Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

sanırım sincan koru fiyatları balgattakinden daha uygun. ama hem akropolün hem de korunun yenidoğan yoğun bakımı yok sanırım. acil bir durum için plan yaptınız mı?
tam donanımlı özel hastanelerin fiyatları bana da fazla geliyor da, merak ettim siz ne düşünüyorsunuz?

mrb arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz..kısa bir süre bakamamıştım baya yeni katılım olmuş :) ben de kan pıhtılaşması sorunu yaşadım ve tolga beyin sayesinde kızımı 15 haziranda sağsalim kucağıma aldım..bu konuda doğru isimdesiniz diyebilirim..sadece söylediklerini yapın yeter..gelirseniz face'de de grubumuz var..söylediğiniz gibi sezeryan 3000 tl..tolga bey zaten genel anestezi taraftarı değil..eşiniz de doğuma girebilir...akaydan da memnun kalırsınız..inşallah allah size de nasip etsin...bi arkadaş bahsetmiş zaten sekreteri yeni doğum yaptığı için ve geçici olarak yerine bakan bayan da karışıklıklar olabiliyor, siz tekrar arayın..hatta direk randevu alın görüşün tunalıda muayenhanesi...

teşekkür ederiz :))))

Kızlar aşağıda mı oluyor acaba, yani belki de normal olanı budur tatlım bilemiyorum :44:

Daha 1 ay beklesin lütfen, biz 2 kişi iyiydik evde ya, arada bunu satsak diyorum şimdi içimden (yok canım). Öğleden sonra ne güzel 2 saat kafayı vurdum uyudum, mümkün mü daha sonra bilemiyorum

Hosbulduk, Pihtilasma ile ilgilenen cok az doktor var zaten. Benim gecen seferki gebeligim de Tolga Beyin kontrolundeydi ama o dustu, simdiki iyi gidiyor biraz da sans meselesi sanirim. Bu 5. Hamileligim bu da olmazsa ne yaparim zaten onu da bilmiyorum.

Hayirli olsun bebegin, gule gule buyutun esinle beraber.

kimi nereye satıyorsun canım :))) uyursun yine merak etme, bebek uyurken uyursun sen de..eğer bakacak ilgilenecek birileri varsa sen de dinlenmeye vakit bulursun..

cnm bendeki kan pıhtılaşması su azalması ile ortaya çıktı, onu da tolga bey farketti..ben önceleri ztb'ye gidiyordum hem de riskli gebelikte iyi bir doktora görünüyordum ama onlar farkedemedi hiçbirşey..24.haftadan sonra ortaya çıktığı için düşük tehlikesini atlatmıştım ama bundan sonra gebeliklerimde düşük tehlikesi taşıyor olacağım...
allah hepimizin yardımcısı olsun..hayırlısıyla alırsın kucağına kuzucuğunu sonra insan geriye dönüp bakmıyor bile neler çektim neler yaşadım diye :) herşeyi unutuveriyorsun...
şimdi hangi doktora gidiyorsun...

canım çok sagol tolga bey daha bi yattı kafama sanki

ankaraya yeni yeni bebekler geliyor yaşasın:)))
arkadaşlar sizi okudukça kendi hamileliğimi hatırladım çok güzel günlerdi.. inşallah iştahı açık bol bol uyuyan uslu annesini babasını üzmeyen sağlıklı bebekleriniz olur

ne güzel bir dua inşallahhhh...

benimki bugün daha bi aşağıda vuruyor, deliricem. Geliyor mu bu bebek bilmiyorum

ne güzel bir dua inşallahhhh...

benimki bugün daha bi aşağıda vuruyor, deliricem. Geliyor mu bu bebek bilmiyorum

kaçıncı haftandasın? doğum normal mi görünüyor?
çizelgende yazıyormuş doğuma daha var gibi bolca dinlen sakın ağır iş yapma ben son günüme kadar halı kaldırdım iş yaptım deli gibi iş yapıyodum sanki bi yere yetişcem 2 hafta erken geldi kuzucuk :))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkese..Aile hekimliğinden cağırmışlardı, hava serinken gidip gelim dedim.Tansiyonum yüksek cıktı.Tuzu tamamen kes dediler tuzsuz yemek cok zooooor alısamadım bi türlü

iş yapmıyorum da vurdukça vuruyor. ağustos diye beklerken temmuz bebeği olacak galiba... aynı haftada olduklarımızda durum ne acaba?

Günaydın kızlar herkese..Aile hekimliğinden cağırmışlardı, hava serinken gidip gelim dedim.Tansiyonum yüksek cıktı.Tuzu tamamen kes dediler tuzsuz yemek cok zooooor alısamadım bi türlü

tuzsuz zor evet ama psikoloji de önemli bence bu tansiyon işinde.

iş yapmıyorum da vurdukça vuruyor. ağustos diye beklerken temmuz bebeği olacak galiba... aynı haftada olduklarımızda durum ne acaba?

tuzsuz zor evet ama psikoloji de önemli bence bu tansiyon işinde.

günaydın herkese :)) benim kızım da öyle hareketli ki şuan beni delirtiyo :)))

günaydın herkese :)) benim kızım da öyle hareketli ki şuan beni delirtiyo :)))

günlerimiz az çok aynı Oya'nın annesi ama senin kızın usludur çok aşağı inmemiştir daha, öyle düşünüyorum benimki çok aşağıda vuruyor dr 3 hafta daha sabır dedi tut içinde dedi. ne yapmam lazım, sıksam işe yarar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…