Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

mrb herkese...şimdi utopyanın yazdıklarını okudum,aslında yaşadıklarımın pek de farkı yok...
ben bütün gece hiç uyuyamadım, çok ama çok heyecanlıydım...hastane ve doktorunuz okadar önemliki lütfen içinize sinen bir tercih yapın,
maddiyat bile ikinci planda kalıyor inanın..
akay'da herkes mükemmel derecede iyiydi heyecanımı yatıştırdılar çook güzel ilgilendiler..tolga ecemişe,ekibine ve akaya bu konuda çok minnetarım,
inanılmaz bir ilgi anlayış..doğum sonrası da öyle..eşimle iyiki burayı seçmişiz dedik durduk 2 gün boyunca
annemler de okadar çok beğendiki,hemşirelerin ilgisi alakası,beni ayağa kaldırabilmek için gösterdikleri çaba, buraya yazamıyorum birçok şeyi ama
tek kelime ile mükemmeldi...bir de tolga bey epidurali ısrarla önerdiği için çok minnettarım.iyiki genel anestezi olmamış

ameliyat sırasında eşim de yanımdaydı, kızımı ilk gördüğümüz an ikimizde konuşamıyorduk resmen donduk kaldık,eşim ilk kez
ağlamıştı..yanıma getirdiler kızımı, ne öpebildim ne tek kelime söyleyebildim,mucize gibi birşey...9 aydır merak ettiğim kızımı gördüm...
eğer sezeryan olacaksanız kesinlikle epidural tercih edin,o anı yaşamak müthiş bir deneyim..korkacak hiçbirşey yok
söyledikleri gibi bağağrısı,acı sızı olmadı sadece hafif sağ omzum tutuldu.
kötü olan tek şey anestezi geçtikten sonra hissedilen acı-ağrı..ben 1.5 saate bir basıyordum ağrıkesiciye..
ilkgün gerçekten zor..inkar edemiycem ayağa kalkmak yürümek zormuş,birdaha yürüyemiycem sanıyorsunuz

sütüm hemen geldi çok şaşırdım ama yetersiz kalınca mama takviyesine başladılar, kızım 140 gr kaybetti,
sürekli mama vermesek olmaz mı diyordum ama hemşireler kan şekeri düşerse bizi
daha büyük zorluklar bekler diyince kaş yaparken göz çıkarmak istemedim

ve bugün de evde başladık mamaya,çünkü sütüm yetmiyor kızım doymuyor..tahinli pekmez,hurma,süt artırıcı çaylar,sıvı gıdalar
rezene ne duyduysak yapıyoruz..

doğumda sadece 5 kilo kaybetmişim zaten kızım da 2800gr doğdu..tam doktorumuzun söylediği gibi...nomal doğumu beklesek su sıkıntısı
nedeniyle çok zorda kalcakmış bebeğim
şimdi bile bizi bekleyen birsürü tahlil vs var sırf su azlığı nedeniyle yaptıracağımız..tolga beyin günahını almışım-normal doğum önermiyor bana diye-ama
ne kadar haklı olduğunu gördüm, açıkçası çok kızdım kendime,çünkü o daha erken bile almamız gerektiğini söylemişti.

nacizane size birkaç tavsiye,mutlaka gecelik-sabahlık olsun yanınızda,pijamalarınız önden düğmesizse değiştirin,emzirirken alttan açmak okadar kolay
olmuyor ve dikiş yeriniz soğuk almamalı...
ilkgünkü ağrılarınızı görünce umutsuzluğa kapılmayın inanın 2.gün bile herşey değişiyor.
süt için endişelenmeyin, tadını çıkarın heranın..insan hayatı boyunca kaçkere yaşıyorki böyle güzel bir deneyimi..
onun için çekilen her acı her ağrı değermiş diyorsunuz..
uykusuz geceler bile güzel geliyor,en azından şimdilik :))

allah herkese hayırlısıyla kurtulmak nasip etsin...sizlere de yaşatsın bu güzel duyguları,kızım uyanmak üzere..
görüşmek üzere kızlar...

gözünaydın ALLAH analı babalı büyütsün inş.
darısı başımıza inş.
bu arada ilk istenen testler ne zaman isteniyor bilgisi olan varmı
yani kaçıncı haftada isteniyor

Ütopya , İncilay Allaha çok şükür bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız. Allah analı babalı büyütsün... darısı bizlerin başına.

