Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

hepinize merhaba güzel anneler,

bende önümüzdeki çarşamba lina'da mine hanıma gidicem randevumu aldım.

lina ve mine hanım hakkındaki görüşlerinizi paylaşırmısınız?

ayrıca muayene ücreti ve ekstra tahliller için nekadar ücret ödeniyor?

Mine hanıma bende iki kere gittim ilk gidişime çok kalabalık olduğu için patır patır herşeyi anlattı hızlı hızlı ikinci gidişimde daha çok ilgilendi tecrübeli ve iyi bir doktor. muayne ücreti 35tl tahliller içide 30 aldılardı benden. Benim arkadaşıma mine hanım doğum yaptırdı çok memnun kaldı. Bende ona devam edecektim ama her gidişimde randevuda bi saat önce arayıp hep iki üç gün sonraya ertelediler bende kızdım bıraktım hem evimede ters kalıyordu.

Kızlar hastane konusunda karar veremiyorum .Geçen hafta medicana yı gezdim çok güzel diyecek lafım yok ama devlet hastanesi gibi çok kalabalık.Bir de yine forum da okumuştum özellikle dr dışarıdan olunca da ilgi azalıyor mu acaba.Hafta sonu da HRS yi gezeceğim.Artık bir karar vermek istiyorum yardım edinnnnnnnnnnn.

Hrs de çok güzel. İlgi felan da gayet iyi. Ben medicanada tülin hanıma gidiyorum pazartesi ve cumartesi günleri kalabalık oluyor doğru ama ben geçen cuma saat 3te gittim kimsecikler yoktu :) Anladığım kadarıyla sen doktoru dışardan getirtip medicana ya da hrs de yaptırcaksın, telekomlu msun sende :) Bizimde anlaşmamız öyle dışardaki doktorlar genelde medicana ya da hrs de yaptıryorlar. Benim doktorum da medicanadan. Bir arkadaşımın doktoru dışardandı hrs de doğum yaptı çok güel ilgilenmişler hemşireler olsun çocuk doktorları olsun ilgi gayet güzelmiş.

Ben genelde online alışveriş tercih ettim, hafta içi akşam 6ya kadar çalışınca zor oldu gezip bakmak. Ama vakit buldukça ya da AVM ye gittikçe mothercare ve özelcandan bazı görerek almam gerekenleri aldım. Söğütözündeki Özelcan iyi gibi ama Ulus sapa bi yer olsa da tatmin edici fiyat veriyorlar. Aslında burda kızların söylediklerinden farklı birşey söylememiş oldum ama eğer belli birşey söylersen nereden alabileceğini ya da sitesini öneririm.

peki gidince ultrasonla üsttenmi bakıyor alttanmı yani sıkışarak mı gittin,şimdi ilk muayeneya benimki sıkışmammı gerek onu bilemedim

Bende samanpazarındaki özelcandan aldım bi kaç bi şey. toker bebeden aldım hastane çıkışlarını felan. aziz bebenin bi takımı var tavsiye ederim ço güzel yaa :)ufak tefek şeylerim kaldı bakalım onlarıda tamamlarım inşallah..

peki gidince ultrasonla üsttenmi bakıyor alttanmı yani sıkışarak mı gittin,şimdi ilk muayeneya benimki sıkışmammı gerek onu bilemedim

Delikız ilk muaynede sıkışık olmana gerek yok. Hamilelik boyuncada hep yukardan bakarlar son aylarına kadar alttan bakmazlar... Çok önemli bir durum olmadıkça alttan bakılmıyor.

yoo bana kese için de kalp için de alttan baktılar ve o yüzden erkenden hem keseyi gördüm hem kalp atışını..
iyi de üst ultrasonda iyice görünmesi için sıkışık olmamız gerekiyorya normalde gebelikte öyle olmuyormu :))

Kaçıncı haftada gittin ilk haftalarsa olabilir ama daha sonralarda alttan bakmıyorlar. Canım ben 3. haftadan itibaren gidiyorum hiç sıkışık gel demediler :) Sadece bir kere 16. haftada sanırsam ense ölçümüne bakılacağı zaman sıkışık gittim o kadar :) Sen normal git bişey olmaz bebişini görebilirsin :)

