- Konu Sahibi nonameanymore
Merhaba arkadaşlar, bende ankaradayım ve haziran annesi olacağım inşallah. Şu anda Akrapol de Bülent beye gidiyorum. Bence de bu topik çok iyi olmuş, yapanın ve yazanların eline sağlık![]()
mrb cnm hoşgeldin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar, bende ankaradayım ve haziran annesi olacağım inşallah. Şu anda Akrapol de Bülent beye gidiyorum. Bence de bu topik çok iyi olmuş, yapanın ve yazanların eline sağlık![]()
Hamileliğini Ankara'da yaşayan ya da burada doğum yapacak arkadaşlar, hem bilgi alışverişi yapıp hem de yeni dostluklar kuralım mı? Eminim bu kocaman şehirde böylesi bir içtenliğe herkesin ihtiyacı vardır. Umarım paylaşımı, arkadaşlığı ve muhabbeti bol bir topic olurŞimdiden herkese hoşgeldiniz diyorum.
ben normalde hafta içi fazla gremyorum çalıştığım için ama bugün kamuda çalışanlara hamilelere tatildi o yüzden rahaız kızımla iki gündür dinleniyoruz yarın da doktora gideceğimiz için gitmeyeceğim işe. bakalım büyümüş mü fıstığım ultrasonda gördüğümde gözlerimi ayıramıyorum ekrandan
en kucuk benım bebıs sanırım5+2 yız daha
![]()
merhaba herkese. ben de haziran annesi olacağım inşallah. oğlum olacak. akay hastanesine başak hnm'a gidiyorum.
topiğimiz de hayırlı olsun bu arada. güzel oldu böyle.
ben ilk 5+2 iken ögrenmiştim hamile olduğumu. hatta hcg 5500 çıkmıştı ve ben ikiz sanmıştım
hoşgeldin, umarım hep beraber faydalanırız canım.
sen de hoşgeldin minesu, tecrübelerini bekliyoruz artık. örnegin ben salı dr a gidecegim sorularımı paylaşırım sizlerle :)
bu arada arkadaslar kulüpte tanıdıgınız hamile varsa ankaradan, topice davet edebilirsiniz daha da büyürüz![]()
Evet canım yakınız:13: inşallah senin cinsiyet neydi bebişinin?
merhaba bende Ankaradayım kızlar eylül annesi olucam nasipse![]()
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz![]()
![]()
ilk güne göre baya toplandık, umuyorum uzun vadede de burada olur arkadaş oluruz. tek isteğim bu topiğin durgun bir topic olmaması![]()
valla iyi oldu bu topic.kaynaşsak yazında toplansak tanışsak ne güzel olur demi
zaten en büyük amaçlarımdan biri de buydu alsencim çünkü büyük şehirler paylaşımı öldürüyor. yalan mı, akrabanız yoksa çok yakın arkadaslarınız bu şehirde degilse ne yazık ki çok yalnız kalıyorsunuz. katılıyor musunuz? bebek sahibi olmak hem paylaşım hem de neşe gerektiren bir süreç bence.
zaten en büyük amaçlarımdan biri de buydu alsencim çünkü büyük şehirler paylaşımı öldürüyor. yalan mı, akrabanız yoksa çok yakın arkadaslarınız bu şehirde degilse ne yazık ki çok yalnız kalıyorsunuz. katılıyor musunuz? bebek sahibi olmak hem paylaşım hem de neşe gerektiren bir süreç bence.