Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

gozunu korkutmak istemem ama 1 yasinda soylemez bebekler genelde
asil nadir yasanan 1 yasinda soylemesi olur
cunku daha kaslari bile gelismiyor tutamiyor cisini
en erken 2-2,5

Kızlar konuyla alakalı değil ama Ankarada şöyle çok iyi deneyimli bi dermatolog cilt uzmanı biliyo musunuz?

Yüzüm için bi krem kullanıyodum,saf zeytinyağı ve oksijenli,içinde parfüm falan hiç katkı maddesi yoktu,Aktifoks adı,

O nedenle kötü kokuyodu ama cildime çok iyi geliyodu,eşim de kokusundan rahatsız oluyodu ama gene de kullanıyodum,

Şimdi sitesine baktım site değişmiş,sanırım üretilmiyo artık,

Başka nemlendirici aldım ama hiçbir krem onun gibi nemlendirmiyo ve yüzüm kötü oldu,

Beyaz beyaz deriler dökülüyo krem sürmeme rağmen,zaten çok kuru cildim,hiçbişey işe yaramıyo napcağımı şaşırdım inanın,

Cilt doktoruna gitmem lazım,önerebileceğiniz bi doktor varsa lütfen söyleyin hep sivilce uçuk izi vardı cildimde şimdi bi de kupkuru

dökülüyo acilen doktora görünmem lazım...

Sana doktor ve hastane yerine öncelikle eski sayfaları okumanı öneriririm. Yoksa her yeni gelene baştan hastane ve doktor anlatılsa sayfalar dolusu fuzuli ve tekrarlayan bilgi olur.

slm kızlar uzun zaman giremedim çok bunaltıcı sıcak var bir kaç gündür bunaltıyor hafta sonu dışarı çıktım ama artık mecbur olmadıkça çıkmam haftada bir hastaneye gitmem gerekiyor artık geçen hafta gittim ilk defa nst ye girdim herşey normaldi daha erken olduğundan sancım yok tabi sadece bebeğin kalp atışlarının ölçümü yapıldı ama bu hafta akşamları kısa kısa sancı giriyor özelliklede kızım içinde aşırı hareket edince çıkıcak gibi oluyor kısaca bende durumlar böyle

bu herşeye söyleyecek bir lafı olan insanlara fitil oluyorum. neymiş benim bebek ağustosu beklemezmiş, aşağıdaymış daha erken gelirmiş...

diceksin benim göğüslerim dik sana ondan bebek aşağıda geliyor diye ama adı üstünde maydanoz bu insanlar, idrar söktürüyo

kim o, doktor değildir herhalde di mi? ben kız erkek tahmininde bulunanlara gözlerinde ultrason mu takılı diyorum.

kim o, doktor değildir herhalde di mi? ben kız erkek tahmininde bulunanlara gözlerinde ultrason mu takılı diyorum.

yok yok birkaç kiş söyledi hatta, biri kasiyer, biri akademisyen biri de öyle alelade sokaktan tanımadığım biri- birşey için beklerken. zaten hamilelik ilerledikçe herkeste bi önce şaban gülümsemesi, bi acımsayan ya da gönül adamı bakışı geliyor ben öyle hissettim. bi şiş karnınla herkesi büyülüyorsun da bu maydonozlara ne dua etsem bilemedim.

Delikız ve ütopya çok sağolun sorularıma cevap vermişsiniz ..

Benim özeldeki dr'um hrs'de doğum yaptırıyor ama dediğiniz gibi fiyat epey bir yüksek ..
Hem yenidoğan ünitesi olsun dersek o hastanelerde çok pahalı ..
Keşke ztb isteğe bağlı sezeryan yapsa hiçbir sorun yok ..
Orda özel oda tutardım ..
Linadaki dr2um da öyle diyor , doğumunu orda yaptırmaya çalış diyor ama malesef doğum hakkında bi bilgi alamadım ..
Önümüzdeki hafta oraya tekrar kontrole gideceğim ..
Bağırsalarda çağırsalarda soracağım artık , doğum hakkında bilgi..
Yok cevap vermezse bu özel hastanelerin birinde kararımı vermek zorundayım ..

ben de etlik zübeyde hanımı dda düşünüyorum .
bir de acaba devlet hastanelerinde para karşılığı doğum için özel oda oluyormu acaba merak ediyorum
eğer öyle bişey varsa süper olur aslında

ben de etlik zübeyde hanımı dda düşünüyorum .
bir de acaba devlet hastanelerinde para karşılığı doğum için özel oda oluyormu acaba merak ediyorum
eğer öyle bişey varsa süper olur aslında

Ztb'de var özel oda 250 tl 2. gün kalırsan 2. gün 15 tl imiş..
Ben sezeryan istiyorum eğer kabul ederlerse özel oda tutra orda yapardım doğumu ama normal doğum diye diretiyolar ..
Hem kan sulnadırıcı iğne kullanıyorum , planlı doğum olmak zorunda ..
Hem bebeğin baş ölçüsü 3 hafta önde dr zorlamaya gerek yok i riskli diyor ..
Hemde tüp bebek ..
Bütün bu faktörlere rağmen normal doğum diye tuttururlarsa ben özelde yapacağım artık doğumu..
Mecburen ..

doğumdan sonra özel oda demiyorum doğumunu sadece sen orda yalnız başına yapacaksın doktorlarınla onu diyorum doğru anlattım dimi
işte etlik zübeyde hanımda varsa eğer öyle bi sistem ben oraya giderim diyorum
doğuma da doktora para veririm iyi bir doktor bulurum girer diyorum
bi de ben ikiz gebeliğim.
sezeryan hiç ama hiç istemiyorum
hep isteğim normal doğum ..
acaba epidural normal doğumla ikizlerimi doğurabilirmiyim
en çok istediğim bu

Allah iyilik versin hepimize...

Delikız sen ikiz hamilesin ve normal doğum istiyorsun sanırım...

Riskli olmaz mı,ablam da ikiz doğurdu sezeryan ile...

Allah iyilik versin hepimize...

Delikız sen ikiz hamilesin ve normal doğum istiyorsun sanırım...

Riskli olmaz mı,ablam da ikiz doğurdu sezeryan ile...

amin inş.
evet normal istiyorum ,riskli tabi ama epidural normal doğum yaparlarmı onu araştırıyorum ..
sezeryan istemiyorum hiç ,sağlıklı değil ve gebe kalmayı kısıtlıyor ,bir sürü dezavantajı var ..

Doğru aslında haklısın,sezeryan resmen ameliyat,insanı korkutuyo,ben de inş. bi sorun çıkmazsa normal istiyorum,

Umarım seninki de riskli olmaz normal doğumla olur...

bugün utopya06 ve benim için son 24 saat bebeklerimizle birlikte olduğumuz...allah herkese bu heyecanları yaşamak nasip etsin...hala gerginliğimi üzerimden atamadım...

tekrar görüşebilmek dileğiyle,sizleri tanıdğım için seviyeli muhabbet ortamınız için teşekkürler...

riskli diye normal yapmazlar biliyorum ama epidural olunca belki yanaşırlar diyoruım
hayırlısı olsun

Hayırlısı arkadaşım...:)

incilay ve utopya06 size de hayırlı doğumlar dileriz,inş. ikinizde sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi alırsınız kucağınıza,

ALLAH kolaylık ve sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…