- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.941
SLM KIZLAR ARANIZA BENDE GÖRDÜM SİZİ BENİMDE ALLAH NASİP EDERSE Bİ OOĞLULUM OLUCAK TIP FAK CEM BEYİN HASTASIYIM 2.TÜP BEBEK İLKİNİ KAYBETTİM RABBİM İNŞ BUNU NASİP EDER
aslında bizde ev taşıycaz ama ne bileyim böyle bişey alayım dedim henuz almadım ama kafaya koydum alcam
iyi yapmıssın cnm güle güle kullansın gelinim
ben bide şundan aldım g.gidiyor dan
Eki Görüntüle 454099
iyi bu da pratik bişeymiş :)
a.s cnm hoşgeldin
Amiiiiiiin cnm inşallah hepimiz sağsağlim kavuşuruz yavrularımıza
Sen nekadarlıksın cnm
slm millet bi hastahane daha keşfettim
koru hastahanesi
bu hastahaneye gidenler de çok memnun
giden duyan var mı
Merhaba herkese. Tolga Ecemiş'e gidiyorum, 18. haftadayım Kasım sonu Aralık başı gibi bekliyoruz küçük beyi. Bir önceki hamileliğimde görmüştüm bu topiği ama kaybedince burayı da unutmuşum.
Kvrck burda da buluştuk yine. Tolga Hocanın epidural sezeryanı 2 gece yatışlı ve refakatçili sanırım 3000miş. Ben sormadım da öyle duydum, sen konuştun mu?
canım ya tolga bey bize geri dönmedi iki defa aradık
eşim azcık kızdı doktora ama
ondan makul bi doktor bulamadım
özgür deren lütfü önderoğlu falan 7000 e yakın para istiyo bana çok geldi
artık bayrama ankaradayım tolga beyle görüşcem
acaba biz sezeryan istesek yaparmı tolga bey
bide eşimde doğuma girmek istiyo
ah canım sagol
bizde fiyattan önce doktor önemli
doktor pıhtılaşmaya hakim biri olsunda evde de doğururum önemli değil
bize tolga ecemişi önerdiler ama bayrama ankaradayım
şimdilik fikir toplayım ankara gidince görüşücem inş.
mrb arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz..kısa bir süre bakamamıştım baya yeni katılım olmuş :) ben de kan pıhtılaşması sorunu yaşadım ve tolga beyin sayesinde kızımı 15 haziranda sağsalim kucağıma aldım..bu konuda doğru isimdesiniz diyebilirim..sadece söylediklerini yapın yeter..gelirseniz face'de de grubumuz var..söylediğiniz gibi sezeryan 3000 tl..tolga bey zaten genel anestezi taraftarı değil..eşiniz de doğuma girebilir...akaydan da memnun kalırsınız..inşallah allah size de nasip etsin...bi arkadaş bahsetmiş zaten sekreteri yeni doğum yaptığı için ve geçici olarak yerine bakan bayan da karışıklıklar olabiliyor, siz tekrar arayın..hatta direk randevu alın görüşün tunalıda muayenhanesi...
maşallah yavruna cnm kilosu gayet güzel bende p.tesi gunu gitcem bakalım benımki ne alemde
keşke dr a sorsaydın bu aklına takılanları cnm bende merak ettim şimdi
gerçi dr un yanındayken insan unutuyo çoğu şeyi
umarım hepimizin bebişleri vaktinde gelir
mrb arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz..kısa bir süre bakamamıştım baya yeni katılım olmuş :) ben de kan pıhtılaşması sorunu yaşadım ve tolga beyin sayesinde kızımı 15 haziranda sağsalim kucağıma aldım..bu konuda doğru isimdesiniz diyebilirim..sadece söylediklerini yapın yeter..gelirseniz face'de de grubumuz var..söylediğiniz gibi sezeryan 3000 tl..tolga bey zaten genel anestezi taraftarı değil..eşiniz de doğuma girebilir...akaydan da memnun kalırsınız..inşallah allah size de nasip etsin...bi arkadaş bahsetmiş zaten sekreteri yeni doğum yaptığı için ve geçici olarak yerine bakan bayan da karışıklıklar olabiliyor, siz tekrar arayın..hatta direk randevu alın görüşün tunalıda muayenhanesi...
Kızlar aşağıda mı oluyor acaba, yani belki de normal olanı budur tatlım bilemiyorum :44:
Daha 1 ay beklesin lütfen, biz 2 kişi iyiydik evde ya, arada bunu satsak diyorum şimdi içimden (yok canım). Öğleden sonra ne güzel 2 saat kafayı vurdum uyudum, mümkün mü daha sonra bilemiyorum
Hosbulduk, Pihtilasma ile ilgilenen cok az doktor var zaten. Benim gecen seferki gebeligim de Tolga Beyin kontrolundeydi ama o dustu, simdiki iyi gidiyor biraz da sans meselesi sanirim. Bu 5. Hamileligim bu da olmazsa ne yaparim zaten onu da bilmiyorum.
Hayirli olsun bebegin, gule gule buyutun esinle beraber.
ankaraya yeni yeni bebekler geliyor yaşasın:)))
arkadaşlar sizi okudukça kendi hamileliğimi hatırladım çok güzel günlerdi.. inşallah iştahı açık bol bol uyuyan uslu annesini babasını üzmeyen sağlıklı bebekleriniz olur
ne güzel bir duainşallahhhh...
benimki bugün daha bi aşağıda vuruyor, deliricem. Geliyor mu bu bebek bilmiyorum
kaçıncı haftandasın? doğum normal mi görünüyor?
çizelgende yazıyormuş doğuma daha var gibi bolca dinlen sakın ağır iş yapma ben son günüme kadar halı kaldırdım iş yaptım deli gibi iş yapıyodum sanki bi yere yetişcem 2 hafta erken geldi kuzucuk :))
Günaydın kızlar herkese..Aile hekimliğinden cağırmışlardı, hava serinken gidip gelim dedim.Tansiyonum yüksek cıktı.Tuzu tamamen kes dedilertuzsuz yemek cok zooooor alısamadım bi türlü
iş yapmıyorum da vurdukça vuruyor. ağustos diye beklerken temmuz bebeği olacak galiba... aynı haftada olduklarımızda durum ne acaba?
tuzsuz zor evet ama psikoloji de önemli bence bu tansiyon işinde.
günaydın herkese :)) benim kızım da öyle hareketli ki şuan beni delirtiyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?