- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.681
süt gelmezse falan demişsin onu cvplamayı unutmuşum
ben malt içeceği koydum çantama
en iyisi vitamaltmış, ama ben ondan bulamadığım için promalt koydum, çok da farkedeceğini sanmam hepsi aynı işi görür
fakat sonra okudum ki çok kaloriliymiş bu malt içecekleri
o yüzden 2 tane içecem sadece
milkplus diye başka bir içecek keşfettim
arkadaşımın sütü onunla epey arttı
ondan aldım 7-8 tane de, eve gelince de onlardan alıcam
Aklıma gelen birkaç soru var, sizden rica etsem siz de 1, 2, 3 diye cevaplar mısınız kızlar?
1) Bu hava nemlendiricisi çok elzem bir şey mi, illa almalı mıyım?
2) Bakım çantası olarak içi dolu olan (chicco, bübchen vs) gibi olanlar iş görür mü, hatta alanlar memnun mu, yoksa büyük birşey mi almalıyım?
3) Çantanıza mamakoyacak mısınız? Olur ya süt gelmez? Ya da malt içeceği? Evetse marka?
4) Temmuz-Ağustos sıcağında doğacaklar, uzun kollu hastane çıkışları sıkıntı verir mi?
Şimdi aklıma çalakalem gelenler bunlar. Burası nezih bi topic oldu, herkes atlamıyor, net cevap veriliyor ve hakikaten gereksiz bi çok şeyle ilgili konuşulmuyor. Bundan sonra böyle madde madde sorular açacağım, siz de açın olur mu?
betty_sew doğum zamanlarımızda (29ağustos)aynı o yüzden en çok seni takip ediyorum
ben bugunlerde endişeleniyorum acaba erken olur mu diye çünkü her anlamda daha hazırlıklarımız bitmedi ama bundan ziyade bebeğimin sağlığını düşünüyorum.artık rüyamda bebek görmeyede başladım:26: sanırım doğum psikolojine girmeye başladım
sende durumlar nasıl acaba:26:
Selam herkese, evet topic'in nezihliği benim de hoşuma gidiyor. Ankara asaleti çöktü üstümüze
Akay'a dışarıda yaptırdığım tahlilin sonuçlarını götürdüm, doktor dedi ki : Aslında biz çok da istemiyoruz testlerin dışarıda yaptırılmasını ama yaptırmış olanları da sorun etmiyoruzİnat olsun diye her testi dışarıda yaptırmak geçiyor valla içimden. Ya da hastane değiştirmek. Tabii ki ticari kurumdur, kar hedefi vardır ama yani sırf bu yüzden Akay'ın biraz fazla para canlısı olduğunu düşünmeye başladım. Sen dışarıda bedava da yapılabilen test için 200 lira iste, sonra bir de insanlara hesapçı kitapçı muamelesi yap.
Aklıma gelen birkaç soru var, sizden rica etsem siz de 1, 2, 3 diye cevaplar mısınız kızlar?
2) Bakım çantası olarak içi dolu olan (chicco, bübchen vs) gibi olanlar iş görür mü, hatta alanlar memnun mu, yoksa büyük birşey mi almalıyım?
3) Çantanıza mamakoyacak mısınız? Olur ya süt gelmez? Ya da malt içeceği? Evetse marka?
4) Temmuz-Ağustos sıcağında doğacaklar, uzun kollu hastane çıkışları sıkıntı verir mi?
Şimdi aklıma çalakalem gelenler bunlar. Burası nezih bi topic oldu, herkes atlamıyor, net cevap veriliyor ve hakikaten gereksiz bi çok şeyle ilgili konuşulmuyor. Bundan sonra böyle madde madde sorular açacağım, siz de açın olur mu?
wavybaby'cim 2.soruya cevap verebilirim sanırım kendi fikrimce, malum ben henüz yeniler kategorisindeyim. Bebek çantası almayı ben hiç düşünmüyorum. Biraz baktım da bebeğe hevesleneyim diye, bildiğin sırt çantası / kol çantası gibi geldi birçoğu. Yani ayılı böcekli çiçekli birşey istemiyorsan özellikle, sanki sırt çantası olanlar rahat ve yeterli gibi. Ben yıllardır kullandığım taş gibi spor çantamı kullanmayı düşünüyorum.Fazla ve gereksiz eşya hiç sevmem çünkü.
