Ankaradaki tesettürlü kadınlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

10 yıldır kuaföre gitmediğiniz anlaşılıyor zaten. Çoğu kuaförde erkek çalışan olduğu için tesettürlü birinin sadece kadınların çalıştığı bir kuaför aramasını normal karşılamalısınız. Ben on senedir kuaföre gitmemiş ve sadece kadınların çalıştığı bir kuaför bulma zorululuğu yaşamamış insanların konuya tepkilerini normal karşılayabiliyorum mesela.

Yahu başı kapalı olanların, "kadın kuaföru" de olsa erkek çalışan kuaföre gitmediğini bilmiyo mu bu kadar insan? Tepkilere bak.. kadının saçı kapalı napcak kuaföre gidince erkek çalışanın önünde başını açıp saçını mi kestirecek? Erkek çalışanın olmadığı bi kuaför ariyo iste bunu anlamak niye bu kadar zor

Perdeli bir yer arar.
Benim yakın çevrede gidebileceğim bir yer yok.
İpli perdenin yeterli olduğunu düşünüyorlar, içerisi meydanda.
Geçen bozuk jaluzili kuaför tavırlı tavırlı benden kapalısını bulamazsın dedi.
Buzlu camlı yerde perdeye gerek yok diyorlar.
Sizin gittiğiniz yerler dışardan hiç görünmeyecek şekilde mı?

Benden alıntı yapanlara toplu cevap vereyim. Hayatımda ilk kez tesettürlülere özel kuaför duydum ve bu yüzden sordum. Bizim de çevremizde kapalı bayanlar var ve onlar kuaför önerisi isterken bir kez bile tesettürlülere özel olsun diye belirtmediler. Hatta “bu kuaförde sadece kadınlar çalışıyor” yazısına bir kez bile denk gelmedim. Bunu bilmeyen insanlara cahil diyen olmuş da kimse bunu bilmek zorunda değil.

Belli oluyor 10 yıldır kuaföre gitmediğiniz.

Kuaförlerin çoğunda erkek çalısan var artık. Yada içerisi gözüküyor çoğu kuaförün. Bunlar kapalıların rahat edebileceği bir kuaför aramak için yeterli.

Özel bir çabam yok, ama yorumlarınız gözümü alıyor genelde.

Ben kuaföre gitmiyorum
Ama sen kapalı olarak gittin kaöföre kaşını yüzünü aldın çıktın meydana kadını erkeği seni gördü
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Dikkat çekmemek türban bunun neresinde

Tercihler farklı olabilir sonuçta nu konuda biraz kelime yanlış anlasilmaya musait bazı uylerde yanlış anlamaya musait.
Ben her kuaföre gidemiyorum sonuçta tercih benim kişinin kendi özel hayatı yargilamaya açık olmamalı.
Neymiş Kaş aldırıp cikiyormus bizene ki özgüruz ya hani konu tesettüre gelince günahcılar meydana çıkıyor

Zaten "tesetturlulere özel kuaför" diye birşey yok. Burada sadece kadınlar çalışıyor diye bi yazı da olmaz zaten. Başı acik insanlar da erkek birine sac kestirmek istemeyebilir, kadın çalışan olan yerleri tercih edebilir. Yada ayrı bir odası olup orada saçını bir bayan çalışana acmak isteyebilir. Böyle bir ortamı olan bildiğiniz yer var mi diye soruyor.
Şaşırtan şey bu kadar insanın kapalı birinin saçını bir erkeğin görmemesi gerektiğini bu yuzden kadın çalışan olan yer arayabilecegini dusunememesi

Sizin sorularınız çok normal, sorun buluttan nem kapanlarda.

Süpermiş :)
Çok mantıklı bakıyorsunuz olaylara, buyrun devam edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…