Kızlar tekrar merhaba bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Ben linada şükran çakmak a gidiyorum 27. haftaya girdik.En başından beri tereddütlüydüm ama çok şükür sıkıntılı bi hamileliğim yok,evime yakın ,en önemliside bana heyet raporu verme konusunda sıkıntı yaşatmayacağını söylediği için onu tercih ettim.Ama artık iyice soğudum kesinlikle değiştirmek istiyorum.Ne zaman yanına girsem ya teli çaılyor, ya hemsiresi gryr,yada kendının eli gözü sürekli bilgisayarında oluyor.Bana sen sor tatlım sorularını ben dinliyorum diyor.Ben gözümün içine bakan ve gerçekten o anı bana ayıran doktor istiyorum.Ultrasonda bakması bıle en fazla iki dakıkadır.size bir örnek vereyim mesela ben 4 ilaç kullanıyorum.gyneferon(kan ilacı)osteocare,elevit ve magnezium.en son kontrolde çok değilller mi devam edeyim mi dedim kafa salladı sadece.çünkü gene bilgisayarıyla ilgileniyordu.bende temmuzda ailemin yanına memlekete geldim burada çok fazla karın ağrısı ve kabızlık çekınce herhangı bır doktora gttım.Doktor o kadar güzel ultrasonda baktıkı çocuk anneye benzıyor güzel yüzlü felan dedi.
İnsan böle şeyler duymak istıyor.Halıyle biz ultrasonu çok seçemmıyoruz.Neyse o kdar ilaç bır arada alınır mı dedi.çok yuklenmişsin dedi.ostoecare zaten tum ihtıyaçlarını karşılar dedi.bende sadece ostoecare a devam edıyorumm ve cidden tum rahatsızlıklarım geçti.Sizin muayeneleriniz ,doktorun yanında kalma süreleriniz,dialoglarınız nasıl?Ben doktorummu değiştirsem bile 6,5 aylıkken beni kabul ederler mi?Bazı doktorlar takibini biz yapmadığıız için kabul edemeyis diyorlarmış.Kızlar canım çok sıkılıyor ya sankı koca ankarada doktorsuz kaldım gbı hıssedıyorum kendıımmı.
bu arada 1 tüp mustella bıtırdım.mustellaya 79 tl verdim.Şimdi netten 35 tl ya liearac aldım ve kesinlikle ARADa çok fark var.Bi kere mustella çok ağır kokuyor eşim çok rahatsız oluyordu kremin kokusundan bunu değiştirsek olmazmı diyordu ayrıca vucudada zor yayılıyor emilimi liearac a göre daha zor.Ama lierac hemm kokusuz hemde jel kıvamı sayesınde çok güzel emiliyor.