Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Hayırlı olsun canım. Bende lina da Mine hanıma gittim sonrada değiştim doktoru. Hrs ile anlaşmaları var Hrs ye de gittim ben çok güzel bir hastane. Arkadaşımın doktoru da mine hanımdı ve hrs de doğum yaptı. Hrs nin doktorları da ilgileniyor. Çocuk doktoru gelip muayne ediyr bebişi hemşirler falan da çok ilgili ve iyiymişler. Ama anlaşmanız yoksa fiyat biraz tuzlu olabilir.

neden değiştirdin canım ben de ona gitmeyi düşünüyorum da

neden değiştirdin canım ben de ona gitmeyi düşünüyorum da

Canım ben biraz gezdim doktorları :) Linada ücretler 35 TL. Mine hanım çok iyi bir doktor Şükran hanım için de güzel şeyler duydum. Ama benim randevumun olduğu günler beni randevuya gideceğim saatten 1 saat önce arayıp hep ertelediler 3 kere falan böyle olunca bende kızdım değiştim hem bana ters kalıyor önce batıkente otobüsle sonra metroyla yenimahalleye gdiyordum. Şimdi tek otobüsle medicanaya gidebiliyorum ve medicanadan da çok memnunum.

canım bebeğin dönmüştür.ve artık büyüdüğü için hareket alanı daralıyor daha küçük hareketler yapıyorlar.endişelenme.

valla alsencim çok teşekkür ederim, her soruma içtenlikle cevap veriyorsun.

insan çalışmayınca daha cok takıyormuş bunu anladım. mesela sabah boynum kaşınıyordu bi bakayım ne var dedim, ki gögüs aramda ve bagrımda sivilceler olusmaya baslamisti kucuk kucuk, simdi boynumda küçük et benleri var. :18: arastırdım hamilelikte normalmiş ama nasıl sinir bozucu anlatamam. 2 tarafta da 5-6 tane küçük siyah benler var, umarım geçer.

Yaa o benlerden et benlerinden bendede oluştu Hamilelikten sonra geçerler inşaallah.. Şeklimiz değişiyor resmen doğumdan 6. aydan sonra bi bakım şart bize :)

Yaa o benlerden et benlerinden bendede oluştu Hamilelikten sonra geçerler inşaallah.. Şeklimiz değişiyor resmen doğumdan 6. aydan sonra bi bakım şart bize :)

Bazı şeylerin çözümü çok zor valla Anne güzelliği ya da olgunluğu da bu ama galiba ya, hangimiz manken gibi mekanik dolanıyorduk ki 8 ay önce de?

Bi bebek 2 dk nasıl hıçıkırır? Valla bu çocuk çıksın çok merak ediyorum nasıl bir organizma

Manken olmasak da kilolar çok :) Ben çok aldım kilo. Bebişim sağlıkla gelsinde sonrasında bakacam çaresine artıkın :) E işte Allah veriyor yeteneğini... Sen hangi hastaneye gidiyorsun ne kadar zamanın kaldı?

sselam herkese
bişey sormak istiyorum
gebelik için ilk gittiğinizde kese ve kalp atışı dşında sizden kan ve idrar testi istedilermi
neler istediler acaba ?
smear falan isteniyormu
2 hafta sonra doktora gideceğim
önceden öğrenmek istiyorum

Delikız buldm seni.. canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına sağlıkla al bebişlerini kucağına inşaallah...
Benden istenenleri söyliyim sana..

İlk gittim kese göründü 3 haftalıktı gittiğimde. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dediler. 6 haftalıkken gittim kalp atışı dinlendi. Dış gebe olmadığım anlaşıldı. Sonra idrar kültürü, kanda şeker hormonlar kolestrol ve hamileliği etkileyen bir sürü şey bakıldı.
Smear almıyorlar canım.
Hangi hastaneye gidiyorsun?

sağolasın ALLAH RAZI OLSUN
Darısı tüm isteyenlerin başına inş.
hastahane olarak akaya gideceğim inş.
dha ilk gidişim olacak
gitmeden bileyim dedim
iyi kan ve idrar ise sorun yok
çünkü tahlilleri devlette yaptıracğm da
smear bir haftaya çıkıyor ondan sordu m
muayeneden bir hafta sonrası ben burda olmayacağım da ondan merak ettim

Anladım canım hadi hayırlısı bakalım... Akayda iyi. Medicanayı da tavsiye ederim orasıda çok iyi. Sağlıkla gelsin bebişler :)

Manken olmasak da kilolar çok :) Ben çok aldım kilo. Bebişim sağlıkla gelsinde sonrasında bakacam çaresine artıkın :) E işte Allah veriyor yeteneğini... Sen hangi hastaneye gidiyorsun ne kadar zamanın kaldı?

