- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.701
Vay be kız bebekle erkek bebek o kadar farkediyor mu ? Ben annemin benimle ilgili anlattıklarına göre 1 yaşımda söylemişim çişimiAma sanırım o verdiğin örnekler biraz uç , yani 3-4 yaş epey büyük, sanki bir sağlık sorunu olmadıktan sonra geç gibi geldi bana :26: Ben şimdilik 3-4 yaş topiklerine hiç girmeyim, gözüm korkar, hamilelik stresine girerim
arkadaşlar merhaba.bende ankaraya geleli 3ay oldu.korunmayı bıraktığım için araştırma yapmaya başladım.bana hangi özel hastaneyi yavsiye edersiniz.emekli sandığına tabi memurum.doğum için ve kontroller için hangi hastane benim için uygun olur
bu herşeye söyleyecek bir lafı olan insanlara fitil oluyorum. neymiş benim bebek ağustosu beklemezmiş, aşağıdaymış daha erken gelirmiş...
diceksin benim göğüslerim dik sana ondan bebek aşağıda geliyor diye ama adı üstünde maydanoz bu insanlar, idrar söktürüyo
kim o, doktor değildir herhalde di mi? ben kız erkek tahmininde bulunanlara gözlerinde ultrason mu takılı diyorum.
Delikız ve ütopya çok sağolun sorularıma cevap vermişsiniz ..
Benim özeldeki dr'um hrs'de doğum yaptırıyor ama dediğiniz gibi fiyat epey bir yüksek ..
Hem yenidoğan ünitesi olsun dersek o hastanelerde çok pahalı ..
Keşke ztb isteğe bağlı sezeryan yapsa hiçbir sorun yok ..
Orda özel oda tutardım ..
Linadaki dr2um da öyle diyor , doğumunu orda yaptırmaya çalış diyor ama malesef doğum hakkında bi bilgi alamadım ..
Önümüzdeki hafta oraya tekrar kontrole gideceğim ..
Bağırsalarda çağırsalarda soracağım artık , doğum hakkında bilgi..
Yok cevap vermezse bu özel hastanelerin birinde kararımı vermek zorundayım ..
ben de etlik zübeyde hanımı dda düşünüyorum .
bir de acaba devlet hastanelerinde para karşılığı doğum için özel oda oluyormu acaba merak ediyorum
eğer öyle bişey varsa süper olur aslında
doğumdan sonra özel oda demiyorum doğumunu sadece sen orda yalnız başına yapacaksın doktorlarınla onu diyorum doğru anlattım dimiZtb'de var özel oda 250 tl 2. gün kalırsan 2. gün 15 tl imiş..
Ben sezeryan istiyorum eğer kabul ederlerse özel oda tutra orda yapardım doğumu ama normal doğum diye diretiyolar ..
Hem kan sulnadırıcı iğne kullanıyorum , planlı doğum olmak zorunda ..
Hem bebeğin baş ölçüsü 3 hafta önde dr zorlamaya gerek yok i riskli diyor ..
Hemde tüp bebek ..
Bütün bu faktörlere rağmen normal doğum diye tuttururlarsa ben özelde yapacağım artık doğumu..
Mecburen ..
Allah iyilik versin hepimize...
Delikız sen ikiz hamilesin ve normal doğum istiyorsun sanırım...
Riskli olmaz mı,ablam da ikiz doğurdu sezeryan ile...
amin inş.
evet normal istiyorum ,riskli tabi ama epidural normal doğum yaparlarmı onu araştırıyorum ..
sezeryan istemiyorum hiç ,sağlıklı değil ve gebe kalmayı kısıtlıyor ,bir sürü dezavantajı var ..
riskli diye normal yapmazlar biliyorum ama epidural olunca belki yanaşırlar diyoruımDoğru aslında haklısın,sezeryan resmen ameliyat,insanı korkutuyo,ben de inş. bi sorun çıkmazsa normal istiyorum,
Umarım seninki de riskli olmaz normal doğumla olur...
riskli diye normal yapmazlar biliyorum ama epidural olunca belki yanaşırlar diyoruım
hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?