Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

o kadar ucuzmuymuş
1900 olmasın
nasıl peki memnun kalmışmı

valla benm hatırladğım öyleydi normal doğum içinde 65o0 falan demişlerdi. ben eltisiyle konuşmadımda ablama sorduğum kadarıyla drundan memnunduı ama dediğim gibi çok kalabalık oluyomuş belkide fiyat uygun dye kalabalık oluyodur ama sen yinede ara bi hastaneyi sor yanlış bilgilendirmiş olmayayım

o kadar kalabalık oluıyorsa doktoru her istediğinde arayamazsın sanırım
yani bi nevi devlet gibi oluyor
ben akaya bi gideyim de gönlüm akaydan yana ama bakalım hayırlısı

Ah delikız niye hep en kötüsünü düşünüyorsun.Bebişlerinin tadını çıkar hep olumlu düşün biliyorsun onlar herşeyi hissediyorlar. Bir de olmamış belki de hiç olmayacak birşey için neden endişeleniyorsun?Zaten ikiz oldukları için dr çok hassas davranacak gerektiği kadar kontrol edecektir seni çok da sık girme ultrasona .Gerçi insan hakikaten merak ediyor hele benim bebişim gibi gıcıklık yapınca aylardır gün içinde kıpır kıpır olan bebek dr a gittik mi uyuyor kesinlikle de uyanmıyor .Ağzıma çikolata mı atmadım su mu içmedim tövbe uyanmıyor o güzel yüzünü de göstermiyor ya arkası dönük ya elleriyle kapatıyor..Sağ salim doğsun da hayırlısıyla o zaman göreceğiz inşallah.Sana tavsiyem hep güzel şeyler oku internetten.

dimi yaa niye en kötüsünü düşünüyorsam işte
inş. doktorum da iyi çıkar da aklımda hiçbirşey kalmaz..
ay gülümsedim valla okuyunca seninn bebişi .
benim babam gibi aynı
evde rahatsızlanır doktora gideriz bişeyim yok bnim der turp gibi olur
biz de gıcık oluruz
nazlı demekki annesi
olsun aman sağlıklı olsun da nazlı olsun
RABBİM inş. bana da senin haftalarını gösterir inş.
bi de ben ikizin teke düşmesinden de korkuyorum biraz
eşim diyorki biz bir isterken ALLAH iki verdi teke düşerse de üzülme diyor
ama elde mi diyorumki ben de olsun ama teke düşmesin yavurlarım onlar benim ikisi de sağlıkla doğsun inş. diyorum
insan bu kadar elde etmişken bire bile düşse üzülüyor ama herşey ALLAH TAN
RABBİM hayırlısını versin..

Anladım canım benim doktorlar beni ilk 3 ayda 15 günde bir çağırmışlardır 3 aydan sonra ayda 1 gidersin. Hakkında hayırlısı olsun. Üzme kendini stres de yapma bende bayan doktor istedim bakalım şimdi doktorum bayan çok memnnunum ama epidural normal doğum istiyorum anestesici doktor erkekse heralde yaptırırım çünkü doğumdan da önemlisi bele iğne yapma aşaması bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...

Sona bıakmıyorum hesaptada işte sıcaklara gelmeden bitirebilseydim güzel olurdu bu ay bitiririm herhalde ıvır zıvırlarom kaldı. Emzirme sütyeninin hangi marka kaça aldın canım. Ben bir tane almayı düşünüyorum kullanabilirsem ikinciyide alırım kullanamazsam kalmasın elimde istiyorum. Zaten dışardakşi kadınlara ne oluyo ordinasryuslar mubarek beni görenlerde oo sen 100 olursun diyolar bende amacım o diyorum :)

a.s hoşgeldin bende hep kararsızdım en son dogum ıcın lokman hekimi tercih ettim uygun vede buyuk bı hastane diye ama
ordan hiiiiç memnun kalmadım resmen devlet gibi heryönüyle randevuda alsanız epeyce bekliyosunuz onun harıcınde drların asistanları çok ukala
sanki onlar dr çok kabalar ve dr dan da memnun kalmadım banu hn dı adı aşırı yapmacık bi tip bana bu hastane hiç güven vermedi

geçenlerde ferda arkadaşımız doğum yapmıstı akrapolde epeyde memnun kaldı onun uzerine bende ordan randevu aldım
nurten hn a temmuz 2 de gitcem eğer memnun kalırsam ya da kalmassam ki inşallah memnun kalırım vakit yaklaştı epeyce
size mutlaka hbr ederim. ücretlerinide sordum telde ben sezeryan istediğim için onu sordum 1500 lira dediler muayenede 30 liraymış
umarım iyi bi yerdir ve dr da iyidir umarım gerçi netden araştırdım epey memnun gidenler