32. haftamdayım canım, Ağustosta bekleniyor ama artık bebek ne zaman gelirse. TOBB'a (eski mesa) gidiyorum ve doğumu da orada yapacağım.

Bu arada çoğu şeyimi aldım, artık sadece bebek şekeri gibi şeyler ve bir tane daha ekstra gecelik ve sütyen kaldı. Ama hala valizim hazır değil... (!!!)
Alışveriş konusunda herhangi bir sorunuz olursa gönül rahatlığıyla cevaplayabilirim,zira ciddi mesai harcadım hanfendiye

Basak hanimin takibinde 3 kisiyiz ,ne guzel tesaduf.akayli daha da cokuz.benim de simdilik en icime sinen orasi oldu.2 hafta sonra 2li test icin gitcem.umarim hepimiz memnun kaliriz.

Son düzenleme:
Basak hanimin takibinde 3 kisiyiz ,ne guzel tesaduf.akayli daha da cokuz.benim de simdilik en icime sinen orasi oldu.2 hafta sonra 2li test icin gitcem.umarim hepimiz memnun kaliriz.
aa süper sen de mi başakcısın
senden ilk önce hangi testleri istedi söyle bakalım
bi de doğum olarak neye yatkın hiç konuştunuz mu ?
sen beğendinmi başak hanımı

aa süper sen de mi başakcısın
senden ilk önce hangi testleri istedi söyle bakalım
bi de doğum olarak neye yatkın hiç konuştunuz mu ?
sen beğendinmi başak hanımı

Delicim,benden smear istemedi.tam kan ve idrar testi,hormon testi istedi.su an icin sorunlu bir hamileligin yoksa standart bir upuzun test listesi verdi.memnuniyet konusuna gelince,iste o bahsettigim,testleri disarda yaptirmaya sicak bakmiyoruz aciklamasi disinda iyi bir ilk izlenim edindim.mide bulantin hafifse ona gore ilacin da hafif olanini veriyor filan.cok ilacci degil anladigim kadariyla,bu da hosuma gitti.dogum olarak neye yatki oldugunu henuz bilmiyorum.sormayi dusunuyorum bu gidisimde,uygun cumle ariyorum:26:

evet o cümle de bana ters bir cümle ama olsun bana derse ben neden diye sorarım valla hiç çekinmem
yaptırırım da ne derse desin
iyi bari kan ve idrar testi demekki
doğuma yatkınlık benim için önemli aslında
ben ilk gittiğimde soracağım valla merak ediyorum tavrını
mesela epidural normal doğumla ikiz doğurabilirmiyim acaba ne dersiniz diye sorracağım
ayda bir mi çağırıyor

3 4 haftada 1 sanirim.bir de,uygun cumle aramamdaki sebep sormaya cekinmem degil,gercek egilimini anlamak.sen de pat diye sorarsan su sezaryen karsiti gundem varken alacagin cevap belli.hepsi bastan normal dogumcu gozukuyor ama dogum yaklasip da ufacik bir risk olusunca sezaryene donuveriyorlar.ha senin ozel durumun var,belki bastan der sezaryen oneririm cogul gebeliklerde diye.

Son düzenleme:

:) Hayırlısıyla gelsinlerde bende 30. haftadayım. Canım nerelerden alış veriş yaptın. Bende yatağını yorganını hastane çıkışlarını aldım küveti kalın battaniyesi ıvır zıvırları kaldı bide kendime pijama almam lazım. Nerelerden alışveriş yaptın sen?

SORMA YAA bizi telaşa düşürüp hemen sezeryan gıcık oluyorum
sezeryanı bi düzene oturtmalaarı lazım

Utopya06 ve İncilay,ikinize de çoook geçmiş olsun,
ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,ayrıca sabır ve kolaylık versin,
Darısı bizim başımıza inş. ,hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…