Ankara'daki Kadın Doğum Uzmanları

bu kadar kötü yorumdan sonra zekai tahirden vazgeçeceğim sanırım GATA da ya da mevki askeri hastanesinde doğum yapan ya da bu hastanelerle ilgili duyumu olan varmı arkadaşlar??

ben 2 yıl önce gatada doğum yaptım.ali ergünün hastasıydım. :Normal doğum yaptım doğumuma girdi..gatada pek sorun yaşamadım.ama sancı odasına aldıktan sonra yakınlarınla görüşemiyorsun.tek sorun buydu.

ali ergünün dışarıda muayenesine gittiniz değilmi? bende normal doğum yapmayı düşünüyorum ve gata bu konuda çok titiz sezeryana pek yanaşmıyorlar diye duydum yalnız bir kere rutin kontrol için gittim çok pişman oldum. bu yüzden doğum için korku oldu

evet dışarıya gittim tabi bütün gebelik takibimi kendisi yaptı..gata çok kalabalık oluyo normalde.. hamileliğimin başından beri ali hoca normal doğumu önerdi ve epidural normal doğum yaptım..

bu kadar kötü yorumdan sonra zekai tahirden vazgeçeceğim sanırım GATA da ya da mevki askeri hastanesinde doğum yapan ya da bu hastanelerle ilgili duyumu olan varmı arkadaşlar??

ben de tam tersi gata ya gidiyorum rutin kontrollerime ama doğumu ztb düşünüyorum gata da çok ilgisizler yaa :1no2:

ben de tam tersi gata ya gidiyorum rutin kontrollerime ama doğumu ztb düşünüyorum gata da çok ilgisizler yaa :1no2:

GATA da asteğmenler kontrol ediyorlar o da baştan savma ve adam döver gibi,ben gatadan bi hocanın özeline gidicem randevu aldım. çok övdüler bakalım kısmet. Ama gatadan hala nefret ediyorum.

gatanın hocaları özeldede doğum yaptırıyo gatayı sevmediysen hocaya bi sor istesren

Aslında Gatanın gebelik servisi kötü olan yoksa kadın doğum ünitesi süper orayada hep acillik işim varken gittim,sanırım doğumuda orda yapıyorlar. ben beklicem suyum gelene kadar en son dakkada gidicem hastaneye oyle plan kuruyorum.

daha iyi olur ben çok erken gitmiştim..12 saat sonra doğum yaptım..hangi hocadan randevu aldınız

daha iyi olur ben çok erken gitmiştim..12 saat sonra doğum yaptım..hangi hocadan randevu aldınız

Murat Dededen bir iki kişi tavsiye etti ( bir de jandarma olması sempatiklik kattı tabi),Ali ergün içinde iyi şeyler soylendi ama doğumu asistanlarına bırakabiliyormuş öyle duydum. bir de suratsızmış biraz

Son düzenleme:
normal doğum olunca asistanlara bırakabiliyormuş ben akşam 10'da doğum yaptım geldi o saatte ama şansıma mı bilmiyorum ama murat dedeyi gördüm hastanede birkaç kez onada çok iyi diyorlar hayırlısı olsun adınıza

valla ben size hiç katılmıyorum 20 gün önce ben doğum yaptım 1 yıl öncede eltim sebahat turanda doğum yaptı ve son derece memnun kaldık dikişlerim estetik yapıştırma idi ilk doğumum olmasına rağmen ikinci gün misafirlerime bile hizmet ettim doğum takiplerimde son derece ilgili ve alakalı idi hastane çok yoğun ve kalabalık bile olsa yememize içmemize her şeyi tek tek anlatıyordu biz ailece ondan çok memnunuz belki sizin doğumunuz sıkıntılı idi yoksa her doğum aynı değil size katılmıyorum

Ebru Saraç'ı çok duydum.Birkaç arkadaşım ona gidiyor ve çok memnunlar. O ilk Bahsettiğin doktor Özel hastanelerle mi anlaşmalı?Doğum falan o şekilde mi oluyor?

Tek kelime ile Ebru Saraç. Yıllardır giderim ve arkadaşlarımın çoğu da ona gider. Süper iyi ve bilgili bir insandır. Onun yanında kendinizi çok rahat hissedeceğinize garanti veririm.

Arkadaşlar ben deaqranıza yeni katıldım insallah bu ay hamile kalıcam ama doktoru hemen bulmak istiyorum. İrfan Tarhanı çok görüyorum internette reklamını ama duyan giden var mi?

kızlar ben müge aksoya gidiyorum ve inanılmaz memnunum ama sadece özel muayenehanesi var o yüzden biraz tuzlu oluyor...sema mutgana giden oldu mu aranızda hiç?

benim 3.gebeliğim.tecrübelerime dayanarak yazıyorum.etlik lokman hekime elif hanıma gittim.o yoğunluk ve 3 hastayı aynı anda muayene etmesi beni bitirdi asla tavsiye etmem.etlik doğum evinde reyhan öçalan a gidiyorum.sü per kadın.çok zeki.ilgili.iki defa muayenehanesine gittim.buraya gelmene gerek yok hastande takip edeyim dedi.para olayını falan bitirmiş.doymuş kadın.hastanede takip etti.çoook memnunum.tek sorun gece olursa doğuma giremiyoruz dedi.ben de alternatif olarak başkent hastanesinde göğşen önalanı buldum.o da süper hemem hemen reyhan hanım gibi o da çok zeki .unutmuyor.cebini falan verdi.çok memenun kaldım.şimdi gündüz olursa etlik doğumevine gece olursa başkent hastanesine gideceğim.allah hayırlısını versin.

Fatih Üniversitesi Hastanesi'nde Yüksel Onaran'a giden yok sanırım...Pek fikir edinemedim hastane ve doktor hakkında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…