Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

benim harita git gide büyüycek gibi :)) şimdilik çok rahatım sadece bebişe odaklandım sanırım, sonra vururm başımı bi yerlere sanırım, bu arada var mı hiç belirti canım, nasıl gidiyo hamilelik?

günaydın canım evet az kaldı benimde, her gün büyük gün bugün mü diye uyanıyorum ama tık yok:))) nurceren de belirtiler var mı merak etim bende, sende ne var ne yok sen nasılsın?

bende iyyim artık bebişin hareketleriyle heyecanlanıp onu hissediyorum çok güzel bi duygu allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
çatlaklar bendede var çok az belirsiz ama genetik olduğu için bende olacağını biliyorum her ne yaparsam yapayım olacaklardan kaçamayacağım annemde var çünkü %80-85 oranında genetik malesef ama olsun bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz artık

evet herşey bebişler için sonuçta aldık kiloları aldık kiloları çat diye çatlıyoruz bakalım:)) 50 kilodan 67 ye çıktım, çatlamasam şaşardım bebişin hareketlerini hissetmek kadar güzeli yok, her an annecim burdayım diyor sanki, yerim ben onun her yerini:)) son aylarda tamammen çok güçlü oluyor ama vuruşları gece birden uyanıyorsunuz:)) ne oluyor şimdi diye:))

selam canım benım oglumda beklenen tarihe 6 gün kala gelmişti yanı senın bugunku gununde bugun 23 aylık oldu bakalım senınkı ne zaman gelıcek heyecan dorukta

selam canım benım oglumda beklenen tarihe 6 gün kala gelmişti yanı senın bugunku gununde bugun 23 aylık oldu bakalım senınkı ne zaman gelıcek heyecan dorukta

hayırlısıyla gelse artık cnaım çok sabırsızlanıyorum cidden heyecan dorukta:))) bu gün rüyamda doğuruyordum yine :))) bu arada benim sat göre gerçek tarih 22 nisan , bebişin gelişimine göre ise 15 nisan, bu cuma kontrolumuz var bu haftada gelmezse 21 nisanda suniye başvurulabilinir ( inşallah oğlum kendi gelir hayırlısıyla

Ne heyecanlı bir bekleyiş bu.son günlerde hiç geçmiyor sanırım.ben şimdiden sabırsızlanıyorum.erken gelmesin oğlum istemem ama zaman çabuk geçsin ve gelsin bir an önce..kollarıma almayı çok istiyorum koklamayı öpmeyi.mis gibi kokuyodur şimdi

evet ya yeni doğan bebeklerin gerçekten ayrı tatlı bi kokusu oluyo, rabbim hayırlısyla kavuştursun bakalım hepimizi:))

mery06 mrb bildiğim doğum ücretleri akropolde doğum 2000 tl(sezeryan-normal farketmiyor) medicanada 2500 akay da normal 2250,epidural normal 2750 sezeryan 3000, özel keçiören ve lokman hekimin fiyatlarının daha uygun olduğunu biliyorum ama 2012 ücretlerini öğrenmedim açıkçası...eğer doktorun dışardan olursa ve özel bir hastanede yapmayı düşünürsen 4500 den aşağı olmuyor...tobb ta yakın zamanda bi arkadaşım doğum yaptı toplamda 4500,bir başkası hrs de doğum yaptı hastaneye 1300 doktora da 2000 gibi bir para ödediler...cüneyt genç e giden arkadaşım ise 2 ay önce toplamda 4750 gibi bir rakam ödedi...

nihavend çatlama kaçınılmaz bişey olsa gerek, eğer başımıza gelecekse ne sürsek gelecektir...ben de doktora ne kullanıyım çatlamaması için diye sorduğumda hiç öyle pahalı şeylere gerek yok, çatlıyacaksa önüne geçemezsin istiyorsan badem yağı ve kakao yağı sür demişti...elimizden gelen tek şey cildi nemli tutmak...ben 29.haftadayım henüz bişey olmadı gerçi benim hala karnım bile çok büyümedi malesef ben de keşke büyüse de çatlasa diyorum çünkü suyumun az olması nedeniyle karnım bir türlü genişlemiyor hala 5 aylık zannediyorlar...bebekle ilgili herşey yolunda olsunda gerisi gerçekten hiç önemli değilmiş

çatlıycaksa önğne geçmek zor gibi cidden yinede tedbirli olmak lazımmış bu arada bebişin sağ salim gelsin inşallah, doktor suyunun az olmasıyla ilgili bişey dedimi canım bol su içmen işe yaramaz mı acaba;?

