Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

inşallah iyidir yaaa... :):):) korkuyorum zaten doğumdan :):)

sen normal mi düşünüyorsun doktorun ne diyor??

ben karar veremedim hala. başta hep normal istiyordum. doktorum bana sordu, normal mi sezaryen mi düşünüyorsun diye, ben de normal düşünüyorum dedim. siz ne önerirsiniz dedim. senin ne istediğin önemli, şuan erken birşey diyemem dedi. ama bu konuşma bir ay önce geçti aramızda. bugün kontrolüm var ve ben normalden vazgeçtim gibi, biraz daha sezaryene yaklaştım. ama dediğim gibi kararsızım, fikrim değişiyo sürekli. Galiba son ana kadar bekleyeceğim, herşey yolunda gider, bebeğim de çok büyük olmaz ise normal doğumu denerim. Zaten sezaryen bile olacaksa rahim kasılmaları yani doğum eylemi başladıktan sonra sezaryen yapğılırsa sezaryene bağlı kanama, komplikasyon v.s daha az oluyormuş. rahim kendini daha çabuk topluyor, iyileşme süreci kısalıyormuş. yani neticede öyle planlı erken bir sezaryen istemiyorum.

tuncay nas ne diyor peki.. normal mi sezaryen mi?

Son düzenleme:

valla bende normali hiç düşünemiyorum ama sezeryanında sonrasından korkuyorum... çok kararsızım valla bende... daha doktorumlada hiççkonuşmadık bile :):):)

valla bende normali hiç düşünemiyorum ama sezeryanında sonrasından korkuyorum... çok kararsızım valla bende... daha doktorumlada hiççkonuşmadık bile :):):)

kesinlikle bir sağlık sorunu yoksa normal doğur
ben normali çok istiyordum ama ikiz
ikiz normal doğurtacak biri bulsam doğurcam valla
normal en sağlıklısı
ben de geçen gece rüyama girdi sezeryanla uğraştım
sonrası biraz zor oluyor
normal doğumda anlık bişey
en fazla bir gün sürüyor sonra doğurdunmu hemen ayağa kalkıyorsun

korkuyorummm kız normalden :):) ne bileyim vallaaa :)

korkuyorummm kız normalden :):) ne bileyim vallaaa :)

korkma yaa bazıları çok abartarak anlatıyor herkesinki bir olmaz
doktor eğer normal yapabilirsin derse normal yap
bi gün sıkıntı yaşarsın sancı doğurma vs
ama sonrası ferahlık ohh mis mis valla
zamnında gerdek gecesini öyle bi anlatırlardıki korkudan anamız ağlardı
halbuki bu kişiden kişiye değişir
ben evlndim
inan hiçbişey hissetmedim anlamadım bile ve dedimki bu kadar basit bişeymiymiş
yani doğum da öyle kimisine zor kimisine kolay
inş. seninki kolay olur

ya benimde ilk gece kolay oldu ama doğumu bilmiyorum ki :):)

Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.. senide bir avazda kurtarsın canım benim :):)

ya benimde ilk gece kolay oldu ama doğumu bilmiyorum ki :):)

Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.. senide bir avazda kurtarsın canım benim :):)

bana doktor senin çatın geniş kolay doğum yaparsın demişti bi keresinde
ilk gecede zorlanmadığıma göre doktorun dediği doğru demekki
senin de öyle olabilir
doktoruna sorsana çatın nasıl kolaymı yaparım diye o sana söyler aslında

Kızlar lohusa geceliği ve pijama alacağım ama ulusa filan gidemem bu sıcakta alışveriş merkezlerinde var mı bildiğiniz yerler ve markalar acil yardım.

Kızlar lohusa geceliği ve pijama alacağım ama ulusa filan gidemem bu sıcakta alışveriş merkezlerinde var mı bildiğiniz yerler ve markalar acil yardım.

Ulusa gidemezsen büyük ihtimalle Kızılay'a da gidemezsin değil mi? O zaman internette birkaç site var sadece bu iş için, google la istersen. AVM lerde ben baktım hem gereksiz pahalı hem de çok biçimsizdi. Yeni gelen var mıdır bilemem

uygun ve kaliteli pijama nerde bulabilirim ulusta ya da kızılayda nerelerde vardır?

uygun ve kaliteli pijama nerde bulabilirim ulusta ya da kızılayda nerelerde vardır?

Ben moda çarşısından aldım çok çok uygun diyemem 39-49-59 civarı ama tatlı modeller vardı aldığım yerde. Kızılaya gidince birçok alternatif çıkıveriyor karşına ama ben çok dolaşmayayım diye çarşısına gittim, normalde de severdim orayı. Ulus bana çok garip bir yer gibi geliyor o nedenle sadece Özelcan!a gitmiştik aradığımız bir modeli canlı canlı görmek için. Ben geceliğin yanında ayrıca xl elbise ve önden düğmeli bir iki gecelik de aldım, sonra giyilecek ne de olsa.

Bir de hala devam ediyor mu bilmem Moda çarşısının alt tarafında NÜ var iç giyim mağazası, oradan da emzirme sütyeni aldım 3 al bir öde vardı tanesi 15 liraya geldi. Tavsiye ederim çok lazım olacak çünkü. Gerçi ben göğüs ucu çıkabilen penye model istemiyordum ama gittim yine öyle aldım çünkü en pratik ve tercih edilen o. Ped koyuyormuşuz zaten belli olmuyormuş. (Ay çok konuştum)

Sağolasın tatlım bende moda çarşısındaki pijamacıları biliyorum bi bakarım oraya.. Ulusa bende alışamadım yahu pek aradığım şeyi bulamıyorum orda gitmiyorumda bende özelcana gitmiştim ordan bi kaç şey aldım. Gimsada nnb nin emzirme sütyeni 8 tl miş bende ordan almayı düşünüyorum bitane. Eğer kullanabilirsem bi tane daha alırım artıkın...

Beden sıkıntısı yaşarım diye korkuyorum yani mağazadan alsam olmadı değiştiririm,nette öyle imkan var mı ?

selam herkese
akaya gidenlr size bir sorum olacak
başak hanım cep telefonunu veriyormu size
acil bir durumda arayabiliyormusunuz acaba
şimdi aklıma geldi
ben özele gitmişken her zaman arayabileceğim aklıma takılanı sorabileceğim bir doktor olmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…