Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Allah allah, onun muayenehanedeki sekreteri doğum yaptı izinde, hastanedeki sekreteri bakıyor 2 tarafa da o gün beni de aramayı unuttu, herhalde yoğun ondan unutmuştur. Bayramda gidince yüzyüze görüşürsünüz, sana güven verirse ne ala yok beğenmezen başka biri bulunur nasıl olsa. Sanırım onun kontrolünde olmasa da yapar sezeryanı. Zaten pıhtılaşması olanlara hep sezeryan yapıyor bildiğim kadarıyla ve eşlerin doğuma girmesine izin veriyormuş. Dün eşim bir arkadaşının kardeşiyle konuşmuş, onun karısı da bizim gibiymiş, günde 2 iğne oluyormuş, Tolga Beyden çok memnun olduklarını söylemiş, doğuma da girmiş. Benim eşim de istiyor girmeyi.
Riskli gebeliklerle ilgili bir de Cihangir Çakıcı varmış ama onun da ücreti diğerlerinden aşağı kalmaz herhalde.

canım sorması ayıp neden lokman hekimden vazgeçtin bende oraya gidiyorumda merak ettim şimdi:26:

Canım ben de ilk bastan beri sincan lokman hekime gidiyordum. baska bi hastaneye gidince farkı anladım. Günnur hanıma gidiyordum.Gercekten cok iyi bi doktor ama hastane yetersiz geldi bana.Mesela herkes bebeğinin kalp atışlarını 10-12. haftada duyarken lokman hekimde dopler ultrason olmadıgı için hiç ancak ayrıntılı ultrasona girdiğimde duyabildim. Bigün düştüğüm için kontrole gitmek istedim günnur hanıma ulasamadık bi türlü.Esim dedi hadi dogum yapıyo olsaydın demekki bilmediğimiz bi doktor gelecekti doğuma O gün bi deneyelim diye koru hastanesine gitttik ( o da sincanda) ve ben cok memnun kaldım.Murat bey cok ilgilendi benimle.Kendi odasında 3 boyutlu ultrasonu bile var. Hiç fark mark almadan baktı hemen. Hem lokman hekim kadar kalabalık da degil.Cok beklemiyorsun hem de hastane techisat olarak daha donanımlı geldi bana. Üstelik fiyatları da aynı. Hem normal dogum sezeryan dogum ayrımı da yok.Doktor öncelikle normal dogumdan yana oldugunu söyledi. Tabiki ters giden bişiler olursa sezeryana alırız dedi. Dogum 1200 lira epidual istersen 1500 lira.Bu fiyata hersey dahil. Lokman hekimde gecen hafta dogum yaptı arkadasım 1200 verdi. Benim eşim askeri personel. %10 indirimleri de var tsk personeline

hehe anlaştık cnm nedemek kızınıza talibiz efenim
ıvır zıvırlarını tmmladınmı cnm odası felen benm giysi olayları tmm çoğu tmm
bi oda kaldı onuda begendim gidip almak kaldı

:))) hastanede denk düşersek tanıştırırz :) walla bizim herşeyimiz,doğum çantamız,odamız,giysilerimiz,ıvır zıvırlarımız hazır..Odayı nerden beğendin??

bende günnur hanıma gidiyorum doktorumdan memnun olunca değiştirmeyi düşünmedim ama dediğiniz gibi kalabalık oluyor istediğin güne istediğin saate randevu almak için neredeyse 1 hafta önceden aramak gerek en azından günnur hanım için. ben doğumuda kısmet olursa orda düşünüyorum ama hayırlısı sonuçta doktordan dolayı devam ediyorum çünkü özel olmasına rağmen doktorum normal yanlısı biri birde sakin bir insan benide rahatlatıyor.ASEMB tabi karşılaştığın olay pek hoş olmamış haklısın iletişim çok önemli oluyor heleki doğumdan önce.neyse hepimiz için hayırlısı olsun kızlar...

