- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.921
canım ya tolga bey bize geri dönmedi iki defa aradık
eşim azcık kızdı doktora ama
ondan makul bi doktor bulamadım
özgür deren lütfü önderoğlu falan 7000 e yakın para istiyo bana çok geldi
artık bayrama ankaradayım tolga beyle görüşcem
acaba biz sezeryan istesek yaparmı tolga bey
bide eşimde doğuma girmek istiyo
benim arkadaşımda da pıhtılaşma sorunu vardı, ona gitmeden önce 3 bebeğini kaybetti bu yüzden en son hakan bey deva olmuştu
mrb hoşgeldin
çok güzelmiş ismi cnm benımki erkek olcak adıda çağatay olcak
cinsiyeti öğrendiğimiz günden beri hep çağatay dedik milletde alıştı
soran çağatay napıyo diyo
canım sorması ayıp neden lokman hekimden vazgeçtin bende oraya gidiyorumda merak ettim şimdi:26:
hım anladım canım o zaman ankaraya gidince hakan beyide bi ziyaret edeyim belki daha çok aklıma yatar
damadımı buldum o zaman :))))))))
hehe anlaştık cnm nedemek kızınıza talibiz efenim
ıvır zıvırlarını tmmladınmı cnm odası felen benm giysi olayları tmm çoğu tmm
bi oda kaldı onuda begendim gidip almak kaldı
:))) hastanede denk düşersek tanıştırırz :) walla bizim herşeyimiz,doğum çantamız,odamız,giysilerimiz,ıvır zıvırlarımız hazır..Odayı nerden beğendin??
cnm iki hafta felen önceydi gittim oraya banu hn dan aldım randevuyu
epey bi bekledik randevu aldıgımız halde hadi o önemli değil
bide asistanımıdır nedir bi kız vardı herkese çok kaba davranıyodu birileri bişey soruyo
kız kapıyı milletin suratına kapatıp giriyo odaya
benım ilk muayenem oldugu ıcın dr radyolojıye gönderdi ayrıntılı baksınlar dıye
ama malesef aynı gun giremedik radyolaojiye bikaç gün sonrasına randevu verdiler
randevu saati 3 dü ben radyolojı odasına 4 ü geçiyodu girdim içeri eşimide almadılar
radyolojı baktı dedi drunuza gönderdim bilgileri ona gidin neyse gittik oraya asistanına dedim böyle böyle
ters bi şekilde bekleyin dedi oturduk bekliyoruz epey vakit geçti 1 saat kadar ve eşim sinirlendi kıza dedi 1 saattir bekletiyosunuz dıye
o kızda ismini bilmiyorumki nasıl çağırayım dedi bende dellendim tabi dedim nedemek bilmiyosun bilmiyosan alsaydın ismimizi felen neyse atıştım orda
sonra kız pat dıye kapıyı suratımıza kapatıp girdi içeri bende açtım kapıyı dedim sen kım oluyosun felen dr banuda benı sakınleştirmeye çalıştı
neyse dr aldı bizi içeri altı ustu yorumlıycak raporu 1 saat bekledik
bide dr da çok yapmacık geldi bana onun haricindede çalışanlar suratsız ilgi alaka hiç yok
özel ama devlet gibi dedim ben burda dogursam hiç ilgilenmez bunlar başlarından atarlar
oyuzden başka hastaneye gitcem cnm
Canım ben de ilk bastan beri sincan lokman hekime gidiyordum. baska bi hastaneye gidince farkı anladım. Günnur hanıma gidiyordum.Gercekten cok iyi bi doktor ama hastane yetersiz geldi bana.Mesela herkes bebeğinin kalp atışlarını 10-12. haftada duyarken lokman hekimde dopler ultrason olmadıgı için hiç ancak ayrıntılı ultrasona girdiğimde duyabildim. Bigün düştüğüm için kontrole gitmek istedim günnur hanıma ulasamadık bi türlü.Esim dedi hadi dogum yapıyo olsaydın demekki bilmediğimiz bi doktor gelecekti doğumaO gün bi deneyelim diye koru hastanesine gitttik ( o da sincanda) ve ben cok memnun kaldım.Murat bey cok ilgilendi benimle.Kendi odasında 3 boyutlu ultrasonu bile var. Hiç fark mark almadan baktı hemen. Hem lokman hekim kadar kalabalık da degil.Cok beklemiyorsun hem de hastane techisat olarak daha donanımlı geldi bana. Üstelik fiyatları da aynı. Hem normal dogum sezeryan dogum ayrımı da yok.Doktor öncelikle normal dogumdan yana oldugunu söyledi. Tabiki ters giden bişiler olursa sezeryana alırız dedi. Dogum 1200 lira epidual istersen 1500 lira.Bu fiyata hersey dahil. Lokman hekimde gecen hafta dogum yaptı arkadasım 1200 verdi. Benim eşim askeri personel. %10 indirimleri de var tsk personeline
tmm anlaştık muhtemelen denk geliriz gerçi sez olcagı ıcın erken olabıler benımki
odayı çilek mobılyadan begendim du resminide ekliyim bakalım sende begencekmisin damadının odasını
Eki Görüntüle 454078 Eki Görüntüle 454079 Eki Görüntüle 454080
