- Konu Sahibi nonameanymore
-
adıyla yaşasın canım çok güzel isim allahadıyla yaşatsın hayırlı sağlıklı günler göstersin inşallah biz hala bişi düşünüp bulamadık aslında ben barış olsun istiyorum eşimin adı savaş ta oğluşumuzda barış olsun diyorum ama eşim başka bişi olsun diyo bakalım kısmet artık
bizimde oğlumuza düşündüğümüz isim aras berat adaşlar:)
etraftanda bi dolu isim söylüyorlar ama ben ve eşim etrafın dediklerine bakmak istemiyoruz bu anı 4 yıl bekledik ve tamamen bizim kararımız olsun istiyoruz birde hani ismin yükü de var onun için anlamlı bi isim düşünüyoruz bakalım kısmet daha bi oturup netten falanda bakmadık artık yavaştan belirlerizteşekkür ederim cnaım barış ismide güzel, geçen küçük yeğenlerim misafirliğe gelmişlerdi egemen olsun egemen olsun adı diye tutturdular:)) dedim onun adı berat artık değiştirmeyiz, sende netten çok fazla isim bulup bir çekiliş yapabilirsin canım hatta videoyaya al hatıra kalsın
ne güzel adıyla yaşasın oğluşlarımız, şimdiden adaşları bileoldu :)) doğsunlarda arkadaş olsunlar sonra
hayırlısyla gelse o günler
geçmiyo bu günler:))
ne güzel adıyla yaşasın oğluşlarımız, şimdiden adaşları bileoldu :)) doğsunlarda arkadaş olsunlar sonra
hayırlısyla gelse o günler
geçmiyo bu günler:))
senin 25günün kalmış ne güzel:)benim daha çok..sağlıkla al oğlunu kucağına inşallah sonrada bizler alalım..
ikinizinde az kalmış benim daha çok
senin 25günün kalmış ne güzel:)benim daha çok..sağlıkla al oğlunu kucağına inşallah sonrada bizler alalım..
ay topik kalabalık bugün ne güzel , havada güzel :))) benim oğluşun keyfi yerinde artık yaramazlık yapmıyo yeri rahat :))) ne zaman gelicek bakalım, aklıma gelen ilk kız ismi Asya oldu ama beğenir misin bilmem canım, azcık süslenip oğluşumu gezdiresim var kızlr keşke biriniz sincanda oılsaydınız birlikte çıkardık tek başınada hiç hoş olmuyo..........
maşallah bebişineeeTOPİK MALESEF HAREKETSİZ..BENDE ARADA SIRADA UĞRUYORM BAKIYORM KİMSE YOK ÇIKIYORUM..HERKES İİDİR UMARIM BİZ DÜN DRA GİTTİK OĞLUM 1.400KİLO OLMUŞHERŞEY YOLUNDA ŞİMDİLİK..
malesef işteyimkızlar hepimize selam istanbuldan ankaraya döndüm havalarda çok güzel 2 gündür havada çok güzel atıyorum kendimi dışarı kızımla geziyorum alışveriş yapıyorum sizler nerelerdesiz neler yapıyosunuz
ikinizinde az kalmış benim daha çok
amin canım inşallah , dediğin gibi arkaya bakınca çabuk geçmiş gibi, ama şimdi son günler geçmiyooooo:))) hayırlısyla sağlıklı bi şekilde alalım inşallah bebişlerimizi
çok tşk ederim asya ismi aklımda vardı yalan yok şimdi birinden daha duyunca mutlu oldum
bende eryamanda oturuyorum ama çalışıyorum evde olsam seni alıp göksuda yürümek isterdim
çok tşk ederim asya ismi aklımda vardı yalan yok şimdi birinden daha duyunca mutlu oldum
bende eryamanda oturuyorum ama çalışıyorum evde olsam seni alıp göksuda yürümek isterdim
haklısınız kızlar ileriye bakınca çok gibi ama geriye dönünce epey yol aldığını fark ediyor insan hayırlısıyla kucaklarımıza sağlıcakla alalım bebişlerimizi
neyse ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz allaha emanet olun
maşallah bebişineee
aslında arda hareketelnıyor ama 2 gundur baya sessızdı ben yazdıktans orna da baya yazan olmus
malesef işteyim
ay en cok benım banane:84: ben gerıye bakınca da gecmemıs zaman
evet canım katılıyorum sana. şimdiye kadar çok çabuk geçti gibi zaman ama şurda sayılı gün kaldı geçmiyo sanki :))
maşallah bebişineee
aslında arda hareketelnıyor ama 2 gundur baya sessızdı ben yazdıktans orna da baya yazan olmus
malesef işteyim
ay en cok benım banane:84: ben gerıye bakınca da gecmemıs zaman
bende eryamandayım canım seninle yakınız..
senin bebişin cinsiyeti ne canım ilk çocuk mu?
erkek canım evet ilk çocuğum inşallah..canım sincanda bebek alışverişi ile ilgili bişiler varmı..ben kendime gecelik ve pijama alacağım ama kafama göre bişey bulamadım bir türlü.sen aldınmı nerden aldın eğer aldıysan birde hangi hastaneye gidiosn sen..
canım ben bebek alışverişini bu eryamandaki optimumdan yaptım genelde, ordaki koraydan bir pijama takımı aldım çok hoşuma gitti, bide sincandaki büüyük gimsadan sabahlıklı bir pijama takımıyla, gecelik aldım, bende zorlandım beğenmekte alırken ama hoşuma gitti aldıklarım. ben fatih ünv gidiyorum canım sen hangi hastneye gidiyorsn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?