üzülme bence hiç sıkma canını bende senin gibiydim çalışdıgım yere hamile kadınlar gelliyodu benimle aynı ayda yada daha az karınları benden büyük diye dert ediyodum 32 haftadan sonra birden büyümeye başladı bebişle ilgili bi sorun yoksa eğer sağlıklıysa gerisi önemli degil bu arada çatlaklarım da artdı kakao kremi kullandım hiç bi işe yaramadı halada çatlıyo napcam bilmiyorum çok fena görünüyo

hmm o zaman daha varmıs bebekler genelde gununden önde gıdıyolar cunku kendı gelır ıns o zamana canım stres yapma

yaa kızlar benım ayrıntılı ultrasona daha var ama evımızede yakın olan hemde 4 boyutlu dıye servet ünsal tıp merkezıne gıdecektım ordakı radyolog erkekmıs sanırım ablamda 2 oglunda oraya gıtmıstı dun esıme soyledım olmaz dedı napıcam yaaa burda bı arkadas bırde cebecıde analız görüntüleme merkezı demıstı o da cd fıalnverıyomus ordakı de erkekmı acaba bılen var mı veya gıdıp memnun kaldıgınız bayan 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona gıren arkadas varsa yazabılır mı :26:

canım bende servet ünsala gittim hemde eşimle birlikte gittik, eşin neden öyle tepki verdiki sonuçta sadece karnının üstüne jel sürüyo sürekli ekranda bebişine bakıp bilgi veriyo, hemde 2 adet renkli ultrasyon resmi ile cd veriliyo, bence diğer çekim yerlerinede göre fiyatı uygun 130 tl, ben fatih ünv gidiyorum ordada var ama hem 150 tl dediler hemde neredeyse 2 ay sonrasına rendavu verdiler, eşini iknaya bak bence

canım bende servet ünsala gittim hemde eşimle birlikte gittik, eşin neden öyle tepki verdiki sonuçta sadece karnının üstüne jel sürüyo sürekli ekranda bebişine bakıp bilgi veriyo, hemde 2 adet renkli ultrasyon resmi ile cd veriliyo, bence diğer çekim yerlerinede göre fiyatı uygun 130 tl, ben fatih ünv gidiyorum ordada var ama hem 150 tl dediler hemde neredeyse 2 ay sonrasına rendavu verdiler, eşini iknaya bak bence

nurum ve 87nurcan tşk ederim önceleri ben de dert etmiyordum annemin de böyle oluyormuş genetik herhalde diye düşünüyordum ama sonra doktor suyun az olması nedeniyle 3 hafta istirahat verdi günde 4 litre su içip sürekli yattım,sonraki ay yine düzelmeyince test yaptırdı ve kan pıhtılaşması çıktı...şimdi clexan iğne ve coraspirin kullanıyorum ve sürekli heyet raporu veriyor doğuma kadar böyle gidicek galiba...şimdi karnım büyüsün diye bekliyoruz sürekli...ben de kakaolu krem kullanıyorum bazen de vazelin ama vazelin petrol içerikli olduğu için biraz da şüpheleniyorum...kakao yağını da kokusundan dolayı kullanamadım hiç...

incilay kan pıhtılaşması ile ilgili forumda çok kişiden yorumlar okudum , düzenli kontrollerle çok şükğr bebişler sağlıklı geliyo, sen kendine dikkat etmeye devam et , herşeyin başı sağlık çatlaklara gelince şimdilik onlarla mutluyum sonra ne olur bilemem:))

Son düzenleme:

yenimahallede lina tıp merkezi var 4 boyutlu ultrason çekiyolar cd falanda veriyolar doktorlar bayan eger ayrıntılı yaptırmıycaksan git bence güzel bi hatıra olur ben hep oraya gidiyorum şükran çakmak doktorum çokda güzel ilgileniyo eğer ayrıntılı ultyason yaptırcaksan dışardan doktor getiriyolar oda erkek ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…