Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ben medicana da Tülin Hanıma gidiyorm. Çok memnunum ilgili ve bilgili bir doktor...

offf geceler sıcak, gündüz güneş evin içinde, azıcık ayakta kalayım başlıyor bel ağrısı ama bende de rahat durmak yok ki sanki evin her yerini karıştıracak gelenler, resmen yeniden düzenliyorum evi.

çoğu eksiğim de bitti çok şükür, yarın da dr a gidiyorum inşallah herşey yolundadır. 33. haftadayım artık 2 kilo olmuştur inşallah

günaydın
inş. yaaa darısı başıma
ben de daha 11 gün oldu cuma günü gideceğim inş. ama günler geçmiyor
ya kalbi durduysa diyorum bi de kalp durmasında hiç belli olmuyormuş ben en azından kanama olmazsa rahat olurum diye düşnüüyordum ama :18:

selam arkadaslar bende ankarada yım bebişime kavusmama az kaldı Allah ın izniyle

hoşgeldin kaç haftalıksın?

günaydın arkadaşlar

Günaydın....

Sen benden 2 hafta öndesin hadi hayılrlısı bakalım bende temizliğe temmuz sonu başlıycam benimde ayaklarımda sıkıntı var ama yerimde duramıyorm bi orda bi burdayım evin içinde dönp duruyorum :)Sağlıkla kucağımıza alsakda yavrularımızı ev pis olsada sorun olmaz inşaallah :)

Günaydın.. delikız pozitif düşün öyle negatif düşünme cumaya da bişey kalmamış güm güm duyacaksın inşaallah atışlarını...Bebişleriini strese sokma :)

Günaydın.. delikız pozitif düşün öyle negatif düşünme cumaya da bişey kalmamış güm güm duyacaksın inşaallah atışlarını...Bebişleriini strese sokma :)
ultrasonda görmüştüm ben sesini duymadım da
gerçi o ses de gerçek ses değilmiş sanırım gerçek ses daha sonraki haftalarda duyuluyormuş diye okudum
yaa kalp atımının durmasının belirti vermemesi beni korktuyor
normalde hani düşük olacaksa kanama olur ağrı olurya ama onda hiçbişey olmuyormuş:18:
bunu daha dün öğrendim dünden beri kafam allak bullak
bundan sonra ayda bir çağırır sanırım doktor ama ben 15 günde bir bulurum gidecek biyer gider baktırırım dayanamam

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM.ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİN DUYGULARINI.TEKRAR 21 GÜN ÖNCEYE GİTTİM BENDE.kızım 21 günlük oldu bugün

BEN bu korkuyu bebişi kucagıma alana kadar hergün yaşadım.gögüslerimi kontrol ediyordum agrısı geçmesin diye.tek hissettigim oydu ve o bana her şeyin yolunda gittigini hissettiriyordu.doktora her hafta gidiyorduk.ama doktor 2 hafta sonra gelin ya da 1 ay sonra gelin dese bile türlü türlü bahanelerle her hafta gidiyordum.bebişin ilk hareketlerini hissettigimde rahatladım.ama o zaman da gün içerisinde hep karnımda dönüp durmasını bekledim.eşim geldiginde gözlerim dolu dolu bazen hüngür hüngür aglayarak hareket etmedi diye söylendim.son haftalarda ise, son anda bir şey olursa diye korktum.halbuki yeri dar oldugu için bebiş rahat dönememiş.bende çok ama çok paniktim.çok şükür kızımızı 21 gün önce kucagımıza aldık.ALLAHIM herkesin kucagına sağ salim almayı nasip etsin.

ben bu kadar pinpirikliydim çünkü ilk gebeligim boş gebelik çıktı ve kürtaj oldum.tam anlamıyla yıkılmıştım.nasıl bir bunalıma girdigimi tarif edemem o kadar çok üzülmüştüm ki....ilk kez kürtaj olacaktım.içimden alacaklardı bir şey.yani tarifi zor sahiden.netten hep araştırmalar yaptım.hatta bir daha çocugum olmaz belki diye aglayıp durdum.ondan dolayı 2.kez hamile kaldıgımda bulutların üzerindeydim .eşimde çok mutlu olmuştu.ama keseyi görmek yetmedi kalp atışı vs vs derken 40. haftaya kadar hep korktum.korkma iyi düşün dediler ama size demesi kolay dedim içimdenbence dua et sadece.inşallah sağlıklı bir bebiş olacak o annesi

ALLAH HERKESE BEBİŞİNİ ANALI BABALI MUTLU HUZURLU BİR YUVADA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.AMİN.

düne kadar iidim aslında ama kalp atışının durmasını okuyunca panik olmaya başladım
ben de tüp bebekle zor elde ettim 2 yıldır uğraşıyorum
genetik hastalığım var
o yüzden korkuorum bişey olacak diye
benim hiçbir belirtim olmadığı için kendimi kontrol de edemiyorumki
göğüslerim ilaçlardan dolayı şiş progestan kullanıyorum o şişiriyor sanırım
e mide bulantım bişeyim de yok nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum
bu zamana kadar işte kanama olursa korkun kanamasız düşük olmaz yazıyordu hep nette ama kalp atışının durmasında öyle olmuyormuş işte
o tedirgin etti beni
ben de iki haftada bir giderim mutlaka her hafta olmasa da
benim bi de ikiz ondan dolayı da korkuyorum
daha şimdiden analık başlıyor valla sürekli bir korku
RABBİM meleklerimi korusun inş.

