Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Allah yardımcınız olsun,siz işinize geleni okuyun gelmeyeni sallayın gitsin bence, bizler buradayız her konuda yüzlerce kez konuşulsa da yardımcı olmaya hazırız :)

teşekkür ederim arkadaşım bencede herkes işine geleni okusun işine gelmeyene sinirlenip tepki göstermesin...dün baya cnm sıkıldı girmicem falan dedim ama sorulardan çok sıkılan varsa kendi girmesin...Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı dğumlar nasip etsin...

Kızlar tekrar merhaba bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Ben linada şükran çakmak a gidiyorum 27. haftaya girdik.En başından beri tereddütlüydüm ama çok şükür sıkıntılı bi hamileliğim yok,evime yakın ,en önemliside bana heyet raporu verme konusunda sıkıntı yaşatmayacağını söylediği için onu tercih ettim.Ama artık iyice soğudum kesinlikle değiştirmek istiyorum.Ne zaman yanına girsem ya teli çaılyor, ya hemsiresi gryr,yada kendının eli gözü sürekli bilgisayarında oluyor.Bana sen sor tatlım sorularını ben dinliyorum diyor.Ben gözümün içine bakan ve gerçekten o anı bana ayıran doktor istiyorum.Ultrasonda bakması bıle en fazla iki dakıkadır.size bir örnek vereyim mesela ben 4 ilaç kullanıyorum.gyneferon(kan ilacı)osteocare,elevit ve magnezium.en son kontrolde çok değilller mi devam edeyim mi dedim kafa salladı sadece.çünkü gene bilgisayarıyla ilgileniyordu.bende temmuzda ailemin yanına memlekete geldim burada çok fazla karın ağrısı ve kabızlık çekınce herhangı bır doktora gttım.Doktor o kadar güzel ultrasonda baktıkı çocuk anneye benzıyor güzel yüzlü felan dedi.
İnsan böle şeyler duymak istıyor.Halıyle biz ultrasonu çok seçemmıyoruz.Neyse o kdar ilaç bır arada alınır mı dedi.çok yuklenmişsin dedi.ostoecare zaten tum ihtıyaçlarını karşılar dedi.bende sadece ostoecare a devam edıyorumm ve cidden tum rahatsızlıklarım geçti.Sizin muayeneleriniz ,doktorun yanında kalma süreleriniz,dialoglarınız nasıl?Ben doktorummu değiştirsem bile 6,5 aylıkken beni kabul ederler mi?Bazı doktorlar takibini biz yapmadığıız için kabul edemeyis diyorlarmış.Kızlar canım çok sıkılıyor ya sankı koca ankarada doktorsuz kaldım gbı hıssedıyorum kendıımmı.
bu arada 1 tüp mustella bıtırdım.mustellaya 79 tl verdim.Şimdi netten 35 tl ya liearac aldım ve kesinlikle ARADa çok fark var.Bi kere mustella çok ağır kokuyor eşim çok rahatsız oluyordu kremin kokusundan bunu değiştirsek olmazmı diyordu ayrıca vucudada zor yayılıyor emilimi liearac a göre daha zor.Ama lierac hemm kokusuz hemde jel kıvamı sayesınde çok güzel emiliyor.

ben de gittm kendisine bir süre hç memnun kalmadım bahsettiğin durumların aynısını yaşadım ben de
ve çok paracı bir merkez
aşılama yaptırdığımda daha girerken kaçıyormuşuz gibi hemen parasını istediler danışmada eşim sinir oldu
o günden sonra da orayı bıraktım zaten gitmedim
çok kalabalık yeterince ilgi yok doktor seni unutuyor sürekli hatırlatman gerekiyor ben şuydum diye
ben şuan akay hastahanesine gidiyorum başladım daha yeni
memnun kalırsam devam edeceğim ama linayı ben de tavsiye etmiyorum

Kızlar bence bize nazar değdi.En çok sirkülasyon olan topiklerden biri bizimki.:nazar:Marjinal sen de biraz hassas davrandın gibi.Yani ne konuşacağız.Dr,hastane,bebek mobilyası,cicileri,lıhusa pijaması o kadar.Ben de kendi adıma aynı soruya defalarca tecrübelerimi yazarım.Bu sıcaklarda üzmeyelim yormayalım birbirimizi sabırlı olmazsak bebişleri nasıl büyüteceğiz.Bebişler konuşmaya başladı mı soruyorlar bu ne ,bu ne bazen aynı nesneyi defalarca soruyorlar bu ne diye.:1:

ufo aldık, serinlik veriyo tabı ama oyle klıma benzeri değil...normal vantilatörlerden daha güçlü motoru,su kısmına gelınce oyle dışarda kafelerde olanlardan değil oyle soğuk gelmiyo yani,suyu soğuk koydum birazcık farketti. şu an karşımda,vala ben başka yaşayamıyorum 10dakıkada bir banyoda elımı ayagımı yıkamaktan kurtuldum en azından

Güle güle kullanın canım bizde almayı düşnüüyoruz da bakalım nasıl bişey alırız..

