- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.901
herkese selaaaaaammmm :)) yahu ben burayı neden farketmemişim kiii??? Ben de Akropol Bülent Bey'in hastasıyım :)
canım sagol
bende hem pıhtılaşma var hemde çok kayıpyaşadfım en iyi doktor olsun istedik onların fiyatlarıda uçmuş gitmiş
a.s hoşgeldinbende yenı akropole başlıycam nurten hndan aldım randevuyu
yakın zamanda topikten arkadaşımız orda dogum yaptı onun uzerıne orayı tercih ettim bende
senınde görüşünü alayım cnm nasıl bi hastane dr lar hemşireler felen nasıllar :44:
anladım cnm sanırsam mesa ve guven için çok iyi dıyolar bende aramıstım onlardan fıyat almak ıcın 3500-4000 civarıydı
istersen sende bi arayıp fıyat alabılırsın bana yuksek geldiği için tercih edemedim tabi
inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebeğine cnm
ah canım sagol
bizde fiyattan önce doktor önemli
doktor pıhtılaşmaya hakim biri olsunda evde de doğururum önemli değil
bize tolga ecemişi önerdiler ama bayrama ankaradayım
şimdilik fikir toplayım ankara gidince görüşücem inş.
bende etlık lokman hekıme gıdıyorum sımdıkı fıyatlar soyle
normal 950
sezaryen 1450
delikız bende senın gıbı bayan doktor ıstedıgım ıcın bu hastaneye gıdıyorum akayda da bıldıgım kadarıyla doktorun bayan olsada dogum esnasında erkek personelde oluyor bence ıyıce öğren ben oglumu lokman hekımde yaptım dogum katında erkek personel bulunmuyor doktorun ekıbı de bayan
ah canım sagol
bizde fiyattan önce doktor önemli
doktor pıhtılaşmaya hakim biri olsunda evde de doğururum önemli değil
bize tolga ecemişi önerdiler ama bayrama ankaradayım
şimdilik fikir toplayım ankara gidince görüşücem inş.
aaaaaa doğum tarihlerimiz aynı mı ne :))) walla canım ben Bülent Bey'i biliyorum ve çoook memnunum, istediğim her an kendisine ulaşabiliyorum. Normal doğumda tatilini bile bırakıp geliyomuş hastaneye, bir keresinde çok sancım vardı akşam üşenmeden kalkıp gelmişti. Çok da rahat, eğlenceli bir yapısı var :)) Hemşirelerin de özellikle normal doğumda çok destek olduğunu ve son derece ilgili olduklarını söyleyebilirim sana :)
iveet aynıymış tarıhlerımızhadi bakalım hayırlısı cnm bende bulent beyden alayım dedım once ama
malesef full dolu bi nurten hndan yer buldum onada bu p.tesi gidicem bakalım inş iyi bi dr dur
malum vakit yaklaştı ben hala nerde dogurcam dıye dusunuyorum
bu gidişle ya evde ya hastane ararken dogurcam
sen normal dusunuyosun sanırsam ama ben tırsak bi şahsiyet oldugum ıcın sezeyan dusunuyorum
iveet aynıymış tarıhlerımızhadi bakalım hayırlısı cnm bende bulent beyden alayım dedım once ama
malesef full dolu bi nurten hndan yer buldum onada bu p.tesi gidicem bakalım inş iyi bi dr dur
malum vakit yaklaştı ben hala nerde dogurcam dıye dusunuyorum
bu gidişle ya evde ya hastane ararken dogurcam
sen normal dusunuyosun sanırsam ama ben tırsak bi şahsiyet oldugum ıcın sezeyan dusunuyorum
canım benim bir arkadaşımda aynı sorun vardı HS Klinik ( Hakan Şatıroğlu )'na gitti şimdi oğlu 2 yaşında :)))
giden olması lazım cnm sanırım arcak oraya gidiyodu
ben sıncan lokmana gittim ama memnun kalmadım oyuzden değiştirdim hastaneyi
akropole gidicem bakalım umarım ordan memnun kalırım
canım sagol
hakan beyi biliyorum araştırdım kendisi tüp bebekte uzman bi doktor
ben tamamen riskli gebelik ve pıhtılaşma doktoru arıyorum
Doğru Bülent Bey yeni hasta alamıyorfiyatları da makul buranın, ben Akropolde doğum yapıp da pişman olanı görmedim hiçbir sitede,forumda. Ben normal istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz, normal normal gelir kızım :))
evet fiyat yönünden oldukça iyi baya bi hastane aradım fıyat ıcın ama 3 den aşağı pek yok malesef
bende baya araştırdım bu hastaneyi netde felen aynen senın gibi kötü bi yorum duymadım
hayırlısı cnm inşallah normal olur gönlündeki gibi demek senın kızın olcak adını felen koydunuzmu
Merhaba herkese. Tolga Ecemiş'e gidiyorum, 18. haftadayım Kasım sonu Aralık başı gibi bekliyoruz küçük beyi. Bir önceki hamileliğimde görmüştüm bu topiği ama kaybedince burayı da unutmuşum.
Kvrck burda da buluştuk yine. Tolga Hocanın epidural sezeryanı 2 gece yatışlı ve refakatçili sanırım 3000miş. Ben sormadım da öyle duydum, sen konuştun mu?
canım sorması ayıp neden lokman hekimden vazgeçtin bende oraya gidiyorumda merak ettim şimdi:26:
Merhaba herkese. Tolga Ecemiş'e gidiyorum, 18. haftadayım Kasım sonu Aralık başı gibi bekliyoruz küçük beyi. Bir önceki hamileliğimde görmüştüm bu topiği ama kaybedince burayı da unutmuşum.
Kvrck burda da buluştuk yine. Tolga Hocanın epidural sezeryanı 2 gece yatışlı ve refakatçili sanırım 3000miş. Ben sormadım da öyle duydum, sen konuştun mu?
evet canım kızımız olcak adı Oya Lina :)) seninki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?