Ankaradaki tesettürlü kadınlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesettürlü olsan da olmasan da eli yüzü düzgün sürekli gidilecek kuaför bulmak sanki pek kolaymış gibi, ne mesele oldu arkadaş konu

Neden? Siz kaşınızı yüzünüzü aldırınca tüm erkekler size mi bakıyor?
Konuyu ne kadar farklı yerlere çekiyorsunuz cidden..

AÇIK KADINLAR IN BILE BIR COGU KADIN KUAFORU ARARKEN SACINI KESECEK KISININ KADIN OLMASINI TALEP EDEBILIR SAÇINA BIR ERKEGIN DOKUNMASINI ISTEMEYEBILIR HASSASIYETI OLAN BAZI KADINLAR BÖYLE TERCIH EDEBILIR TESETTÜRLU HANIMEFENDI YE "YEAAA AMA ADI USTUNDE KADIN KUAFÖRÜ NE SACMA KONU BLA BLA BLAAAA" YAZANLAR YETERINCE ACIK OLDU MU CANLARIM

O zaman yorum yapmayabilirsiniz araştırma gereği duymadığınız bir konuda

Uğraşmayın boşuna ban yiyeceksiniz hanımlar.
Yiyeceksem de yerim banımı bu ne yahu hesap mı verecek millet tesettüre uygun kuaför arıyor diye, istersem biyonik adamlar kessin saçımı derim insanlardaki hadsizlik tahammül edilecek gibi değil. Tesettürlü olmayan birinin giyimine kuşamına dil uzatana da gerçek hayatta aynı tepkiyi veriyorum şahsen, bi salsa bi rahat bıraksa insanlar insanları yaw

konu gayet normal neden anormal tepkiler gelmiş anlamadım.ben kapalı değilim,dindar bir insan hiç değilim ama erkek kuaför tercih etmiyorum.rahat olamıyorum hele bazı kuaförlerde ayrı bölüm olmadan kadın kaş bıyık alırken erkek kuaförler yanda saç baş yapıyor alışık olmadığım için rahat edemiyorum.yani kadın kuaför istemek sadece kapalılara özgü birşey değil.gittiğim bazı yerlerde kapalılara özel bölüm yok arkadaş yeni taşınmış sorması tuhaf gelmedi.

Ya bu mesajı hangi kafayla yazdınız? Size mi kaldı kadının kuaför sefasını yargılamak? Siz kuaföre kaş aldırmak için gidiyor olabilirsiniz her şeyi kendinize göre indekslemeyin. Sizin bir şey anlayıp anlamadiginizdan şüpheliyim ama anlasanız ne anlamasaniz ne? Nefret ediyorum kendini peygamber yerine koyup millete akıl dagitanlardan. Belki kadın sadece saç kestirecek ya da kaş almak dışında bir şey yapacak. Olamaz mı? Ne yapsın kadın kapalı diye bakim yapmasın mi? Orman adamı gibi mi dolaşsın ne istersiniz?

Kuzu bende düşecem mapuslara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…