Ankaradaki ikiz hamileler hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

mermaidangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
30
0
36
A.B.D.
Ikiz gebelik ayri bir takip gerektiriyor ve yenidogan yogun bakimi da onemli, bu nedenle cok memnun olunan doktorlarda bile soru isaretim oluyor, sizler kimlere ve hangi hastanelere gidiyorsunuz, yada nerede dogum yaptiniz, doktor ve hastane hakkindaki yorumunuz nedir?

ıkiz gebelik ayri bir takip gerektiriyor ve yenidogan yogun bakimi da onemli, bu nedenle cok memnun olunan doktorlarda bile soru isaretim oluyor, sizler kimlere ve hangi hastanelere gidiyorsunuz, yada nerede dogum yaptiniz, doktor ve hastane hakkindaki yorumunuz nedir?
benim bir arkadaşım uzun yıllar tedaviden sonra doğum yaptı 5 aylık falanlar şimdi
önce zekai tahire gitti
ama uzak diye
sincan 12.cadde kadın has.hatstanesine gitti
doktor muzaffer kaya
tarihe geçecegim diyerek
bir de normal doğurttu maşallahhh
çokçok memnun kaldı

benim bir arkadaşım uzun yıllar tedaviden sonra doğum yaptı 5 aylık falanlar şimdi
önce zekai tahire gitti
ama uzak diye
sincan 12.cadde kadın has.hatstanesine gitti
doktor muzaffer kaya
tarihe geçecegim diyerek
bir de normal doğurttu maşallahhh
çokçok memnun kaldı

Aaa ne guzel, ben de normal dogum yapmayi cok istiyorum, bahsettigin hastane devlet hastanesi mi?
Bebeklerin kilolari haftalari ve gelis pozisyonlarini sorabilor misin arkadasina merak ettim.
Bana sincan cok uzak, Oranda oturuyorum ama yine de cok memnun kaldigi bir doktorsa ve yenidogan yogun bakimlari varsa giderim.
Baskente gidiyorum ve doktorum iyi bir doktor olmasina ragmen ilgisizliginden cok bunaldim, hicbir sorumu soramiyorum.

Aaa ne guzel, ben de normal dogum yapmayi cok istiyorum, bahsettigin hastane devlet hastanesi mi?
Bebeklerin kilolari haftalari ve gelis pozisyonlarini sorabilor misin arkadasina merak ettim.
Bana sincan cok uzak, Oranda oturuyorum ama yine de cok memnun kaldigi bir doktorsa ve yenidogan yogun bakimlari varsa giderim.
Baskente gidiyorum ve doktorum iyi bir doktor olmasina ragmen ilgisizliginden cok bunaldim, hicbir sorumu soramiyorum.

Merhaba ben Ahmet Erdeme gidiyorum.ozel muayenesi var. Ama dogumu gazide yaptiriyo.cok memnunum.bi arkadasim onun tedavisi ile hamile kaldi dogum yapti.bende öle:) cok konusmaz ama moral verir.sorularini yanıtlar

Merhaba ben Ahmet Erdeme gidiyorum.ozel muayenesi var. Ama dogumu gazide yaptiriyo.cok memnunum.bi arkadasim onun tedavisi ile hamile kaldi dogum yapti.bende öle:) cok konusmaz ama moral verir.sorularini yanıtlar

Memnun kalman cok guzel, ben biktim konusmayan doktordan, aman iyi doktor olsun gerisi onemli degil dedim ama artik konusan doktor istiyorum, egrci sorulari yanitlamasi da onemli, tesekkurler tavsiye icin.

Ikiz gebelik ayri bir takip gerektiriyor ve yenidogan yogun bakimi da onemli, bu nedenle cok memnun olunan doktorlarda bile soru isaretim oluyor, sizler kimlere ve hangi hastanelere gidiyorsunuz, yada nerede dogum yaptiniz, doktor ve hastane hakkindaki yorumunuz nedir?
Dogumu hangi doktorla gerceklestirdiniz

Back
X