ooooooo maşallah süperr bayıldım :)) biz seneye ev taşıyacağımız için böyle takım almadık. Ikeadan şifonyer,dolap falan aldık uygun fiyata çok güzel oldu :)) bir de park yatak aldım, idare etsin dedik ama ortaya çok güzel bişey çıktı :))))

koru hastenesini ilk defa duydum şimdi senden bende etimesguttayım baya yakın aslında
fiyatıda çok iyiymiş ben akropole randevu aldım ama balgatta yerı uzak kalıyo
şimdi kafam karıştı yahu koruyadamı randevu alsam acep

slm millet bi hastahane daha keşfettim
koru hastahanesi
bu hastahaneye gidenler de çok memnun
giden duyan var mı

Ben gidiyorum sincandakine ama.Dr. Murat Gözüküçük var orada.Çok ilgili ve beni moralman rahatlatıyor gercekten. Bir de bayan doktor var onu denemedim henüz.Sanırım onun hala ultrason cihazı yokmus.

Akrapole de arkadasım gidiyor.Oradan da memnun ama dediğin gibi cok uzak.Heleki son zamanlarda kontorller sıklasıyor.Sürekli oraya git gel ugrasmak istemedim ben.Ben de eryamandayım. 5 dk da sincanda oluyorum hemen. 2 kere gittim ikisinde de hiç beklemeden girdim muayeneye.Lokman hekimde bekle allah bekle

aslında bizde ev taşıycaz ama ne bileyim böyle bişey alayım dedim henuz almadım ama kafaya koydum alcam
iyi yapmıssın cnm güle güle kullansın gelinim
ben bide şundan aldım g.gidiyor dan

Eki Görüntüle 454099

nasıl yani ultrason cihazsız kadın doğum doktorumu olur
bence vardır
muayene ücreti ve doğum ne kadar peki

sen şimdi böyle memnun olunca gidesim geldi valla dogru dıyosun sonlara yaklaştım zati sık sık gitmek gerekcek off bilemedim şimdi ya
ben şöyle yapayım en ıyısı yarına murat beye randevu alayım begenırsem burda dvm edeyim begenmessemde p.tesi akropole randevu almıstım
oraya giderim nasıl fikir
sorma lokman bayılttı benı resmen ve ilgi yok orda devletten beter yanı içime sinmedi orası

nasıl yani ultrason cihazsız kadın doğum doktorumu olur
bence vardır
muayene ücreti ve doğum ne kadar peki
Canım hastane daha yeni oldugu için henüz gelmemiş cihazı.3 gün önce gittiğimde sordum gelmemişti hala.DOgum ücretini yukarıda yazmıstım.Normal sezeryan aynı 1200 lira.Epidural istersen 1500 lira. muayne ücreti de 34 lira verdim en son gittiğimde %10 tsk indirimi ile.Normal fiyatı 37 filandı sanırım tsk indirimini dogum ücretinde de yapacaklarmıs yani 120 -150 lira karlı olacak..

Bence de sen öyle yap.Denemekten bişi kaybetmezsin. Bundan sonra devamlılığın da önemli.Doguma girecek doktorun seni tanıması senin de ona ısınman lazım.

aynen öyle cnm hayırlısı olsun hepimiz için yavrularımıza sağsağlim kavuşuruz inşallah
evet hiç hoş olmadı sinirim tepeme çıkmıstı resmen havalarda sıcak zaten bide şiştim iice zor oluyo hastanelerde beklemek felen
ama sen memnunsan sorun yok cnm ben memnun kalamadım malesef

sanırım sincan koru fiyatları balgattakinden daha uygun. ama hem akropolün hem de korunun yenidoğan yoğun bakımı yok sanırım. acil bir durum için plan yaptınız mı?
tam donanımlı özel hastanelerin fiyatları bana da fazla geliyor da, merak ettim siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…