Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

herkese selaaaaaammmm :)) yahu ben burayı neden farketmemişim kiii??? Ben de Akropol Bülent Bey'in hastasıyım :)

a.s hoşgeldin bende yenı akropole başlıycam nurten hndan aldım randevuyu
yakın zamanda topikten arkadaşımız orda dogum yaptı onun uzerıne orayı tercih ettim bende
senınde görüşünü alayım cnm nasıl bi hastane dr lar hemşireler felen nasıllar :44:

canım sagol
bende hem pıhtılaşma var hemde çok kayıpyaşadfım en iyi doktor olsun istedik onların fiyatlarıda uçmuş gitmiş

anladım cnm sanırsam mesa ve guven için çok iyi dıyolar bende aramıstım onlardan fıyat almak ıcın 3500-4000 civarıydı
istersen sende bi arayıp fıyat alabılırsın bana yuksek geldiği için tercih edemedim tabi
inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebeğine cnm

aaaaaa doğum tarihlerimiz aynı mı ne :))) walla canım ben Bülent Bey'i biliyorum ve çoook memnunum, istediğim her an kendisine ulaşabiliyorum. Normal doğumda tatilini bile bırakıp geliyomuş hastaneye, bir keresinde çok sancım vardı akşam üşenmeden kalkıp gelmişti. Çok da rahat, eğlenceli bir yapısı var :)) Hemşirelerin de özellikle normal doğumda çok destek olduğunu ve son derece ilgili olduklarını söyleyebilirim sana :)

ah canım sagol
bizde fiyattan önce doktor önemli
doktor pıhtılaşmaya hakim biri olsunda evde de doğururum önemli değil
bize tolga ecemişi önerdiler ama bayrama ankaradayım
şimdilik fikir toplayım ankara gidince görüşücem inş.

tolga beyin ismini epey duydum cnm iyi yönde çok iyi bi dr diye
iyi yapıyosun cnm en azından burda fikir edinmiş olursun baya
pıhtılaşmayla ilgili bilgim yok malesef ama bilen varsa yardımcı olur sana

Tatlım bende elif terziye gidiyorum. Sırf bayan hemde ev yakın diye.
2gün önce gittim yarında şeker yüklemesine gidiyorum. Doğum fiyatları düşmüş haberin varmı normal 600 dedi.
Muayene ücretide 42 düşmüş şaşırdım

canım benim bir arkadaşımda aynı sorun vardı HS Klinik ( Hakan Şatıroğlu )'na gitti şimdi oğlu 2 yaşında :)))

iveet aynıymış tarıhlerımız hadi bakalım hayırlısı cnm bende bulent beyden alayım dedım once ama
malesef full dolu bi nurten hndan yer buldum onada bu p.tesi gidicem bakalım inş iyi bi dr dur
malum vakit yaklaştı ben hala nerde dogurcam dıye dusunuyorum
bu gidişle ya evde ya hastane ararken dogurcam
sen normal dusunuyosun sanırsam ama ben tırsak bi şahsiyet oldugum ıcın sezeyan dusunuyorum

Doğru Bülent Bey yeni hasta alamıyor fiyatları da makul buranın, ben Akropolde doğum yapıp da pişman olanı görmedim hiçbir sitede,forumda. Ben normal istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz, normal normal gelir kızım :))

Doğru Bülent Bey yeni hasta alamıyor fiyatları da makul buranın, ben Akropolde doğum yapıp da pişman olanı görmedim hiçbir sitede,forumda. Ben normal istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz, normal normal gelir kızım :))

canım benim bir arkadaşımda aynı sorun vardı HS Klinik ( Hakan Şatıroğlu )'na gitti şimdi oğlu 2 yaşında :)))

canım sagol
hakan beyi biliyorum araştırdım kendisi tüp bebekte uzman bi doktor
ben tamamen riskli gebelik ve pıhtılaşma doktoru arıyorum

giden olması lazım cnm sanırım arcak oraya gidiyodu
ben sıncan lokmana gittim ama memnun kalmadım oyuzden değiştirdim hastaneyi
akropole gidicem bakalım umarım ordan memnun kalırım

canım sorması ayıp neden lokman hekimden vazgeçtin bende oraya gidiyorumda merak ettim şimdi:26:

canım sagol
hakan beyi biliyorum araştırdım kendisi tüp bebekte uzman bi doktor
ben tamamen riskli gebelik ve pıhtılaşma doktoru arıyorum

benim arkadaşımda da pıhtılaşma sorunu vardı, ona gitmeden önce 3 bebeğini kaybetti bu yüzden en son hakan bey deva olmuştu

