Ankara'daki Kadın Doğum Uzmanları

ben de yenimahallede lina kadın sağlığı merkezinden şükran çakmak a gidiyorum. çok memnunum. çok sıcak bir insan kendisi her konuda bilgilendiriyor. ben pko idim beni her gidişimde rahatlattı ve 3 aylık tedavi ile hamile kaldım. bayan olduğu için çekinmiyosunuz. özel hastanede değil de sanki doktorun özel muanehanesine gitmiş gibi bir ortamı var hastanenin

kimdir gittiğin hoca acaba?ben yeni gebeyim bende gaziden bi hocaya gidiyorum sormak istedim.ben dr.dan değildeanlaşmalı olduğu hast.den tedirginim koru hast.miş..tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..

Slm. Forumda yeniyim. Fakat uzun zamandır okuyorum. Akaydan Tolga Bey hakkından çok iyi yorumlar okudum fakat hastaneyi aradığımda muayene yapmadığını söylediler. kendisi tüp bebek merkezine geçmiş. bilgisi olan varmı? yani gebelik durumunda Tolga Beye muayene olunamıyor mu?

Tolga bey tüp bebek merkezinde olduğu için bebek sahibi olmak isteyen hastalara bakıyor..Eğer isterseniz özel muayenehanesine gidebilirsiniz.detaylı bilgi almak için topiğimize bekleriz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/341084-akay-hast-tolga-ecemise-gidenler-buraya-lutfen-98.html#post19290915

bülent alp aydın dan randevu almak için aradım ama ekime randevu verebiliyoruz dedi sekreteri bendeki şansa bakarmısınız

ankarada bi kaç tane prof a gittim ama bülent traş çok iyi bi doktordur anatolia da çok iyi bi klinik hep si çok güler yüzlü ayrıca bülent bey hastasıyla iletişimi süper olan önemsendiğini hissettiren vakit ayıran telefonla bile ayddınladıp gerekmediği sürece gelme diye paraya doymuş bir hekim ben şuanda ankarada yaşamadığım için gidemiyotum ama onun gibi bi hekim arıyorum

Cüneyt Genç'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.İlk hamileliğimde de kendisine gittim,epidural normal doğumu da kendisi yaptırdı, gereksiz yere illa sezeryana yönlendiren, insanı korkutan doktorlardan değildir, her iki doğum türünü de objektif olarak anlatmıştı bana,insana güven veren, bilgisiyle, samimiyetiyle ,sevecenliğiyle rahatlatan bir doktor..konu ne olursa olsun her an cebinden arayabilirsiniz, sabırla ve ilgiyle cevaplar..Şimdi 2. hamileliğiim hiç düşünmedim başka birini,yine doktorum Cüneyt bey. O kadar memnun kaldım ki her soran arkadaşıma onu tavsiye ettim, benden sonra ona giden 4 arkadaşım da çok memnun kaldı. Hem doktor olarak hem insan olarak çok çok iyidir.

Son düzenleme:
ben de şu an 19 haftalık hamileyim ve şu ana kadar her ay 250 lira vererek Prof Dr Uğur Fırat Ortaç'a gittim kendisi bence gayet bilgili ve rahat ancak insan ilişkilerinde kesinlikle iyi değil çünkü aşırı yoğun ve sadece gebe takibi de yapmıyor. akşama kadar hastanede akşam muayenesinde herhalde oldukça bunalıyor dolayısıyla sizinle en fazla 10dk yada daha az ilgileniyor ve soru sormanıza bile pek müsade etmiyor azarlar bir tavrı var. ayrıca özelde sezeryen doğum yaptıryor kendi ücreti 3500 özel hastanelerde 2000-3000 arası istiyorlar yani doğum 6000 gibi bişeye patlıyor. valla bence beyin ameliyatı yapmıyorlar bu kadar abartı paralara hiç lüzum yok. o yüzden tobb etü yani mesanın doktorlarından herhangi bişrine gitmeyi düşünüyorum çünkü bana indirimli olucak ama hangiisne bilemedim. bayan doktor istemiyorum Cemil beyi önerdiler ama bazısı da ondan memnun kalmadını söyledi bilemiyorum şu an mesada Cemil l Kaya, Tamer Bilensoy ve Tevfik Sipahiden birini seçicem. bu drları bilen iyi yada kötü deneyimi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.

Bende şu an 13 haftalık hamileyim Doktorum AHMET BOSTANCI çok müthiş işinide çok iyi bilen bi insan.Atakulenin karşısında muayenehanesi ücretide 120 tl gayet uygun yani.birçok özel hastaneyle anlaşması var akay medicana çağ gibi hastanelerde doğum yaptırıyo.ultrasonuda çok iyi. ben memnunum tavsiyede ederim.

Ben Aydan BİRİ'ye gidiyorum muayene ücreti 250 tl çok ilgili bir bayan ben daha hamileliğin başındayım inşallah sonuna kadar doktorumla sorunsuz gideriz.

Ben de aynı şekilde Dün Akay ı aradım. Tolga Bey için aynı şeyleri söylediler. Hastane biraz kalabalıktı. Yeni bir doktor var Coşkun bey ona gittim.