ütopya incilay yazılarınızı ağlayarak okudum ne mutlu size.Allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza .Ameliyatta hiç bişey hissetmediniz mi
çok merak ediyorum.Birara yazarsanız sevinirim.

ütopya incilay yazılarınızı ağlayarak okudum ne mutlu size.Allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza .Ameliyatta hiç bişey hissetmediniz mi
çok merak ediyorum.Birara yazarsanız sevinirim.

ütopya ve incilay gözünüzaydın saglıkla kavusmussunuz bebıslerınıze allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bızlere ıns

Merhaba arkadaslar yazdiklariniz buyuk kismini okudum ozellikle dogum hikayeleri cok etkileyici. Benide simdiden heycanlandirdi. Ben 17. Haftamdayim ve medicana da faruk abike ye gidiyorum. Doktorumdan cok mennunum ancak tesaduf kendim sectim. Aranizda faruk abike duymus yada hastasi olan varsa ve tecrubelerini yazarsa cok sevinirim.

gözün aydın rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin

Merhabalar;

Ankara'da yaşıyorum ve 6 haftalık hamileyim. Bu nedenle grubunuza katılmak istedim. Bizim ilk bebeğimiz ve o nedenle heyecanlıyım birazcık. Akay hastanesinde Dr. Başak hanıma gidiyorum. Bilmiyorum aranızda başka ona giden var mı. İletişimini çok beğendim ben umarım sonuna kadar böyle gider. Hastane ve Başak hanımla ilgili tecrübesi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

Şimdiden herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik dönemi ve sağlıklı bebekler diliyorum.

merhbaa hoşgeldin..
ALLAH tamamına erdirsin inş.
valla tam denk geldi ..
ben de akaya gitmek istiyordum
bayan doktor istiyordum
ben de başaka hanımdan randevu aldım 2 hafta sonrasına
burda akay hastahanesi ile ilgili hep güzel yorumlar var
hiç kötü yorum okumadım
doğum fiyatları da uygun
küvez de kalırsa da 10 gün ücretsizmiş
bana gayet uygun geldi ..
sen nasıl beğendinmi başak hanımı ,ilgisi alakası nasıldı ,ilk etapta senden hangi testleri istedi
anlatabilirmisin biraz ben de gideceğim de ön bilgi babında bana da çok yardımcı olacak

Ben Akay hastanesine bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Onun eşi orada doktor ve 2 çocuğunu da orada dünyaya getirdi. Ben de bayan doktor istiyordum. Bir iki başarısız doktor ve hastane deneyimimden sonra Dr.Başak hanımla tanıştım. Önce Fatih Üniversitesi hastanesine ve Akropol Hastanesine gittim. İkisini de beğenmedim. Ama şimdi Akaydan memnunum gerçekten umarım allahım utandırmaz da hep memnun kalırım :)
Doktor hanımın iletişimi çok iyi. Dinleyen ve anlatan birisi. Tabii bir de Etlik doğumevinden ihtisasını almış. Bu da çok fazla hasta gördüğü ve doğum yaptırdığı anlamına geliyor ki bu da benim tercih ettiğim bir durum. Çok tecrübeli yani.

Ben ilk olarak daha önce yaptırmış olduğum tüm testlerimle (simear ve toksoplazma vs.) birlikte gittim. İdrarda gebelik testim pozitif çıkmıştı. O da kan ve idrar testi yaptırdı tekrar. İlk HCG 400 çıktı. 48 saat sonra bir daha ver dedi. O da 1385 çıktı. İlk gün gittiğimde gebelik daha çok yeni kese görülmez haftaya USG bakallım dedi. Yarına randevu aldım kısmetse bebeğimizin kesesini görücez. Biraz heyecanlıyım :) Umarım senin için de herşey yolunda gider.

