- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Tesettürlü olsan da olmasan da eli yüzü düzgün sürekli gidilecek kuaför bulmak sanki pek kolaymış gibi, ne mesele oldu arkadaş konuArkadaşlar bazı kuaförlerde 'kapalılar için yerimiz mevcuttur' yazısı olur ve bir oda ayrılmıştır, bayan çalışanla beraber girilir işlemler yapılır. Bunun dışında İslami hassasiyeti daha fazla olan müslümanlar tamamen bayan çalışanlardan oluşan bir yeri de isteyebilir. Ha bir de şu var, genelde güzel saç kesip, boyayabilen kadın kuaförler çok çok az. O sebeple iyi ve kendi hassasiyeti için güvenilir yer sormak çok doğru bir eylem.
En son banı, o şahısa yine böyle İslam düşmanı mesajlarına karşılık verdiğim için yedim. Tarzı bu, o yüzden cidden boş verinBana da öyle geliyor ama mevzu derin ne yapalım
Neden? Siz kaşınızı yüzünüzü aldırınca tüm erkekler size mi bakıyor?Ben kuaföre gitmiyorum
Ama sen kapalı olarak gittin kaöföre kaşını yüzünü aldın çıktın meydana kadını erkeği seni gördü
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Dikkat çekmemek türban bunun neresinde
Gene gittim ben şu tortikar mıdır nedir bi ben katlanamıyor galiba şu kızaÇarşı karişmiş
O zaman yorum yapmayabilirsiniz araştırma gereği duymadığınız bir konudaTamam da ben tesettürlülere özel bölüm diye bir şey de duymadım ki. Sürekli gittiğim kadın kuaförü var mesela oraya kapalı bayanlar da geliyor kaş bıyık için. Konuda bir mesajda yazmışlar bir iş yerinde “sadece kadınlar çalışıyor” yazıyormuş. Ben buna da denk gelmedim. Yani bunu bilmeyenlere cahil, algısı kapalı vs. yazmak da ne? Ben açık bir bayanım tesettür ile ilgili bir şeyi araştırma gereği duymuyorum.
Yiyeceksem de yerim banımı bu ne yahu hesap mı verecek millet tesettüre uygun kuaför arıyor diye, istersem biyonik adamlar kessin saçımı derim insanlardaki hadsizlik tahammül edilecek gibi değil. Tesettürlü olmayan birinin giyimine kuşamına dil uzatana da gerçek hayatta aynı tepkiyi veriyorum şahsen, bi salsa bi rahat bıraksa insanlar insanları yawUğraşmayın boşuna ban yiyeceksiniz hanımlar.
Yooo hicbirimiz katlanamiyoruz ama bulasmiyoruz banlanmamak icinGene gittim ben şu tortikar mıdır nedir bi ben katlanamıyor galiba şu kıza
Ya bu mesajı hangi kafayla yazdınız? Size mi kaldı kadının kuaför sefasını yargılamak? Siz kuaföre kaş aldırmak için gidiyor olabilirsiniz her şeyi kendinize göre indekslemeyin. Sizin bir şey anlayıp anlamadiginizdan şüpheliyim ama anlasanız ne anlamasaniz ne? Nefret ediyorum kendini peygamber yerine koyup millete akıl dagitanlardan. Belki kadın sadece saç kestirecek ya da kaş almak dışında bir şey yapacak. Olamaz mı? Ne yapsın kadın kapalı diye bakim yapmasın mi? Orman adamı gibi mi dolaşsın ne istersiniz?Ben kuaföre gitmiyorum
Ama sen kapalı olarak gittin kaöföre kaşını yüzünü aldın çıktın meydana kadını erkeği seni gördü
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Dikkat çekmemek türban bunun neresinde
Biliyorum maalesefYooo hicbirimiz katlanamiyoruz ama bulasmiyoruz banlanmamak icin
Nicedays o
Nicedays olunca ne oluyorYooo hicbirimiz katlanamiyoruz ama bulasmiyoruz banlanmamak icin
Nicedays o
Kuzu bende düşecem mapuslarakaç kişi banlanacak acaba rekor mu kırılacak(bence kırılacak)
Sevdiğim üyeler banalanacak ya
bu arada konu sahibini ben anladım haklı da sizin için yengeme sorabilirim kendisi has ankaralıdır...
O da saçını falan boyatıyor
Kaç gün benim gibi 10 günlükler varken burdaPolemiğe girmeden yorum yazanlar banlanıyor mu??
Hayır olsunnn lütfen benim süre uzadı baya....
En son 4 ya da 3 tü sanırım ama hatırlamıyorum daha fazla da olabılırKaç gün benim gibi 10 günlükler varken burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?