Canım bence elinden geldiği kadar geçe bırakmamaya çalış, çünkü haftasonu gecelikti emzirme sütyeniydi alışverişine çıktım bak toplasan 2 saat gezmişimdir, sonunda bel ağrısından taksiye kendimi zor attım. birkaç saat de geçmedi. Sinirimi daha çok bozan oradaki kadın, burnun dudakların şişmiş, keşke son zamanlara bu sıcaklara bırakmasaydın dedi neredeyse doğuracakmışım onun gözünde... insanlardan kaçasım var bu ay cidden

İlk zamanlar günler geçmiyor tatlım, sürekli iyi haber ve büyüme belirtisi bekliyor gözlerin kulakların ama inan bana ilk 3 ayı atlattıktan sonra bebek fikrine öyle bir alışıyorsun ki aaa bu perşembe kontrolüm var 3 hafta ne çabuk geçmiş diyorsun.. eşimle sabah gülüşüyorduk, daha dün 2 gr filandı ne zaman 2 kilo oldu bu çocuk diye. Sadece çok dikkatli ol ve dinlen, bol bol da hayal kur

canım seni çok iyi anlıyorum. bende hamileliğim ilk haftalarında hep bir panikle dr a gidiyodum. ilk kese görünmedi .sonra kese göründü lekelenmem başladı. lekelenmeni old. gün acil dr gittik istirahat et dedi. ay bide bebişin kalp atışları dinletti şok oldum. zira çok kötü durumda dr a gittim öyle böyle her kontrole korku ve panikle gittim. ama kendime ettim nisan ayından beri bende uykusuzluk başladı psikiyatriye gittim anksiyete bozukluğu yani kaygı bozoukluğu teşhisi konuldu. o yüzden canım sende sakın kendini üzme kasma. sonra kendine edersin sen iyi olacanki yavrularında iyi olsun onlara bakacak gücün olsun. düşün uçakta bile tehlike anında ilk önce anneye oksijen maskesi takınsın diyolar niye çünkü anne iyi olsunki bebeğine sahip olsun diye. içini ferah tut. başka şeylerle ilgilen git dışarı gez. arkadaşlarınla biraya gel kafanı dağıt. eşimle gezintilere çık.

evet ben de 3 ayın geçmesini bekliyorum
3 aydan sonra risk iice ortadan kalkıyor çok azalıyor o yüzden ilk aylarda böyle sıkıntı oluyor sanırım
hayal kuruyorum kurmammı ama bazen de insan hayal kurmaya bile korkuyor hayallerim yıkılır diye
RABBİM korusun meleklerimizi inş.

benim şuan çok şükür durumum iyi ,kanama yok ,bulantı kusma yaşamıyorum
yani konforlu bir gebelik geçiriyorum çok şükür
ama yine de içimde bir tedirginlik oluyor
yok öyle panikatak ya da paranoyak durumlarım yok ama insan düşünmeden de edemiyor
zaten ben sürekli kendimi telkin ediyorum stres yapmamak için
çünkü stres bebklerimi etkileyecek biliyorum
sadece aklıma geliyor gelmiyor değil
çalışıyorum ama çalışmama rağmen günler geçmiyor yaa
ilk zamanlar böyle olacak demekki ne yapalım
bu arada uçak sakıncalı olurmu acaba ben de 10 gün sonra uçak yolculuğu yapacağım
basınçtan bişey olmaz dimi
bi de hamileleri uçağa direk alıyorlar dimi
ilk defa bineceğim de ondan soruyorum

slm kızlar nasılsınız burayı yeni keşfettim sanırım kafama takılan her sorunun cevabını burda bulabilicem inş yani etlik lokman hastanesi yada zübeyde hanım doğum evine giden varmı nasıl buralar doktor ve doğum açısndan nasıl yerler benim çok acil doğum yapacak yer belirlemem lazım

etlik lokma hekim ben de düşünüyordum ama 10 gün önce aradım taa ağustosa gün veriyorlarmış
çok kalabalıkmış orası
ben de vazgeçtim
ben akaya hastahanesinde karar kıldım
normal doğum 2500 sezeryan 3000 dediler
ilk kez deneyeceğim cuma günü inş.
bakalım iimi kötümü

2500-3000 mi:18: oo babamızın bir ay sırf doğuma çalışması lazım o zaman memur adamı aşar orası bizde ankaraya yeni geldik ve sadece bu söylediğim iki hastaneyi biliorum hoş lokman hekime gitmedim duydum ama zübeyde hanıma gittim dr çok sevdim tanıdık ebede var ama devlet hastanesi her yerden sancı çekn doğum yapan kadın çıkınca benm tansiyonum düşüyoo korkudan pof napıcam bilmiorum:44:

özel hastanelerde fiyt sanırım hep böyle canım yaaa....

biz de memuruz ama benim hem ikiz gebelik hem de bayan doktor istiyorum ben erkeğe görünemem
devlette sezeryana girenlerin hepsi byan olsa olurdu ama kimin girdiği belli olmuyo o yüzden devlette yapamam
özelde tüm ekip bayan olacak şeklde yapacağım inş. doğumumu
etlik lokman hekim de yine bi 2000 alıyordur tahminimce
bi de orası çok kalabalık ve devlet hastanesi gib igün almak zor oluyormuş
o yüzden ben vazgeçtim
hassasiyete göre değişiyor bu durumlar aslında

ablamın eltisi orda yaptı doğumunu haziran başında ablamda çok kalabalık olduğunu söylemişti ama o da sezeryan yaptı ve 900 liraydı sanırım ücret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…