Canım ben de ilk bastan beri sincan lokman hekime gidiyordum. baska bi hastaneye gidince farkı anladım. Günnur hanıma gidiyordum.Gercekten cok iyi bi doktor ama hastane yetersiz geldi bana.Mesela herkes bebeğinin kalp atışlarını 10-12. haftada duyarken lokman hekimde dopler ultrason olmadıgı için hiç ancak ayrıntılı ultrasona girdiğimde duyabildim. Bigün düştüğüm için kontrole gitmek istedim günnur hanıma ulasamadık bi türlü.Esim dedi hadi dogum yapıyo olsaydın demekki bilmediğimiz bi doktor gelecekti doğumaO gün bi deneyelim diye koru hastanesine gitttik ( o da sincanda) ve ben cok memnun kaldım.Murat bey cok ilgilendi benimle.Kendi odasında 3 boyutlu ultrasonu bile var. Hiç fark mark almadan baktı hemen. Hem lokman hekim kadar kalabalık da degil.Cok beklemiyorsun hem de hastane techisat olarak daha donanımlı geldi bana. Üstelik fiyatları da aynı. Hem normal dogum sezeryan dogum ayrımı da yok.Doktor öncelikle normal dogumdan yana oldugunu söyledi. Tabiki ters giden bişiler olursa sezeryana alırız dedi. Dogum 1200 lira epidual istersen 1500 lira.Bu fiyata hersey dahil. Lokman hekimde gecen hafta dogum yaptı arkadasım 1200 verdi. Benim eşim askeri personel. %10 indirimleri de var tsk personeline
slm millet bi hastahane daha keşfettim
koru hastahanesi
bu hastahaneye gidenler de çok memnun
giden duyan var mı
koru hastenesini ilk defa duydum şimdi senden bende etimesguttayım baya yakın aslında
fiyatıda çok iyiymiş ben akropole randevu aldım ama balgatta yerı uzak kalıyo
şimdi kafam karıştı yahu koruyadamı randevu alsam acep
ooooooo maşallah süperr bayıldım :)) biz seneye ev taşıyacağımız için böyle takım almadık. Ikeadan şifonyer,dolap falan aldık uygun fiyata çok güzel oldu :)) bir de park yatak aldım, idare etsin dedik ama ortaya çok güzel bişey çıktı :))))
Ben gidiyorum sincandakine ama.Dr. Murat Gözüküçük var orada.Çok ilgili ve beni moralman rahatlatıyor gercekten. Bir de bayan doktor var onu denemedim henüz.Sanırım onun hala ultrason cihazı yokmus.
Akrapole de arkadasım gidiyor.Oradan da memnun ama dediğin gibi cok uzak.Heleki son zamanlarda kontorller sıklasıyor.Sürekli oraya git gel ugrasmak istemedim ben.Ben de eryamandayım. 5 dk da sincanda oluyorum hemen. 2 kere gittim ikisinde de hiç beklemeden girdim muayeneye.Lokman hekimde bekle allah bekle
Ben gidiyorum sincandakine ama.Dr. Murat Gözüküçük var orada.Çok ilgili ve beni moralman rahatlatıyor gercekten. Bir de bayan doktor var onu denemedim henüz.Sanırım onun hala ultrason cihazı yokmus.
Akrapole de arkadasım gidiyor.Oradan da memnun ama dediğin gibi cok uzak.Heleki son zamanlarda kontorller sıklasıyor.Sürekli oraya git gel ugrasmak istemedim ben.Ben de eryamandayım. 5 dk da sincanda oluyorum hemen. 2 kere gittim ikisinde de hiç beklemeden girdim muayeneye.Lokman hekimde bekle allah bekle
Canım hastane daha yeni oldugu için henüz gelmemiş cihazı.3 gün önce gittiğimde sordum gelmemişti hala.DOgum ücretini yukarıda yazmıstım.Normal sezeryan aynı 1200 lira.Epidural istersen 1500 lira. muayne ücreti de 34 lira verdim en son gittiğimde %10 tsk indirimi ile.Normal fiyatı 37 filandı sanırımnasıl yani ultrason cihazsız kadın doğum doktorumu olur
bence vardır
muayene ücreti ve doğum ne kadar peki
sen şimdi böyle memnun olunca gidesim geldi valladogru dıyosun sonlara yaklaştım zati sık sık gitmek gerekcek off bilemedim şimdi ya
ben şöyle yapayım en ıyısı yarına murat beye randevu alayım begenırsem burda dvm edeyim begenmessemde p.tesi akropole randevu almıstım
oraya giderim nasıl fikir
sorma lokman bayılttı benı resmen ve ilgi yok orda devletten beter yanı içime sinmedi orası
bende günnur hanıma gidiyorum doktorumdan memnun olunca değiştirmeyi düşünmedim ama dediğiniz gibi kalabalık oluyor istediğin güne istediğin saate randevu almak için neredeyse 1 hafta önceden aramak gerek en azından günnur hanım için. ben doğumuda kısmet olursa orda düşünüyorum ama hayırlısı sonuçta doktordan dolayı devam ediyorum çünkü özel olmasına rağmen doktorum normal yanlısı biri birde sakin bir insan benide rahatlatıyor.ASEMB tabi karşılaştığın olay pek hoş olmamış haklısın iletişim çok önemli oluyor heleki doğumdan önce.neyse hepimiz için hayırlısı olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?