- Konu Sahibi nonameanymore
-
Sanırım genetik yapı ile alakalı çatlaklar annemde de olmamış bende de hiç yok çok şükür bir çizik bile olmadı daha da olmaz sanırım. Kremde kullandım çok düzenli olmasa da son iki ay chicco çatlak kremini sürdüm. Belki oda etkili olmuştur
günaydın canım evet az kaldı benimde, her gün büyük gün bugün mü diye uyanıyorum ama tık yok:))) nurceren de belirtiler var mı merak etim bende, sende ne var ne yok sen nasılsın?
bende iyyim artık bebişin hareketleriyle heyecanlanıp onu hissediyorum çok güzel bi duygu allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
çatlaklar bendede var çok az belirsiz ama genetik olduğu için bende olacağını biliyorum her ne yaparsam yapayım olacaklardan kaçamayacağımannemde var çünkü %80-85 oranında genetik malesef ama olsun bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz artık
evet herşey bebişler için sonuçta aldık kiloları aldık kiloları çat diye çatlıyoruz bakalım:)) 50 kilodan 67 ye çıktım, çatlamasam şaşardımbebişin hareketlerini hissetmek kadar güzeli yok, her an annecim burdayım diyor sanki, yerim ben onun her yerini:)) son aylarda tamammen çok güçlü oluyor ama vuruşları gece birden uyanıyorsunuz:)) ne oluyor şimdi diye:))
selam canım benım oglumda beklenen tarihe 6 gün kala gelmiştiyanı senın bugunku gununde bugun 23 aylık oldu bakalım senınkı ne zaman gelıcek heyecan dorukta
Ne heyecanlı bir bekleyiş bu.son günlerde hiç geçmiyor sanırım.ben şimdiden sabırsızlanıyorum.erken gelmesin oğlum istemem ama zaman çabuk geçsin ve gelsin bir an önce..kollarıma almayı çok istiyorum koklamayı öpmeyi.mis gibi kokuyodur şimdi
evet ya yeni doğan bebeklerin gerçekten ayrı tatlı bi kokusu oluyo, rabbim hayırlısyla kavuştursun bakalım hepimizi:))
Selam kızlarr. Bnde ankaradayım. 29 mayıs hastanesine gidioyorum. Hülya kula çok tatlı bi doktorum war. 15+5 hamileyim. Doğum ücretlrinden bilginiz war mı ? 29 mayıs hastanesi 2500 lira dio çk gelio bana fiytı başka bi yerede sormadm daha erken diye. Bilgisi olan warsa yazsın nolr etrafmdda kimse yok sorabileceğim. özge0818 arkadşm bnde sürekli bebiş odası fln görüyordm rüyamda cinsiyetini öğrenmedn önce hep kız oldunu düşünüordm ama erkekimiz olck inşh. şimdide bn diil eşim rüyalar görüyo bebeği emzirdiğni bebeğn konuştuğunu fln görmüş bugün:d bnden çk havaya girdi.
sıra sende galiba canım:)))doğumdan sonra fırsat buldukça gir unutma bizi...