5+1 iken keseleri gördüm 6+1 iken de kalp atışlarını duydum

Ya kızlar Akaya giden arkadaşların yorumlarını okudum da aklıma orayı soktunuz valla,

Karar vermiştim sanki Akrapole Işın hanıma gidecektim,

Şimdi Akaya mı gitsem diyorum,ama bir de yer olarak kafamı karıştırdı orası da,

Kızılayda de mi Akay,yani ALLAH korusun acil bişey olsa beni o trafikte nasıl hastaneye yetiştirecekler bilemiyorum açıkcası...
:44:

aman o kadar da ayrıntıyı düşünme
ambulans var o kadar acil bişey olsa herhalde araba ile gitmezsin
valla ben akaya kafam yattı
yenidoağn ünitesi de var
çocuk küvezde kalırsa da 10 gün ücretsizmiş
şartları makul geldi bana valla bilmiyorum
gidip deneyeceğim ben de inş.

Canim ikisinden de birer randevu al,kiyaslarsin kendin.sonucta herkesin hassasiyeti farkli.ben yenidogan yogun bakimi disina birinin digerine cok bi ustunlugu oldugunu sanmiyorum.sonucta cihazlar asagi yukari benzer teknolojide,doktorlarin egitimi desen cok benzer.git ikisini de gez.ben akayi tercih ettim ama cankaya yonunden giderken kizilaya girmeden donuluyor akaya diye senin dedigin trafik faktorunu goz ardi ettim.ama sihhiye yonunden geleceksen kizilay trafigi karsilasacagin bir gercek.

Ya evet ambulans var da,bazen o kadar sıkışık oluyo ki ambulansa bile yol kalmıyo yani,

Bilmiyorum işte bakalım,siz de yazın deneyimlerinizi...

Doğru diyorsun,ikisine de bakmak lazım,

Siz de randevularınıza gittikçe burdan paylaşırsınız artık gözlemlerinizi,

Ona göre karar vereyim ben de napayım...

Ben akropolü hiç düşünmedim çünkü bir arkadaşım vardı hep oraya gidiyordu
son anda değiştirdi yenidoğan yoğun bakımı yok diye
o yüzden ben oraya karşı tedirginim ondan tercih etmedim
bi de benim ikiz olduğu için küvez vs durumu olabileceğinden benim için bu çok önemli
Ondan akayı tercih ettim
Ama sen gez gör bak ona göre kararını ver

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.

aramıza yeni gelenler olmuş.hayırlı olsun bebişleriniz.
bende bugün doğum iznine ayrıldım sonunda.çalışmak çok zor oluyordu.
kızımın herşeyi hazır yıkadım ütüledim yarında valize koycam. tek eksiğimiz bebek şekeri kaldı.onuda nerden alcam bilmiyorum...

Canım benim de eksik ama büyük ihtimalle onu da netten halledicem. Aslında Ankarada yaşıyoruz gidip bakıp seçmek var ama bilemedim işte nasıl olacak. Önceden alan birileri varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.

Internette degisik siteler var bunun üzerine ama bazı bebekler çok eble alıp da pişman olmak var. Bi de şey aklıma takılıyo, önceden siparişte çikolata ya da badem şekeri bozulur mu? Lavanta yapmak daha mı mantıklı ne ağustos sıcağı için? Bi de tarih işini ne yapıcaz? Hadi isim kesinleşti diyelim, tarihini nasıl yazdırcaz hoşgeldin bla bla 04.08.2012 kısmını yani?

ben bebek sekerini gittigidiyordan aldim notluk ve cerceve seklinde
notluklar lavantali cercevede bisey yok
tarih kismi yazdirmadim ben
cok da begendim sekerlerimizi
bir de ugur bocekli cikolata aldim
haziran anneleri bebek sekeri modellerinde eklemistim bakmak isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…