simdi aklıma takılan ne biliyo musun, umarım ben emziririm, mamaya vs ye gerek yok, bi tek bez ve temizlik ürünleri koyulacak. ha taş çatlasa 1-2 oyuncak. bavul gibi çoğu çanta baktım dahiç içime sinmedi. ha ilerisi için derseniz belki ama ben kendi çantasını ayakkabısına uyduran bi tip olduğumdan bir de o bebek çantası nasıl olacak yanımda bilemiyorum :44:
Evet aynen, bavul gibi ve şekilsiz şemalsiz geliyor bana da. 1 sene sonra çişini de söylüyor di mi genelde çocuklar ? bez de taşınmayacak yani. Sonra ben o ayılı yumoşlu çantayı napcam, durcak bi köşede kalabalığıTekrarlayan iç ses: Kalabalık ve gereksiz eşyadan nefret ederim
Yani özellikle bebek için üretilmiş teknik bi malzeme olsa alırım da taşırım da ama çanta işte, bildiğin çanta
Selam herkese, evet topic'in nezihliği benim de hoşuma gidiyor. Ankara asaleti çöktü üstümüze
Akay'a dışarıda yaptırdığım tahlilin sonuçlarını götürdüm, doktor dedi ki : Aslında biz çok da istemiyoruz testlerin dışarıda yaptırılmasını ama yaptırmış olanları da sorun etmiyoruzİnat olsun diye her testi dışarıda yaptırmak geçiyor valla içimden. Ya da hastane değiştirmek. Tabii ki ticari kurumdur, kar hedefi vardır ama yani sırf bu yüzden Akay'ın biraz fazla para canlısı olduğunu düşünmeye başladım. Sen dışarıda bedava da yapılabilen test için 200 lira iste, sonra bir de insanlara hesapçı kitapçı muamelesi yap.
biz böyle konuşuyoruz da sonunda ellerimizde bi migros poşetiyle kalırmışız millet bebek çantası taşırken
slm arkadaşlar şimdi geldim doktordan utopya seninle aynı anda giricez ameliyata..cuma sabahı 8'de. psikolojik olarak hazır olmadığımı farkettim,kendimi bi tuhaf hissediyorum..bu çocuğun bir şekilde doğacağını biliyordum da neden şimdi tedirgin oldum anlayamadım, ameliyat psikolojisi midir nedir...bir türlü kızıma kavuşacak olmanın heyecanını hissedemiyorum,dokunasınız ağlayacak gibiyim...sizde de böyle olmuş muydu yoksa ben mi abartıyorum...
cnm ilginç geldi açıkçası, benim doktorum akaya kadar yorulma diye en yakındaki labaratuarı tarif etmişti..hatta benim de hoşuma gitmişti, hastanenin çıkarını değil de benim konforumu düşünüyor olması...boşver doktorun ne söylediği hiç mühim değil öyle de bakacak böyle de...bence inadına yaptır dışarıdave söylediğiniz gibiymiş hakkaten nst için ayrı ücret...ama doğum ücreti paketmiş çocuk doktoru ilk aşısı ilk muayeneler vs hepsi dahil başka hiçbirücret yokmuş...
doğum sonrası inş yazmaya fırsat olursa size hastane, epidural sezeryan vs hakkındaki tecrübelerimi yazarım..
Evet aynen, bavul gibi ve şekilsiz şemalsiz geliyor bana da. 1 sene sonra çişini de söylüyor di mi genelde çocuklar ? bez de taşınmayacak yani. Sonra ben o ayılı yumoşlu çantayı napcam, durcak bi köşede kalabalığıTekrarlayan iç ses: Kalabalık ve gereksiz eşyadan nefret ederim
Yani özellikle bebek için üretilmiş teknik bi malzeme olsa alırım da taşırım da ama çanta işte, bildiğin çanta
Muayene ücreti 300 TL .Şimdiye kadar ayda bir kontrole çağırdığı için evet her kontrolde muayene ücreti verdim.Ama bundan sonra daha sık çağırır herhalde o zaman ister mi bilmiyorum genelde 4 hafta dolmadan Dr çağırıyorsa ücret almıyorlar. Allah nasip ederse doğuma kesin girecek tabi .Ama şunu söyleyeyim hakikaten hem bilgili hem insanı çok rahatlatıyor.Dediğim gibi şimdilik çoooook memnunum.Cuma kontrolüm var dönüşte hastane konusunda da cevap veririm.
Anladım canım,bakalım 12. haftadan sonra kesin olarak karar verdiğim doktora gitmeye başlıcam,
Şimdi testlerimi tıp merkezinde yaptırıcam,Işın hanımı düşünüyorum ama bakalım daha kesin değil,
Verdiğin bilgiler için teşekkürler,inş. hepimiz sağlıklı bi şekilde doğurup alırız kucağımıza bebeklerimizi....
canım bı yerı düzelteyim oyle bezden 1 yılda kurtulunmuyor malesef benım oglum 25 aylık hala bez tasıyorum yani ögretmek ıstıyroum ama kreste erken 27 aylık olunca dedıelr en erkenı cocuk kendılıgınden hazır olursa ve kzı cocuklarda daha kolay oluyor tas catlasa 1.5 yas fılan ama cok zor ben 3-4 yasına kadar bezlı olanları bılıyorum kkda cok var bak ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?