Cüneyt Genç'e 2,5 yıl kadar gittim. Eskiden dediklerine aynen katılırdım, kendisine çok güveniyordum ve normal dogumu tercih etmesi, tüm alternatifleri detaylarıyla anlatması gibi sebeplerden dolayı çok memnundum. Ama sorunlu gebelikler konusunda bence zayıf kalıyor. Ben üstüste 3 düşük yaptım ve 3 düşükten sonra bile sorun olmadıgını, tesadüf oldugunu söyledi. Evet bir sorun yokken insanı korkutmaması iyi ama ortada bir sorun varken de yokmuş gibi davranması pek iyi olmuyor, özellikle konu hamilelik ve düşük olunca olayın psikolojik etkisini düşünmüyor. Sinan Beksaç'a gittim ve kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Emin olun teşhis konduğunda rahatladım, sorunun kaynağını bilmek çok daha iyi en azından bir dahaki sefere önlem alma şansımız var. Cüneyt Genç de en azından birkaç test yaptırıp teşhisi koysaydı belki en azından 3.sğ düşükle sonuçlanmazdı, kim bilir...

Akropol hastanesi Bulent Alp AYDIN...

ben de prof.dr.esra kuşcuyu öneriyorum.
mükemmel bir hoca.ikinci defa düşünsem kesinlikle yine esra hocaya giderdim.
muane ücretleride düştü aklınızda bulunsun.ama çok aşırı yoğun.çünkü çalıştığı hastanede herkes esra hanımı
tercih ediyor.

Neden mi ?

2010 kurban bayramı öncesinde adetin gecikmesi ve gebelik testinin + olması üzerine (İsmini vermek istemediğim Ankaranın En iyi Doğum hastanesi) gittiğimiz hastanede gebeliğin gerçekleşmediği boş gebelik olduğu söylendi hemen operasyona başlanıp kesenin alınmasını söylediler imzalamamız gereken kağıtlar uzattılar, Eşimle beraber araştırmak üzere çıktık Tabi sorumluluğu üzerimize aldımıza dair de kağıtlar imzaladık.

Aynı akşam 3 farklı arkadaşımızdan hep aynı adı duyduk Sevgi Ateş Uçar cebini alıp aradık geç saatte beni sanki arkadaşım gibi karşıladı ve elimdeki tetkiklere göre alt üst olmuş tüm moralimizi düzeltti ve bu bulgular ışında karar vermenin yanlış olabileceğini 14 gün sonra karar vermek için ideal süre olduğunu söyledi. ( görüşmemiz yaklaşık 15 dakika sürdü beni tanımadığı özel muaynehanesi olmadığı halde) 14 gün sonra eşimle çalıştığı hastaneye gittik ilk bebeğimizde görmediğimiz bir karşılama ilgi alaka ile karşılaştık sonrasında herkesi hayrete düşürecek Bebek sağlığının iyi olduğunu öğrendik artık Elif e kardeş gelecekti her ay düzenli randevu aldık çalıştığı hastane (Ankara çağ hastanesi) de 3 kadın doğumcu vardı fakat sadece birinin kapısında sıra vardı sadece birinde yurtdışından hastalar gelmişti oda tabiki Sevgi Ateş Uçar dı. Neyseki iş yoğunluğu ve hastane imkanlarının eksikliği nedeniyle Farilya iş Merkezinde muaynehanesini açtı ve rahat rahat gidip geldik ve bebeğimiz şimdi 4 aylık ve Cok sağlıklı (Maşallah)

Sonuç olarak Ankara da epey fazla Kadın doğum uzmanı var ama hemen hemen hepsi aynı doğuma kadar.. Sevgi hocam bambaşka her gidişimizde sanki arkadaşıma oturmaya gitmişim gibi karşılıyor , doğumdan sonra 3 kere geldi doğum sırasında ekibi ankaranın en iyilerinden oluşmakta.

Çok nezih ve kaliteli bir Muaynehane verdiğiniz para asla boşa gitmiyor ve 4 d ulrasonuda var 6. 8 . aylarda başka yerlere gitmenize gerek kalmıyor Armada iş merkezinin hemen karşısında ,ve muhteşem bir muaynehanesi var muayne ücretide cok makul.soranlar için web sitesi var zaten ordan ücret bilgisi için arayabilirler.

zaten farkı gidince kesinlikle anlayacaksınız Ankarada TEK

Umarım yardımcı olur. Sağlıcakla kal.

hep normal doğum yapmayı istemiştim ama bebeğim ters olduğu için epidural sezeryan oldum HRS KADIN DOĞUM'da prof. TARIK AKSU DRumdu. tavsiye ederim süper bi dr.

yani epiduralı normal doğumumu sezeryanımı tavsiye edersin

ben kesinlikle normal doğumu tercih ve tavsiye ederim şayet her şey yolunda ise..dediğim gibi epidural başlarda iyi ama doğum yaklaşınca artık ne epidural kalıyor ne bişey..ben ilkini öyle yaptım ikinciyide inşallah öyle istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…