merhabalar armada iş merkezinde klinik su benim ilk doğum yaptırdığım hocanın yeri kendisi gazi üniversitesi profosörü çok değerli hocadır kendisi şu anda ikinci bebeğime hamileyim gazide değil ama klinik su başladım ilgilenirseniz bana ulaşın
Slm. Forumda yeniyim. Fakat uzun zamandır okuyorum. Akaydan Tolga Bey hakkından çok iyi yorumlar okudum fakat hastaneyi aradığımda muayene yapmadığını söylediler. kendisi tüp bebek merkezine geçmiş. bilgisi olan varmı? yani gebelik durumunda Tolga Beye muayene olunamıyor mu?
Slm. Forumda yeniyim. Fakat uzun zamandır okuyorum. Akaydan Tolga Bey hakkından çok iyi yorumlar okudum fakat hastaneyi aradığımda muayene yapmadığını söylediler. kendisi tüp bebek merkezine geçmiş. bilgisi olan varmı? yani gebelik durumunda Tolga Beye muayene olunamıyor mu?
Cüneyt Genç'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.İlk hamileliğimde de kendisine gittim,epidural normal doğumu da kendisi yaptırdı, gereksiz yere illa sezeryana yönlendiren, insanı korkutan doktorlardan değildir, her iki doğum türünü de objektif olarak anlatmıştı bana,insana güven veren, bilgisiyle, samimiyetiyle ,sevecenliğiyle rahatlatan bir doktor..konu ne olursa olsun her an cebinden arayabilirsiniz, sabırla ve ilgiyle cevaplar..Şimdi 2. hamileliğiim hiç düşünmedim başka birini,yine doktorum Cüneyt bey. O kadar memnun kaldım ki her soran arkadaşıma onu tavsiye ettim, benden sonra ona giden 4 arkadaşım da çok memnun kaldı. Hem doktor olarak hem insan olarak çok çok iyidir.
Arkadaşlar, Ankara'da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanlarını bizimle paylaşırsanız ben ve benim gibi güvenilir doktor arayan bayanlara çok yardımcı olmuş olursunuz. Gerek doğum takibi için gerekse diğer jinekolojik hastalıkların tedavisinde tecrübelerinizi paylaşmaktan çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler...
epidural normal doğumda canınız çok yanıyor mu?
yani epiduralı normal doğumumu sezeryanımı tavsiye edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?