Bu arada bebek sahibi olmuş arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Darısı bizim başımıza inşallah.

fatih üniversitesi hakkında ben de iyi şeylee duymadım
akropolü de yenidoğanı olmadığı için tercih etmedim
tüm testler derken hangi testler smear testini ben de önceden yaptırmıştım yeni değil ama bir yıl öncesi filan
onun dışında ben keseyi gördüm kalp atışlarını gördüm
o yüzden başta bir test istyecekmi onu merak ediyorum ..
inş. sen de görürsün..
amin inş.

herkese çookk teşekkürler arkadaşlar..allah sizlere de nasip etsin...epidural sezeryan sırasında hiçbirşey hiissetmiyorsunuz hiç merak etme ben de çok endişeyle girdim,her önüne gelen de bir yorum yapınca korkmadım desem yalan olur ama hiç korkulacak bieşy yok...karnınıza bastırdıklarını vs hissediyorsunuz ama kesinlikle acı sızı ağrı yok..eğer sezeryan olcaksanız kesinlikle ve kesinlikle epidurali tercih edin...bebeğinizi hemen emzirme olanağına da sahipsiniz..bebeğiniz narkozdan daha az etkilenir..ve en mükemmeli doğumu yaşamak onu görmek..bebek çıktıktan sonra beni hafif bayılttılar ama bu da benim tercihimdi...sürekli soruyorlar,bişey hissediyor musun,rahatsız oldun mu gibi..şırınga hazır bekliyorlar,rahatsız olursanız çook tatlı bir uykuya dalıyorsunuz ama genel anestezi gibi bieşy değil..ben bastırdıklarını hissettim ama rahatsızlığım daha çok psikolojikti uyumayı tercih ettim sanırım :)) ama yanlış anlamayın ağrı sızı dikiş giib şeyler değil..ne zaman şırıngayı verdi ne zaman ayıldım bilemedim..müzik açmaları da insanı çok rahatlatıyor..uyandığımda doktor gitmişti bile o zaman anladım bayılmışım :))

gözünaydın ALLAH analı babalı büyütsün inş.
darısı başımıza inş.
bu arada ilk istenen testler ne zaman isteniyor bilgisi olan varmı
yani kaçıncı haftada isteniyor

teşekkürler güzel dilekleriniz için..5.gün başlıyor ilk topuk kanı için gidiyorsunuz sonra zaten aşı kartı veriyorlar orada hepsi yazıyor..işitme testi oluyor sonra 7.gün..merak etmeyin hepsi için bilgilendiriyorsunuz

yazdıklarımdan okumuşsunuzdur AKAY ile ilgili tecrübemi ama yine söylüyorum,kesinlikle pişman olmazsınız...hastaneden çıkarken 3 milyara değdi mi diye düşünmedik bile sadece iyiki burayı seçmişiz dedik...hemşirelerin ilgisi alakası çalışanların güler yüzü herşey çok güzeldi...yeni doğan ünitesi yoğun bakımı herşeyiyle aklınızda soru işareti bırakmasın..hastnedeki tek eksik odalardaki mini buzdolabı idi :)))) onu da getirceklermiş :))

kızlar bu evde oturmaya başladığımdan beri bebek çok aşağıya, hatta neredeyse çıkacak gibi vuruyor. Anlamaya çalışıyorum ama 2 gün arasında dağlar kadar fark var. Tekmeleriyle zıplatan çocuk şimdi karnımda hafif hafif hareket ediyor, başka biri gibi. Yaşayan var mı merak ettim, haftaya dr'a soracağım.

canım bebeğin dönmüştür.ve artık büyüdüğü için hareket alanı daralıyor daha küçük hareketler yapıyorlar.endişelenme.

Aynı benim bebişimde yapıyor aynı şeyi. Hareket hızları her zaaman bir olmuyor benimkide üç gün önce pata küt girişti karnıma :) ama bi kaç gündür sakin. Hareketleri kendinizi yormanıza ayakta durmanıza da bağlı ben iş yapıp kendimi yrunca benimkinin sesi çıkmıyor :)

Bilgem merhaba.Bende 23 haftalık hamileyim lina ya gidiyorum.Senin doktorun hangisi?Banada hrs dedi.Fiyat açıkçası banada çok pahallı geldi.Seninle bilgi alışverişinde bulunmak isterim.

Kızlar merhaba.bende aranıza yeni katıldım.23 haftalık hamileyim.Linada şükran çakmak a gidiyorum.HEp kararsız kaldım ama bir türlü değiştirme cesaretinde bulunamadım.Çünkü hem evime yakındı hemde ya diğerinden de memnun kalmazsam endişesi vardı.Doğum ekimde hrs de olacak galiba.Buraya giden hrs de doğum yapacaklar var mı?

linada muayene ücretleri ne kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…