Ankaradaki tesettürlü kadınlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesettürlülere özel kuaför mü varmış? Biz açıklarda erkek berberine değil kadın kuaförüne gidiyoruz bilin istedim.
Sen ne zannediyorsun dışarda saçını kapatan kadın "kadın kuaförü"ndeki erkek çalışana saçlarını mi dokundursun??? Açıklar da kadın kuaförüne gidiyormusmussssss o kadın kuaförlerinde hep kadın mi çalışıyor, bir düşünün de konuşun yahu

Tamam da ben tesettürlülere özel bölüm diye bir şey de duymadım ki. Sürekli gittiğim kadın kuaförü var mesela oraya kapalı bayanlar da geliyor kaş bıyık için. Konuda bir mesajda yazmışlar bir iş yerinde “sadece kadınlar çalışıyor” yazıyormuş. Ben buna da denk gelmedim. Yani bunu bilmeyenlere cahil, algısı kapalı vs. yazmak da ne? Ben açık bir bayanım tesettür ile ilgili bir şeyi araştırma gereği duymuyorum.

Saçını kestirmek ya da boyatmak için gitmiş olamaz mı kisi, kuaföre her giden kapalı baskalarına kendini göstermek için gitmiyor bence

Benim bildiğim ve kendimde gittiğim bir kuaför var ama size uzak olur. Abidinpaşa'da Ayşe kuaför. Ayşe ablayı ben işinde başarılı buluyorum yani saç kesimi ve boyama için.

Vakıflara gelince, Hamamönün'de Adam Vakfı var, arapça kursu olarak değilde İslami ilimler öğreten 4 yıllık bir programı var. İlk sene arapça %75 ağırlıklı, ve arapça dil hocaları çok kalitelidir. Mülakatla giriliyor normalde ama gidip konuşabilirsiniz, belki yardımcı olurlar. İngilizce'ye gelince ne tür bir şey istiyorsunuz?
Bu arada arapça alt yapınız nedir?

Gülmeden yazabilecek biri arkadaşa kuaföre sadece “kaşı yüzü aldırmak” (?) için gidilmediğini anlatabilir mi? Tşk.

Siz bu mesajla karşınızdaki kişinin inancına ve düşüncesine saygısızlık yapmış oluyorsunuz. Belki dini olarak belki hobi örtünüyor , bizi ilgilendirmez ki.
İşte bu şekildeki düşünceler yüzünden bir arpa boyu yol alamıyoruz. Not ; tesettürlü biri de değilim. Ama biraz anlayışlı olmak lazım. Herkesin kendi doğrusu var.

Kadıncağız altı üstü bir kuaför sordu yahu, nerelere getirmişsiniz olayı.

Belki bacaklarına ağda yaptırıyordur aa tabi orasını da açmamalı...
Saçını boyatmak veya kestirmekte günah sanırım.
O zaman tesettürlü insanların hepsi çarşafa bürünüp gezsin pasaktan ölsünler...

Hanımefendi bende açığım zaten. Bu araştırılcak bişey değil ki.. akıl var mantık var kadın kapalı erkek birinin önüne oturup saçını açamaz mesele bunu ısrarla anlamamak

Aldırmayacakmış, tesettürle çelişiyormuş.
Mevzu derin dediği de bu.
Cidden çıkamadım, ne derin ne derin.
Kuaföre sadece kaş aldırmak için mi gidiyoruz sanki? Ben kaşlarıma hiç dokunmuyorum ama çok sık kuaföre gidiyorum. Bıyık aldırmak, saç boyatmak, fön çektirmekte derin mevzuya dahil mi acaba?

Ama mevzu çok derin sormayın azizim

Arkadaşlar bazı kuaförlerde 'kapalılar için yerimiz mevcuttur' yazısı olur ve bir oda ayrılmıştır, bayan çalışanla beraber girilir işlemler yapılır. Bunun dışında İslami hassasiyeti daha fazla olan müslümanlar tamamen bayan çalışanlardan oluşan bir yeri de isteyebilir. Ha bir de şu var, genelde güzel saç kesip, boyayabilen kadın kuaförler çok çok az. O sebeple iyi ve kendi hassasiyeti için güvenilir yer sormak çok doğru bir eylem.

evet kadın kuaförlerine tesetturluler gidiyorlar hatta başlarını orda açıp erkek çalışana bi güzel saçlarını ova ova yikattirdiktan sonra boyatip kestiriyorlar sonra çıkarken geri kapatıyorlar nasıl mantıklı geldi mi kulağa:)))))) zeka küplerim benim

Kuaföre sadece kaş aldırmak için mi gidiyoruz sanki? Ben kaşlarıma hiç dokunmuyorum ama çok sık kuaföre gidiyorum. Bıyık aldırmak, saç boyatmak, fön çektirmekte derin mevzuya dahil mi acaba?
Arkadaşta mevzu daha derin de konu o değil anlayamıyor.
Yine algı meselesi yani.

evet kadın kuaförlerine tesetturluler gidiyorlar hatta başlarını orda açıp erkek çalışana bi güzel saçlarını ova ova yikattirdiktan sonra boyatip kestiriyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…