ama lokmanı tavsiye etmiyorum uygun ama berbat

ben de aynı şeyleri duydum etlik lokman hekim hakkında
o yüzden vazgeçtim
akropole gelince orada yeni doğan yoğun bakım yok haberin olsun
bi de aklını karıştırmak istemiyorum ama bizim bi arkadaş orda doğum yaptı
bebeği ordan mikrop kapmış böbreklerinde sorun varmış şimdi
tabi herşey ALLAHTAN ama ben bunu duyunca iice soğudum oradan
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

yapma yaa ya varya şu ankarada bi adam akıllı hastane bulamadım bulduklarım var ama onlarda çok uçuk fiyatlarda
2,500 3000 veremem yani vakitde yaklaştı iice stres oluyorum neyse bi gidip göreyim bakalım orayı
sağol cnm bilgi verdiğin için benım gittiğim sincan lokmandı ama demekki ikiside aynı durumda
sıcaklar bi yandan hastane arayışı bi yandan bunaldım yahu

selam kızlar bende hayırlısıyla agustosta dogum yapıcam inşalah ankarada yım cebeci hastanesine gitmeye basladım daha yeni eger memnun kalırsam bilgilendiririm sizi

ablamın eltisi orda yaptı doğumunu haziran başında ablamda çok kalabalık olduğunu söylemişti ama o da sezeryan yaptı ve 900 liraydı sanırım ücret

bende etlık lokman hekıme gıdıyorum sımdıkı fıyatlar soyle
normal 950
sezaryen 1450
delikız bende senın gıbı bayan doktor ıstedıgım ıcın bu hastaneye gıdıyorum akayda da bıldıgım kadarıyla doktorun bayan olsada dogum esnasında erkek personelde oluyor bence ıyıce öğren ben oglumu lokman hekımde yaptım dogum katında erkek personel bulunmuyor doktorun ekıbı de bayan

anestezicilerin çoğu bayan zaten
ben özel olarak tüm ekibi bayan isteyeceğim zaten
zaten anestezici ,doktor ve yanındaki hemşireler var sanırım

çankayada tam olark nerede oturuyorsun bilmiyorum ama kendi doktorumdan çok memnunum, uzak demezsen sana da önerebilirim: Prof.Dr.Ahmet Erdem. Balgatta koru hastanesinin yanında muayenehanesi var. gereksiz tetkik ya da muayene yapmaz. koru hastanesi ile anlaşmalı, doğumları orada yaptırıyor. aynı zamanda halen gazi hastanesinde öğretim üyesi. bazı tahlilleri orada yaptırabiliyor.

tuncay nası duydun mu o da gazi üniversitesinde öğretim görevlisi...

Koru hastanesini iyice araştır canım bi arkadaş orada doğum yapmıştı pek memnun kalmamıştı ama neyinden memnun kalmadı tam olarak bilmiyorum...

arkadaşlar bende ankara balgattayım... henüz hamile değilim malesef ama çalışmalara devam ederken bir yandanda doktor araştırıyorum...memnun olduğunuz hastane ve doktor hakkında beni bilgilendirirmisiniz?

Benim doktorum Prof. Dr. Ahmet Erdem. gazi hastanesinde öğretim görevlisi ancak orada hasta bakmıyor artık. muayenehanesinde kontrolleri yapıyor, doğum v.s ise koru hastanesi ile anlaşmalı. Hastaneyi gidip görmedim ama anlatılanlara göre yeni ama oldukça güzel bir hastaneymiş. doktorumdan da çooook memnunum.
herkese tavsiye ediyorum

Birebir bilmiyorum hastalarına sormak daha doğru olur ama duyduğum kadarıyla kaba bir insan. Paran varsa iyisin yoksa bulmadan gelme modundaymış. Ama doktorluğuna birşey diyemem.
Koru ile ilgili hep iyi şeyler duymuştum, sadece bebek yoğun bakım ünitesi var mı yok mu onu bilmiyorum. Araştıracağım

yaa aslında kaç aydır kendisine gidiyorum hastası olan kimseyi bulamadım ama bi tedirginlik var içimde.. neden bilmiyorum... doktorluğu gerçekten çok iyi adamın takibinden çok memnunum ama doğum hakkında nasıldır hiç bi bilgim yok yaaa

doğum hakkında da iyidir merak etme, için ferah olsun.. kaç yıllık doktor. normal olsun, sezaryen olsun büyük bir hatasını duymadım. kendisinden memnunsan devam et bence. benim duyduklarım genelde kişiliği ile ilgili şeylerdi.

Son düzenleme:

inşallah iyidir yaaa... :):):) korkuyorum zaten doğumdan :):)

sen normal mi düşünüyorsun doktorun ne diyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…