Aslında mevzu derinde ban meselesiKuaföre tepki gösterenler siz ciddi misiniz ya?
Algı düzeyi mi düşük yoksa?
Zaten kuaförlerin neredeyse hepsi kadın
Ben 10 yıldır kuaföre gitmedim bilmiyorum
Ha eğer sistem değişmiş ise bilemem
Hangi konuda kapalı muhafazakar biri ne çeşit bir yer arar
Aydınlatın bizi
Kuaföre ihtiyacın varsa gidersin bunun açığı kapanısı yoktur
Anlama çaban olsun olmasın formda hiç eş geçmiyorsun beni:)
Perdeli bir yer arar.Zaten kuaförlerin neredeyse hepsi kadın
Aydınlatın bizi
Belli oluyor 10 yıldır kuaföre gitmediğiniz.Zaten kuaförlerin neredeyse hepsi kadın
Aydınlatın bizi
Yok mevzu dümdüz.Aslında mevzu derinde ban meselesi
Merhaba hanımlar; Ankaraya yeni taşındım.Balgatta oturuyorum.Üni. mezunuyum ama şuan çalışmıyorum.
Sizlerden ricam burada gidebileceğim güvenilir(iyi öğreten, para tuzağı olmayan,profesyonel) kurslar varmıdır?Özellikle ingilizce ve arapça kursuna gitmek istiyorum.
Birde kapalıların gidebileceği temiz bir kuaför öneriniz varmı.(yakın çevrede bi çok erkek kuaför gördüğümden sordum bu soruyu.Konuyu kapalı açık tartışmasına dönüştürecek kadar sığmısınız?)
Kendime yeni bi çevre oluşturmak istiyorum.Sosyal etkinlikler dernekler yardım kuruluşları vs. her
Ben kuaföre gitmiyorumPerdeli bir yer arar.
Benim yakın çevrede gidebileceğim bir yer yok.
İpli perdenin yeterli olduğunu düşünüyorlar, içerisi meydanda.
Geçen bozuk jaluzili kuaför tavırlı tavırlı benden kapalısını bulamazsın dedi.
Buzlu camlı yerde perdeye gerek yok diyorlar.
Sizin gittiğiniz yerler dışardan hiç görünmeyecek şekilde mı?
Tercihler farklı olabilir sonuçta nu konuda biraz kelime yanlış anlasilmaya musait bazı uylerde yanlış anlamaya musait.Haklısınız. Ben kapalı değilim. Ama saçım kesilirken falan milletin o halde görmesini aslında hiç sevmem. Çirkin görünürüm diye. Ama tüm kuaförler sırf cam, dayanıyorum. Yapacak bir şey yok. Dışarı bakmamaya çalışıyorum. Bir de yurt dışındayım, kadın erkek karışık kuaförler var. Erkeklerin en az tercih ettiği kuaföre gidiyorum, biraz pahalı diye pek erkek gelmiyor. Ben ki bikini giyen biriyim. Ama bir şey yapmasam yapamasam bile saçım boyanırken görünmekten nefret ederim,(makyajsız görünmeme takıntısı gibi bir şey yani kapalılıkla ilgisi yok, böyle de olabilir insan) Henüz saç boyamıyorum ama düşünüyorum yani o halde ne bilim. Çok çirkin olurum.
Zaten "tesetturlulere özel kuaför" diye birşey yok. Burada sadece kadınlar çalışıyor diye bi yazı da olmaz zaten. Başı acik insanlar da erkek birine sac kestirmek istemeyebilir, kadın çalışan olan yerleri tercih edebilir. Yada ayrı bir odası olup orada saçını bir bayan çalışana acmak isteyebilir. Böyle bir ortamı olan bildiğiniz yer var mi diye soruyor.Benden alıntı yapanlara toplu cevap vereyim. Hayatımda ilk kez tesettürlülere özel kuaför duydum ve bu yüzden sordum. Bizim de çevremizde kapalı bayanlar var ve onlar kuaför önerisi isterken bir kez bile tesettürlülere özel olsun diye belirtmediler. Hatta “bu kuaförde sadece kadınlar çalışıyor” yazısına bir kez bile denk gelmedim. Bunu bilmeyen insanlara cahil diyen olmuş da kimse bunu bilmek zorunda değil.
Dünyanın en derin en zor konusudur buYok mevzu dümdüz.
Ama anlamayacağım diye diretenler her yerde.
Sizin sorularınız çok normal, sorun buluttan nem kapanlarda.Açıklamamı yapayımda konu karışmasın.Neden konu açık kapalı muhabbetine geldi anlamış değilim.
Ben sizlerden iyi bir kurs ve kapalıların rahatlıkla gideceği kuaför sordum.Yakın çevrede gördüklerim hep erkek kuafördü çünkü. Bunuda kapalılara sormam çok normal değilmi?
Ee ne alaka kasını aldırınca sokağa mi cikmasinBen kuaföre gitmiyorum
Ama sen kapalı olarak gittin kaöföre kaşını yüzünü aldın çıktın meydana kadını erkeği seni gördü
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Dikkat çekmemek türban bunun neresinde
Süpermiş :)Ben kuaföre gitmiyorum
Ama sen kapalı olarak gittin kaöföre kaşını yüzünü aldın çıktın meydana kadını erkeği seni gördü
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Dikkat çekmemek türban bunun neresinde
Aldırmayacakmış, tesettürle çelişiyormuş.Ee ne alaka kasını aldırınca sokağa mi cikmasin
Buradaki çelişkiyi anlamıyormusun gerçektenEe ne alaka kasını aldırınca sokağa mi cikmasin
konuma cvp vermeyin lütfen.Israrla anlamıyorsunuz çünkü.Kapalı biri erkek kuaförlere gitmek istemiyor.Mevzu derin falan değil....Buradaki çelişkiyi anlamıyormusun gerçekten
Ben mantık aramıyorum herşey mantıksızSüpermiş :)
Çok mantıklı bakıyorsunuz olaylara, buyrun devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?