Merhaba herkese. Tolga Ecemiş'e gidiyorum, 18. haftadayım Kasım sonu Aralık başı gibi bekliyoruz küçük beyi. Bir önceki hamileliğimde görmüştüm bu topiği ama kaybedince burayı da unutmuşum.

Kvrck burda da buluştuk yine. Tolga Hocanın epidural sezeryanı 2 gece yatışlı ve refakatçili sanırım 3000miş. Ben sormadım da öyle duydum, sen konuştun mu?

evet fiyat yönünden oldukça iyi baya bi hastane aradım fıyat ıcın ama 3 den aşağı pek yok malesef
bende baya araştırdım bu hastaneyi netde felen aynen senın gibi kötü bi yorum duymadım
hayırlısı cnm inşallah normal olur gönlündeki gibi demek senın kızın olcak adını felen koydunuzmu

evet canım kızımız olcak adı Oya Lina :)) seninki????

canım ya tolga bey bize geri dönmedi iki defa aradık
eşim azcık kızdı doktora ama
ondan makul bi doktor bulamadım
özgür deren lütfü önderoğlu falan 7000 e yakın para istiyo bana çok geldi
artık bayrama ankaradayım tolga beyle görüşcem
acaba biz sezeryan istesek yaparmı tolga bey
bide eşimde doğuma girmek istiyo

canım sorması ayıp neden lokman hekimden vazgeçtin bende oraya gidiyorumda merak ettim şimdi:26:

cnm iki hafta felen önceydi gittim oraya banu hn dan aldım randevuyu
epey bi bekledik randevu aldıgımız halde hadi o önemli değil
bide asistanımıdır nedir bi kız vardı herkese çok kaba davranıyodu birileri bişey soruyo
kız kapıyı milletin suratına kapatıp giriyo odaya
benım ilk muayenem oldugu ıcın dr radyolojıye gönderdi ayrıntılı baksınlar dıye
ama malesef aynı gun giremedik radyolaojiye bikaç gün sonrasına randevu verdiler
randevu saati 3 dü ben radyolojı odasına 4 ü geçiyodu girdim içeri eşimide almadılar
radyolojı baktı dedi drunuza gönderdim bilgileri ona gidin neyse gittik oraya asistanına dedim böyle böyle
ters bi şekilde bekleyin dedi oturduk bekliyoruz epey vakit geçti 1 saat kadar ve eşim sinirlendi kıza dedi 1 saattir bekletiyosunuz dıye
o kızda ismini bilmiyorumki nasıl çağırayım dedi bende dellendim tabi dedim nedemek bilmiyosun bilmiyosan alsaydın ismimizi felen neyse atıştım orda
sonra kız pat dıye kapıyı suratımıza kapatıp girdi içeri bende açtım kapıyı dedim sen kım oluyosun felen dr banuda benı sakınleştirmeye çalıştı
neyse dr aldı bizi içeri altı ustu yorumlıycak raporu 1 saat bekledik
bide dr da çok yapmacık geldi bana onun haricindede çalışanlar suratsız ilgi alaka hiç yok
özel ama devlet gibi dedim ben burda dogursam hiç ilgilenmez bunlar başlarından atarlar
oyuzden başka hastaneye gitcem cnm

mrb hoşgeldin

evet canım kızımız olcak adı Oya Lina :)) seninki????

çok güzelmiş ismi cnm benımki erkek olcak adıda çağatay olcak
cinsiyeti öğrendiğimiz günden beri hep çağatay dedik milletde alıştı
soran çağatay napıyo diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…