Canım ayaklarında şiş var mı? Şişe iyi geliyomu soğuk su bana da önerdiler ayaklarını soğuk suya koy diye..

canım ayaklarım 37 numaradan 40 numaraya çıktı anla yani.soğuk su beni çok rahatlatıyor.şişe iyi gelir tabi ama benim sadece ayağım değil tüm vücudum şiş valla:1:

Canım ben normalde 40 giyiyodum şimdi terlik zor giyiyorum erkek reyonuna baktım geçen çok kabalar kendi terliklerimle idare etmeye çalışıyorm Allah kolaylık versin yaz ayında hamilelik çok zormuş yinede Allaha çok şükür aratmadı verdi kuzularımızı Rabbim ya daha sıcak yerlerde olaydık..

günaydın kızlarr.. bugün rüyamda kızımı gördüm emzirdiim ... daha çok yazamaycam etkisinden kurtulmadan biraz rüyamı tekrar tekrar düşüneyim. oyyy kurban olurum ona bennn.

bugun bu sayfayı okudum sonra kendime dedim ki sen hamile misin ne işin var bu sayfada. sonra dayanamadım test yaptım adetim iki gün geçmişti ve pozitifi gördüm. Aranıza katıldımmm:1:

ben de gittm kendisine bir süre hç memnun kalmadım bahsettiğin durumların aynısını yaşadım ben de
ve çok paracı bir merkez
aşılama yaptırdığımda daha girerken kaçıyormuşuz gibi hemen parasını istediler danışmada eşim sinir oldu
o günden sonra da orayı bıraktım zaten gitmedim
çok kalabalık yeterince ilgi yok doktor seni unutuyor sürekli hatırlatman gerekiyor ben şuydum diye
ben şuan akay hastahanesine gidiyorum başladım daha yeni
memnun kalırsam devam edeceğim ama linayı ben de tavsiye etmiyorum

canım cevabın için teşekkür ederim.kaçıncı ayında yeni doktora başladın ben 7 aylık oldum.birde doktorundan memnun kalırsan bana buradan yazarmısın?aşılama sonunda hamile kalınca sendende orkide aldımı:)bide vara yoğa hediye istemeside var.

Selam annelerrrrrrrrrrrrr :)) biz dün kontroldeydik benim kızım 2950 gr olmuş ve her bir şeyimiz normalmişş ( suyumuz, NST ), normal doğumu bekliyoruz inşallah...Darısı sizlerin de başına........mucukkkkkkkkkkkkk

bugun bu sayfayı okudum sonra kendime dedim ki sen hamile misin ne işin var bu sayfada. sonra dayanamadım test yaptım adetim iki gün geçmişti ve pozitifi gördüm. Aranıza katıldımmm:1:

hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mrb kızlar özelde doğum pahalı orada yapamam diyen arkadaşlara bir önerim var...benim annem Ankara hastanesinde rahimini aldırdı... rahmetli Bülent Gökmen yaptı ameliyatını izinli olduğu halde geldi ameliyata girdi. 1 hafta yattı başında sürekli ben kaldım..Bülent hocamız yoktu ameliyat sonrası ama diğer dr.lar hemşireler kesinlikle aratmadı yokluğunu...hepsi çok şeker çok iyilerdi...hatta 1 hafta sonra kan zehirlenmesi geçirdi 5gün daha yattı aynı yerde çok yardımcı oldular saolsunlar. bende o zman demiştim ilerde bende bülent hocayla doğum yapacam diye ama olmadı malesef kansere yenik düştü mekanı cennet olsun...orada bi de funda hanım vardı acayip tatlı şeker bir dr.soyadını hatırlayamıyorum. özel odası, 2 kişilik odası bide baya kalabalık odaları vardı... 12 günümüz hastanede geçti biz çok memnun kaldık her yönüyle....

Selam annelerrrrrrrrrrrrr :)) biz dün kontroldeydik benim kızım 2950 gr olmuş ve her bir şeyimiz normalmişş ( suyumuz, NST ), normal doğumu bekliyoruz inşallah...Darısı sizlerin de başına........mucukkkkkkkkkkkkk

ohhh ne güzel kızının güzel haberlerini almışın.benimde pazartesi kontrolüm var sezaryan için gün vericeler.hakkımızda hayırlısı.

Back
X