Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Hamileliğini Ankara'da yaşayan ya da burada doğum yapacak arkadaşlar, hem bilgi alışverişi yapıp hem de yeni dostluklar kuralım mı? Eminim bu kocaman şehirde böylesi bir içtenliğe herkesin ihtiyacı vardır. Umarım paylaşımı, arkadaşlığı ve muhabbeti bol bir topic olur :nazar: Şimdiden herkese hoşgeldiniz diyorum.

merhaba herkese. ben de haziran annesi olacağım inşallah. oğlum olacak. akay hastanesine başak hnm'a gidiyorum.
topiğimiz de hayırlı olsun bu arada. güzel oldu böyle.

ben normalde hafta içi fazla gremyorum çalıştığım için ama bugün kamuda çalışanlara hamilelere tatildi o yüzden rahaız kızımla iki gündür dinleniyoruz yarın da doktora gideceğimiz için gitmeyeceğim işe. bakalım büyümüş mü fıstığım ultrasonda gördüğümde gözlerimi ayıramıyorum ekrandan

buyumustur annesi eminim cok sasirtir seni :16:
ben normalde hafta içi fazla gremyorum çalıştığım için ama bugün kamuda çalışanlara hamilelere tatildi o yüzden rahaız kızımla iki gündür dinleniyoruz yarın da doktora gideceğimiz için gitmeyeceğim işe. bakalım büyümüş mü fıstığım ultrasonda gördüğümde gözlerimi ayıramıyorum ekrandan

en kucuk benım bebıs sanırım :1: 5+2 yız daha:49:

ben ilk 5+2 iken ögrenmiştim hamile olduğumu. hatta hcg 5500 çıkmıştı ve ben ikiz sanmıştım :1:

Merhaba arkadaşlar, bende ankaradayım ve haziran annesi olacağım inşallah. Şu anda Akrapol de Bülent beye gidiyorum. Bence de bu topik çok iyi olmuş, yapanın ve yazanların eline sağlık :46:

hoşgeldin, umarım hep beraber faydalanırız canım.

merhaba herkese. ben de haziran annesi olacağım inşallah. oğlum olacak. akay hastanesine başak hnm'a gidiyorum.
topiğimiz de hayırlı olsun bu arada. güzel oldu böyle.

sen de hoşgeldin minesu, tecrübelerini bekliyoruz artık. örnegin ben salı dr a gidecegim sorularımı paylaşırım sizlerle :)

bu arada arkadaslar kulüpte tanıdıgınız hamile varsa ankaradan, topice davet edebilirsiniz daha da büyürüz :kkk:

ben ilk 5+2 iken ögrenmiştim hamile olduğumu. hatta hcg 5500 çıkmıştı ve ben ikiz sanmıştım :1:

hoşgeldin, umarım hep beraber faydalanırız canım.

sen de hoşgeldin minesu, tecrübelerini bekliyoruz artık. örnegin ben salı dr a gidecegim sorularımı paylaşırım sizlerle :)

bu arada arkadaslar kulüpte tanıdıgınız hamile varsa ankaradan, topice davet edebilirsiniz daha da büyürüz :kkk:

ben 4+4 ken test yaptım o kadar ıste hala kan veremedım calısıyorum

kızlar ben çağ hastanesine gidiyorum orası hakkında bilgi sahibi olan var mi ya. Ve ya giden. Bende cinsiyeti merak ediyorum ama bulantı kusma ile başım dertte

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :nazar: :49:

ilk güne göre baya toplandık, umuyorum uzun vadede de burada olur arkadaş oluruz. tek isteğim bu topiğin durgun bir topic olmaması :10:

inşallah canım ya arkadaş olur tanışırı kaynaşıriz sonra bebeklerimız de arkadaş olur ay ne güzel olur valla

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :nazar: :49:

ilk güne göre baya toplandık, umuyorum uzun vadede de burada olur arkadaş oluruz. tek isteğim bu topiğin durgun bir topic olmaması :10:

valla iyi oldu bu topic.kaynaşsak yazında toplansak tanışsak ne güzel olur demi

valla iyi oldu bu topic.kaynaşsak yazında toplansak tanışsak ne güzel olur demi

zaten en büyük amaçlarımdan biri de buydu alsencim çünkü büyük şehirler paylaşımı öldürüyor. yalan mı, akrabanız yoksa çok yakın arkadaslarınız bu şehirde degilse ne yazık ki çok yalnız kalıyorsunuz. katılıyor musunuz? bebek sahibi olmak hem paylaşım hem de neşe gerektiren bir süreç bence.

zaten en büyük amaçlarımdan biri de buydu alsencim çünkü büyük şehirler paylaşımı öldürüyor. yalan mı, akrabanız yoksa çok yakın arkadaslarınız bu şehirde degilse ne yazık ki çok yalnız kalıyorsunuz. katılıyor musunuz? bebek sahibi olmak hem paylaşım hem de neşe gerektiren bir süreç bence.

çok doğru konuşuyorsun tatlım. Aynı beni anlattın ya. Benim arkadaşlar hep şehir dışında onlar yılda 1 geliyor ve öyle görüşüyoruz ama şuan öyle içimi döküp rahatlayacağım ya da mutluluğumu paylaşacağım kimse yok yok ya. Hem aynı şehirde olduğumuz için bir çok konuda yardımci da oluruz. Bu arada yaşlar kaç ben 25

bir de etrafinizdaki insanlar bir sure sonra dinle dinle sikiliyorlar :52: halbuki burda daha keyifli oluyor :1:

merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım inşallah
madem herkes ankaralı aranızda bebek arabası alan varsa bana yardımcı olabilir mi? nereden aldınız?

çok haklısın canım bir çoğumuz gurbetteyiz insan kendini yalnız hissediyor gerçekten

Back
X