Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

aynı şeyleri yaşadık sanırım bi gün hareketli ise 2 -3 gün sessiz sedasız küçük küçük hareketlerde bulunuyo. ancak sırt üstü yattıgımda dokunuşlarını daha çok hissediyorum. soluma yattıgımda biraz agrı yapıo ama sanırım oda normaldir

bebeginizle saglıklı sıhhatli uzun bi ömür dilerim
okurken gözlerim doldu bu güzel duyguları en kısa sürede allahım bizede nasip etsin

allah analı babalı büyütsün inş...doğumun iii geçtiğine çok sevindim bana da fikir oldu ...kızınla mutlu mesut günler geçirmen dileğiyle allah onu size bağışlasın...

Benimde ilk iki kontrolum alttandi. Kese ve kalp atisi icin sonra ust ultrasyona gectik.gebelik icin sıkısık olmana gerek yok. Bence karnina bastirdiklari icin tuvaletten sonra gitsen daha iyi bile olur :))

slm kızlar incilay ve utopya en yakın doğum yapan sizlersiniz sizlere bi sorum olacak benimde doğum yaklaştı ya çantamda olması gerekenler neler acaba :44::44:

slm kızlar incilay ve utopya en yakın doğum yapan sizlersiniz sizlere bi sorum olacak benimde doğum yaklaştı ya çantamda olması gerekenler nele acaba :44::44:

emzik biberon kasik
buyuk kilot 2 tane
orkid gece
2 gecelik en az
gogus kalkani
sut sagma makinasi veya gogus ucu cikartici
slikon gogus ucu
5-6 tane citcitli badi
2-3 battaniye penye
biz alt ust baska bisey giydirmedik tek citcitliyla durdu
bebise ve kendine corap
terlik

ben bunlarin hepsini kullandim

teşekkür ederim canım bu hastane çıkışı dediklerinden kullanmadınmı sen

merhaba kızlar valla hiç eksik bitmiyor bugun bakım ürünlerini aldım sebamedin araştırmalarıma göre en iyisi buymuş ama düşündükçe daha çok eksiğim var ya

canım ya ben ilk doğumda yani geçen senebiberon,emzik,makine,gögüs kalkanı bunların hiç birini kullanmadım.sadece hastane çıkışı(çok parçalı olmasına hiç gerek yok)
kendim için bol iç camaşırı,piijama,ped ve gögüs pedi ve gögüs kremi
benim kullandıklarım yine aynı şekilde hazırladım çantamı.

delikiz1982 gittin mi doktor randevuna?nasıl oldu izlenimlerin? ikizleri normal doğurabilir miymişsn? :)
haftaya gideceğim inş.
haftaya pazartesi inş. ama zaman geçmiyor içerde nasıllar bilmiyorum
bulantım filan da yok hiç hamile gibi değilim
inş. içerde iidirler
bi de bu başak hanımmı yapıyor sezeryanı çok genç geldi de bana
gece sbaha kadar rüyamda sezeryanı gördüm yaa
beni bayıltamıyorlar narkoz etkilemiyor hiç bekliyorum öylece
yan taraftaki hastaları kesip dikiyorlar filan

merhaba kızlar valla hiç eksik bitmiyor bugun bakım ürünlerini aldım sebamedin araştırmalarıma göre en iyisi buymuş ama düşündükçe daha çok eksiğim var ya

cnm ben de hep sebamed düşünüyordum kendim de kremlerinden çok memnun olduğum için, ancak alışveriş yaptığım yerde o an yoktu sebamed ve johnsonbaby aldım,çocuk doktoruna sordum marka tavsiyeniz var mı diye, farketmez dedi, ben johnson baby almıştım dedim, olur o da kaliteli bir marka dedi , ama ben bunlar bitince yine sebamed
düşünüyorum, çünkü dermetolojik bir ürün...doktorun söylediği şu, açık gözenekleri fazla ve sık sık birşeyler sürüp kapatmayın,kızarıklık oldukça pişik kremi kullanın ve abartmamak koşuluyla banyodan sonra bebek yağı kullanın..pudra kesinlikle kullanmayın..ilk yıkamada tuzun hiçbir faydası yok..zeytinyağı için de aynı şey geçerli kızarıklık yoksa boşyere sürmeyin.

