Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

yok hayatım nerdeeeee, benimki de döndü aşağıda. 24 saat tuvalet hissiyle geziyorum,sanki hep çişim var :)))) hele bi de oraya vurunca ayyyyyyyyy,ömrümden ömür gidiyo...yürürken alttan karnımı tutuyorum hep (

Son dr kontolün ne zamandı? Dün gittim ben 33+6 çıkıyor birkaç gün ileride 2300 dedi dr. Az daha sabret diyor ama diger ölçümler normal, geçmiş sayfalarda yazdığım detayları yani. Ağustosu nasıl görcez bu kadar alttalarken bunlar?

benim 16 hazirandaydı o zaman 31+5 de 1900 gr dı, 7 temmuzda yine gidicez o zaman 34+5 oluyoruz bakalım kaç olmuş :) seninki haftasına göre çok iyi bir kiloda,bana dr 10-15 ağustos arası görunuyo ama sen kendini ağustos başına hazırla dedi

kilosu bakalım bundan sonra nasıl seyredecek, gerçi bu gidişle doğmazsa :) 31+5 de ilginçtir benim de 1900dü ve haftaya yine gitmem gerekiyor o zaman da 34+5 olacak bu kadar aynı olur :) ve dr da bana aynı şeyleri söyledi ağustos başına hazır ol diye; ama tabii bi 3 hafta daha tut dedi ne demekse gali

selam herkese
sabahtan beri koşturuyorum
akay hastahanesine gittim
doktora ilk gittiğim için hikayemi dinledi
eski tetkiklerimi istedi tüp bebekle ilgili
gayet başarılı bir ikiz gebelik olmuş herşey yolunda dedi
dedimki doktora sizce ben normal doğurabilirmiyim
çünkü bunu çok merak ediyordum
tepkisi çok önemliydi
hemen yok olmaz sezeryan deseydi benim için çok negatif olacaktı
ama pozisyonları uygun olursa tabiki doğurabilirsin yaşın daha genç dedi
böyle demesi çok hoşuma gitti açıkçası
bir risk olurmu dedim
hayır birşey olmaz dedi
hastahane tertemiz güzel ve büyük bir hastahane
bir sürü bölüm var
5-6 katlı
randevu saatim 9 du ama ben 840 ta ordaydım 845 te muayeneye girdim
bende başka hasta yoktu
sakin olması da hoşuma gitti doğrusu
bekleme stresi beni geriyor
kalp atışlarını dinledim çok şükür
sakıncalıymış sanırım o yüzden kısaca dinletti
bi sürü test verdi bana
toksoplazma ,rubella ,cmv ,idrar ,tam kan sayımı vs bi sürü test
testler 185 tl tutuyrdu ben de orda yaptırmadım
işyerimin karşısında devlet hastanesi var orda yaptırdım çoğunu
baştaki 3 ü ise orda yapılmıyormuş gittim tıp merkezinde 50 tlye de onları yaptırdım
sonuçlar çıkınca haftaya inş.kontrol randevusunu gideceğim
sabahtan beri bu peşteyim o yüzden gelemedim
RABBİME binlerce kez şükürler olsun

ne güzel cnm inşallah herşey böyle yolunda gider, başak hanıma mı gidiyordun sen?

ahahah :) anvak bu kadar olur walla :))) 34 haftayı doldurman için öyle demiştir,akciğerleri gelişsin diye

güzel haberlerle gelmişsin inşallahh hep böyle güzel haberlerle devam eder gebeliğin :):)

bugün kızıma çıngıraklı patik aldım :) bi ayağını sıkınca viiiiiiiiyk diye ses çıkıyo diğeriyle tekme atarsa da çıngırağı devreye giriyo :)

Herkes öyle diyor, yaşadığımız onca sıkıntı, korku bir anda unutulacakmış.
Tolga Hocayla devam ediyorum hala, değiştirmedim. Değiştirsem kime gideceğim ki, gittiğim kişi sanki farklı birşey deneyecek. Tedavi aynı, biraz şans işi, kimisinde ilk denemede oluyor kimisinde defalarca deneniyor iğne dozu arttırılıyor yine olmuyor. En azından tanıdığım ve aynı zamanda beni tanıyan bir doktorla devam etmek istedim.

slm kızlar kimsecik kalmamış ama ben yınede yazayım
bugun sincan koru hastanesine gittim ve çoooook memnun kaldım ilk defa bi dr dan ve hastaneden memnun kaldım
randevudan sonra eve gelince bi güzel uyumusum anca girebildim buraya
evde mamada yok kociş bişeyler hazırlıyo şimdi mutfakta uykudan uyanınca hiç bişey yapasım gelmedi de
aman yapıversin bi zahmet arada işe yarasınlar demi
bebişim 2300 olmus dr gayet iyi dedi doğuma kadar 3500 kilo olur dedi
sezeryan istediğimide söyledim tmm dedi 6 7 ağustos gibi alırız dedi
bende 3 ağustos doğumluyum ozamana olurmu dedim olur dedi
duruma göre belkim kendı dogum tarıhımde fırtlatabılırım oğluşumu
p.tesi için akropole almıstım ama artıkın vazgeçtim burayı cok begendım cunku
kesınlıkle herkese tavsıye ederim birde yenıdogan bakımı var buda çok iyi oldu

cnm bugun gittim ben sincan koruya muayene 37 lira doğum 1200 lira bence gayet uygun
donanım bakımından sorunuda yok yenı dogan bakımıda var cnm ben cok memnun kaldım çok ilgili bi hastane herşeyiyle

canım ben 25+6 oldum allah nasip ederse 6 ay bitiyo bakalım heyecanla bekliyoruz oğluşumuzu

maşallah cnm oğluşuna sağsağlim alırız inşallah kucaklarımıza

hehe demek bebişini satcaksın he
bugun bende uyumusum valla iyi geldi geceleri uyuyamıyodum bunye bukadar dayanabıldı demekki
çok iyi uyumusum ohh sefamız olsun bebişler dogana kadar uyuyalım bari
benımde bugun sata göre 33+4 ve kilosu 2300 dedi dr ve çok güzel dedi doğuma kadar 3500 olur dedi yanı
bebişlerimizin kilosu gayet iyi cnm
benım bebişte aşağıda ve yurudukçe şeyim acıyo ama bu çok normalmiş cnm içini rahat tut

canım hoşgeldin, takıl sürekli ya seni görünce mutlu oluyorum ben

kilo kardeşliği olmuş ikimizinki desene 3500 müüüüüüü ben 3 kiloya ulaşsa göbek atcam canikom ama dur bakalım. Bugün hanfendi yukarıda azıcık en azından vajinal çalışmıyor, aman Allah'ım dün neydi öyle bi elim karnımda bi elim aşağıda öyle geçirdim günü sürekli açıp açıp göbeğime bakıyorum yukarısı boşalmış mı diye, çünkü iyice inerse 3 haftaya doğum olur diyor drlar ve halk

Bu cuma yine gidiyorum hastaneye, drum tatile gidecek öncesinde bi göreyim dedi, haydi hayırlısı.

Ne yaptın işlerini halledebildin mi? İhtiyacın eksiğin varsa haber ver elimden geldiğince fikir vereyim yönlendireyim nacizane, benim çoğu bitti artık. Mama sandalyesi alacaktım çok beğendiğim var bitane ama onu erteledim sadece. Bi de kirli sepetiyle kapı süsü kaldı alınacak. Masus bırakıyorum 1-2 tane ki bu haftalarda uğraşacak kafa yoracak birşeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…