- Konu Sahibi sekerciiik
-
selam arkadaşlar ben ankara tıp fakültesi kadın doğum bölümüne gidiyorum şimdilik memnunum doğumununda ıyı oldugunu söylüyorlar
aynı sıkıntı bende de var daha ankaraya geleli 3 gün oldu geçici bi süre burdayız ama doğum burda olacak dr ve hastane noktasında bende düşünceliyim. bugün ilk kez zübeyde hhanım doğum evine gittim dr çok ilgiliydi ama hastane çok kalabalıktı heryerde doğum yapan ve yaklaşan kadınlar tansiyonum düştü korkudan muhtemelen değiştiricm ama nereyle :44:
yok cnm özel olarak gıtmıyorum normal kadın dogum bölümüne gidiyorum ama murat beyı cok methedıyolarhangisine gidiyosun canım belirli bi doktorun varmı murat bey mi yoksa
yok cnm özel olarak gıtmıyorum normal kadın dogum bölümüne gidiyorum ama murat beyı cok methedıyolar
yok cnm keşke yakın olsaydım sıncandayım uzak ama yapacak bişey yokcebeciye yakınmısın sen?
Kizlar bu arada Hacettepe nin kadin dogum bolumu nasil? Giden var mi?
yok cnm keşke yakın olsaydım sıncandayım uzak ama yapacak bişey yok[/QUOTE
canımm benim sen bayagı uzakmıssın sincan demisken ben birini duydum orda Uzm.Dr. NECATİ KAYA
Kadın Hastalıkları ve Doğum / ANKARA SİNCAN DR. NAFİZ KÖREZ DEVLET HASTANESİ EK BİNASI en iyi hekim.com da cıkıyor arastırmak istersen..
tavsıyenıcın tesekkue ederım arkadasım ama benım gebeliğim tup bebek oldugu için her hastaneye guvenemıyorum yenı dogan unıtesı falanda yok bıldıgım kadarıyla nafız körezin..hayırlısı artık az kaldı sayılıryok cnm keşke yakın olsaydım sıncandayım uzak ama yapacak bişey yok[/QUOTE
canımm benim sen bayagı uzakmıssın sincan demisken ben birini duydum orda Uzm.Dr. NECATİ KAYA
Kadın Hastalıkları ve Doğum / ANKARA SİNCAN DR. NAFİZ KÖREZ DEVLET HASTANESİ EK BİNASI en iyi hekim.com da cıkıyor arastırmak istersen..
tavsıyenıcın tesekkue ederım arkadasım ama benım gebeliğim tup bebek oldugu için her hastaneye guvenemıyorum yenı dogan unıtesı falanda yok bıldıgım kadarıyla nafız körezin..hayırlısı artık az kaldı sayılır
bu arada cebecide ki tıp fakültesi hastanesinden bahsediyoruz degilmi ikimizde
ben bugün cebeci tıp fakültesindeydim kendime sabit bi doktor bulmak icin ne yazıkki o sistem yokmus orda her ay bakan doktor degişiyormus yani sen muayneye gidince bir ay boyunca aynı doktor diger ayda farklı bi doktor bakıcak ayrıcalıklı bi durumun yoksa genel olarak stajerler bakıyomus olagandısı durumda profösörler isin icine giriyolarmıs ama dogumuna mutlaka profosyoneller giriyomus ve kime sorduysam hangisi olursa olsun doktorlarının üstüne yok diyorlar bugün sadece arastırmak icin gittim yarın ALLAH ın izniyle poliklinige gitmeyi düsünüyorum bebegin genel durumu icin inşallah yolundadır hersey ve inşallah memnun kalırımda bu hastanede devam ederim cok istiyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?