slm kızlar incilay ve utopya en yakın doğum yapan sizlersiniz sizlere bi sorum olacak benimde doğum yaklaştı ya çantamda olması gerekenler neler acaba :44::44:

mutlaka biberon al,kilo kaybı olunca mama veriyorlar kendi biberonunu verirsin...büyük kilot da kesinlikle lazım..2 tane yetiyor..orkid gece..biz hastane çıkışını kullandık..10 lu set almıştım bütün parçalarını da kullanıyorum..bize hasta bezini kendileri verdiği için gerek kalmadı ama devlet hastanesinde doğum yapcaksınız mutlaka alın..gecelik pijamadan daha kullanışlı oluyor..koridorda yürüyüş için sabahlık lazım oluyor :)) terlik..makyaj pamukları alt temizleme için çok ideal :) zaten doktor da ılık su ve pamuk kullanın diyor..ben kolaylık olsun diye ıslak mendil almıştım bebekler için olanından...yıkayıp yıkayıp kullanmamıza rağmen hastanedeyken hemen pişik oldu mutlaka pamuk alın..göğüs pompasını ben de almıştım yanıma ama kullandırmadılar yara olmasın diye.geri getirdik..hem hastanelerde zaten bulunyor..göğüs pedi de yeterli ayrıca o makyaj pamukları da göğüs pedi gibi kullanılabiliyor özellikle bimde satılan pamukçuk da bırakmıyor..kapı süsünüzü de almayı unutmayın :))) bebek bezi de gerçekten prima care daha iyiymiş, huggiesi primanın aktif bebeğini denedik ama en çok pampersi sevdim çünkü kakayı bile emiyor...

cnm başak hanım okadar da genç değil 43 yaşında :))) ayrıca hiç bulantıyı anma başına gelmesin...ben çok ağır geçirdim çok ama çok zor inşallah hiç bulantın olmaz

Merhaba arkadaşlar..
İncilay ve ütopya bebeklerinize sağ salim kavuşmuşsunuz..güle güle büyütün inşallah..darısı hayırlısıyla bizlere..
delikız sende beniim gibi ikiz bekliyorsun ve normal doğum istiyorsun :) buna pek yanaşmıyor dr.lar..tedaviyle olduysa hele ki....
yine de hayırlısı..gönlüne göre olur inşl..

ay evet yaaa normal doğum istiyorum öyleki dün gece rüyamda uğraştım durdum sezeryanla
çok araştırdım ama ikize normal doğurtan bulamadım sen bulduysan bana da söyle

bulantın olmadığı için üzüldüğüne inanamıyorum.Benim hele ki bu hamileliğimde 4 ay sürdü su bile içemiyordum.Tadını çıkar. Bir de kıyamam doğum rüyaları görmeye erken başlamışsın. Ben de arkadaşlara katılıyorum ikizleri hele tedaviyle oldularsa normal doğurtacak dr zor bulursun. Sağlıkla doğsunlar da nasıl olursa olsun.Sezaryen de öyle çok korktuğun gibi değil.

yok üzülmedim de içerdekileri merak ediyorum işte ..
sezeryan istemiyorumya ondan giriyor rüyalarıma
hayırlısı olsun artık ne yapalım başa gelen çekilir..
inş. korktuğum gibi olmaz

teşekkür edrim canım bilgileriniz çok işime yarayacak umarım bebişin iyidir

merhaba arkadaşlar, bebeğim eylül sonunda gelecek ama doktorum çalıştığı hastaneden ayrılmış. 6 aydan beri kontroller için ona gidiyordum fakat şimdi yeni bir doktor bulmam lasım önerilerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…