hamilelerin derdi bitmiyor, bugün de başka bir sorunla karşınızdayım :) hamileliğimin başından itibaren o kadar dikkat etmeme ragmen dun bi baktım kı karnımın alt kısmında ve belımde kırmızı kırmızı catlaklar varcok moralım bozuldu. bunye olarak ve genetik olarak yatkınlıgım var ama yıne de son ayda fılan cıkar dıodum (31 hafta civarındayım) bu gidişle doguma kadar catır catır catlıycam. aktardan bı yag karısımı yaptırmıstım (gliserin, kayısı cekırdegı yagı, bugday yagı, kakao yagı, hındıstan cevızı yagı, badem yagı) haftada bıkac gun onu, geri kalan gunlerde de elancyl krem kullanıyodum, sonra elancyl bıtınce erbavıvanın organık kremıne basladım gene yagla beraber. bir de yosun sabunu kullanıyordum bı ay once sabunum bıttı tekrar bulamadım acaba o da mı engelliyordu diye düşünüyorum. sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz var mı çatlaklarınız? bu kadar seye ragmen genetıktır heralde ne yaparsam yapayım olacak dıyorum ama varsa tavsıyelerınız beklıyorum
nihavend çatlama kaçınılmaz bişey olsa gerek, eğer başımıza gelecekse ne sürsek gelecektir...ben de doktora ne kullanıyım çatlamaması için diye sorduğumda hiç öyle pahalı şeylere gerek yok, çatlıyacaksa önüne geçemezsin istiyorsan badem yağı ve kakao yağı sür demişti...elimizden gelen tek şey cildi nemli tutmak...ben 29.haftadayım henüz bişey olmadı gerçi benim hala karnım bile çok büyümedi malesefben de keşke büyüse de çatlasa diyorum çünkü suyumun az olması nedeniyle karnım bir türlü genişlemiyor hala 5 aylık zannediyorlar...bebekle ilgili herşey yolunda olsunda gerisi gerçekten hiç önemli değilmiş
nihavend çatlama kaçınılmaz bişey olsa gerek, eğer başımıza gelecekse ne sürsek gelecektir...ben de doktora ne kullanıyım çatlamaması için diye sorduğumda hiç öyle pahalı şeylere gerek yok, çatlıyacaksa önüne geçemezsin istiyorsan badem yağı ve kakao yağı sür demişti...elimizden gelen tek şey cildi nemli tutmak...ben 29.haftadayım henüz bişey olmadı gerçi benim hala karnım bile çok büyümedi malesefben de keşke büyüse de çatlasa diyorum çünkü suyumun az olması nedeniyle karnım bir türlü genişlemiyor hala 5 aylık zannediyorlar...bebekle ilgili herşey yolunda olsunda gerisi gerçekten hiç önemli değilmiş
hayırlısıyla gelse artık cnaım çok sabırsızlanıyorum cidden heyecan dorukta:))) bu gün rüyamda doğuruyordum yine :))) bu arada benim sat göre gerçek tarih 22 nisan , bebişin gelişimine göre ise 15 nisan, bu cuma kontrolumuz var bu haftada gelmezse 21 nisanda suniye başvurulabilinir( inşallah oğlum kendi gelir hayırlısıyla
yaa kızlar benım ayrıntılı ultrasona daha var ama evımızede yakın olan hemde 4 boyutlu dıye servet ünsal tıp merkezıne gıdecektım ordakı radyolog erkekmıs sanırım ablamda 2 oglunda oraya gıtmıstı dun esıme soyledım olmaz dedınapıcam yaaa burda bı arkadas bırde cebecıde analız görüntüleme merkezı demıstı o da cd fıalnverıyomus ordakı de erkekmı acaba bılen var mı veya gıdıp memnun kaldıgınız bayan 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona gıren arkadas varsa yazabılır mı :26:
yaa kızlar benım ayrıntılı ultrasona daha var ama evımızede yakın olan hemde 4 boyutlu dıye servet ünsal tıp merkezıne gıdecektım ordakı radyolog erkekmıs sanırım ablamda 2 oglunda oraya gıtmıstı dun esıme soyledım olmaz dedınapıcam yaaa burda bı arkadas bırde cebecıde analız görüntüleme merkezı demıstı o da cd fıalnverıyomus ordakı de erkekmı acaba bılen var mı veya gıdıp memnun kaldıgınız bayan 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona gıren arkadas varsa yazabılır mı :26:
çatlıycaksa önğne geçmek zor gibi cidden yinede tedbirli olmak lazımmışbu arada bebişin sağ salim gelsin inşallah, doktor suyunun az olmasıyla ilgili bişey dedimi canım bol su içmen işe yaramaz mı acaba;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?