmek istemezse tabi. senın belli mi peki

benim sezaryen olacak canım. 10 nisana tarih verdi dr. pasam daha önce gelmek istemezse tabi. senın belli mi peki

normal doğum olsun istiyorum cnm ben, en son cuma kontrolde doktor bi sıkıntı yok dedi. gerçi sonra nstde sancı çıktı gözlem amaçlı 4 saat falan kaldım ama iyiym, bacak ağrıları ve batma hissini saymazsam:)) doğum yaklaşıyo mu, yoksa son aya özgü şeyler mi bilmiyorum. bakalım hayırlı vakitte gelsin, sen nasılsın bu aralar?

sağlıkla kucağımızı alalım inşallah canım. benimde sezaryen olma sebebim doktorun önerisi aslında herşey normal bi sıkıntı yok. ben tedavi ile hamile kaldım osebeple hiç riske atmayalım dedi biz de kabul ettik mantıklı geldi. bende bacak ağrısı yok bel ağrısı çok fazla yatakta sağa sola dönmede çok zorlanıyorum ve inanılmaz terliyorum. batma da ara sıra oluyor kasılmalar sanırsam o da

merhaba arkadaşlar.ben çok giremiyorum işe başladım biraz zor oluyor evde oğlum karnımda bebeğim.

umarım herkez iyidir.doğumu yaklaşan arkadaşlar hayırlısıyla kurtulun inşallah.güzel haberlerinizi bekliyorum.

benimde buğün kontrolüm vardı.14 haftalıkken özelde gittiğim dr doçent kız gibi dmişti.bugün hacettepeye gittim asistan dr erkek gibi dedi.anlıcanız cinsiyetimiz belli değil henüz.
ama merak ediyorum doğrusu.nisan sonunda ayrıntılı usg var ozamanı beklicem artık.

selammmmmmm

bi merhaba dedim bi daha yazamadım benim kız biraz nazlı olacak galiba 3 gün çalışıyosam 2 gün kesin yatıyorum ve foruma giremedim

luxxor neden sezeryan istiyorsun demiştin canımcım kısaca normali yemiyo desem korkuyorum normal doğumdan

87nurcan evett canım ilk bebek o yüzden heycan dorukta

aa kızlar hadi bebişime sizde bi isim düşünün ilk aklınıza geleni yazın olurmu?
çok zor işmiş bu isim işi yaaa

Luxxor merhaba, güven hastanesinde ki seminer bu sanırım. bende gidiyorum oraya 3 haftadır her cumartesi oradayız eşimle. bu hafta sonuda geleceğiz belki görüşür tanışırız :))

kızlar hepimize selam istanbuldan ankaraya döndüm havalarda çok güzel 2 gündür havada çok güzel atıyorum kendimi dışarı kızımla geziyorum alışveriş yapıyorum sizler nerelerdesiz neler yapıyosunuz

ay topik kalabalık bugün ne güzel , havada güzel :))) benim oğluşun keyfi yerinde artık yaramazlık yapmıyo yeri rahat :))) ne zaman gelicek bakalım, aklıma gelen ilk kız ismi Asya oldu ama beğenir misin bilmem canım, azcık süslenip oğluşumu gezdiresim var kızlr keşke biriniz sincanda oılsaydınız birlikte çıkardık tek başınada hiç hoş olmuyo..........

selam hoşgeldin bizde oğluşumla geziyoruz evet hava çok güzel çok şükür yaz yüzünü gösterdi

insanın kendini dışarı atıp saatlerce gezesi geliyor kara kış çok şükür yerini yaza bıraktı haklısın canım insan tek başına gezmekten hoşlanmıyo illaki yanında birilerini istiyo ama hepimiz ayrı noktalardayız malesef keşke yakın olsaydık bende benimde aklıma gelen isin Ecrin yada zeynep hatta koymak istediğim isimlerdi ama benim oğluşum olucak bende oğluşuma isim arayışı içindeyim nurcan sen belirledinmi

canım ben eşimle çıkmaya başladığım gün berat kandiliydi, bizde niyeyse evlenirde oğlumuz olursa o günden beri berat ismini düşünmüştük, hamile olduğumu öğrenince erkekse adı belliydi yani:))) kız olsa isim arayışına giricektik, ama oğluşumuz adıyla yaşasın erkek olduğunu öğrendiğimiz ilk günden beri Berat diye sesleniyoruz:))

adıyla yaşasın canım çok güzel isim allahadıyla yaşatsın hayırlı sağlıklı günler göstersin inşallah biz hala bişi düşünüp bulamadık aslında ben barış olsun istiyorum eşimin adı savaş ta oğluşumuzda barış olsun diyorum ama eşim başka bişi olsun diyo bakalım kısmet artık

bizimde oğlumuza düşündüğümüz isim aras berat adaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…