Okkonuma cvp vermeyin lütfen.Israrla anlamıyorsunuz çünkü.Kapalı biri erkek kuaförlere gitmek istemiyor.Mevzu derin falan değil....
Sen ne zannediyorsun dışarda saçını kapatan kadın "kadın kuaförü"ndeki erkek çalışana saçlarını mi dokundursun??? Açıklar da kadın kuaförüne gidiyormusmussssss o kadın kuaförlerinde hep kadın mi çalışıyor, bir düşünün de konuşun yahuTesettürlülere özel kuaför mü varmış? Biz açıklarda erkek berberine değil kadın kuaförüne gidiyoruz bilin istedim.
Canınızı sıkmayın şikayet butonu var mis gibikonuma cvp vermeyin lütfen.Israrla anlamıyorsunuz çünkü.Kapalı biri erkek kuaförlere gitmek istemiyor.Mevzu derin falan değil....
Tamam da ben tesettürlülere özel bölüm diye bir şey de duymadım ki. Sürekli gittiğim kadın kuaförü var mesela oraya kapalı bayanlar da geliyor kaş bıyık için. Konuda bir mesajda yazmışlar bir iş yerinde “sadece kadınlar çalışıyor” yazıyormuş. Ben buna da denk gelmedim. Yani bunu bilmeyenlere cahil, algısı kapalı vs. yazmak da ne? Ben açık bir bayanım tesettür ile ilgili bir şeyi araştırma gereği duymuyorum.Zaten "tesetturlulere özel kuaför" diye birşey yok. Burada sadece kadınlar çalışıyor diye bi yazı da olmaz zaten. Başı acik insanlar da erkek birine sac kestirmek istemeyebilir, kadın çalışan olan yerleri tercih edebilir. Yada ayrı bir odası olup orada saçını bir bayan çalışana acmak isteyebilir. Böyle bir ortamı olan bildiğiniz yer var mi diye soruyor.
Şaşırtan şey bu kadar insanın kapalı birinin saçını bir erkeğin görmemesi gerektiğini bu yuzden kadın çalışan olan yer arayabilecegini dusunememesi
Ben daha çok insanlardaki fetva verme merakını anlamıyorumBuradaki çelişkiyi anlamıyormusun gerçekten
Saçını kestirmek ya da boyatmak için gitmiş olamaz mı kisi, kuaföre her giden kapalı baskalarına kendini göstermek için gitmiyor benceBen kuaföre gitmiyorum
Ama sen kapalı olarak gittin kaöföre kaşını yüzünü aldın çıktın meydana kadını erkeği seni gördü
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Dikkat çekmemek türban bunun neresinde
Hanim efendi fetva vermiyorBen daha çok insanlardaki fetva verme merakını anlamıyorum
Ben kuaföre gitmiyorum
Ama sen kapalı olarak gittin kaöföre kaşını yüzünü aldın çıktın meydana kadını erkeği seni gördü
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Siz bu mesajla karşınızdaki kişinin inancına ve düşüncesine saygısızlık yapmış oluyorsunuz. Belki dini olarak belki hobi örtünüyor , bizi ilgilendirmez ki.Ben kuaföre gitmiyorum
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Ben kuaföre gitmiyorum
Ne anladık
Yada ne anlamalıyız
Hanımefendi bende açığım zaten. Bu araştırılcak bişey değil ki.. akıl var mantık var kadın kapalı erkek birinin önüne oturup saçını açamaz mesele bunu ısrarla anlamamakTamam da ben tesettürlülere özel bölüm diye bir şey de duymadım ki. Sürekli gittiğim kadın kuaförü var mesela oraya kapalı bayanlar da geliyor kaş bıyık için. Konuda bir mesajda yazmışlar bir iş yerinde “sadece kadınlar çalışıyor” yazıyormuş. Ben buna da denk gelmedim. Yani bunu bilmeyenlere cahil, algısı kapalı vs. yazmak da ne? Ben açık bir bayanım tesettür ile ilgili bir şeyi araştırma gereği duymuyorum.
Kuaföre sadece kaş aldırmak için mi gidiyoruz sanki? Ben kaşlarıma hiç dokunmuyorum ama çok sık kuaföre gidiyorum. Bıyık aldırmak, saç boyatmak, fön çektirmekte derin mevzuya dahil mi acaba?Aldırmayacakmış, tesettürle çelişiyormuş.
Mevzu derin dediği de bu.
Cidden çıkamadım, ne derin ne derin.
Ama mevzu çok derin sormayın azizimSiz bu mesajla karşınızdaki kişinin inancına ve düşüncesine saygısızlık yapmış oluyorsunuz. Belki dini olarak belki hobi örtünüyor , bizi ilgilendirmez ki.
İşte bu şekildeki düşünceler yüzünden bir arpa boyu yol alamıyoruz. Not ; tesettürlü biri de değilim. Ama biraz anlayışlı olmak lazım. Herkesin kendi doğrusu var.
Kadıncağız altı üstü bir kuaför sordu yahu, nerelere getirmişsiniz olayı.
evet kadın kuaförlerine tesetturluler gidiyorlar hatta başlarını orda açıp erkek çalışana bi güzel saçlarını ova ova yikattirdiktan sonra boyatip kestiriyorlar sonra çıkarken geri kapatıyorlar nasıl mantıklı geldi mi kulağa:)))))) zeka küplerim benimKapalı olmanızla bunların ne ilgisi var anlamadım? Neden kapalı olduğunuzu özellikle belirtme ihtiyacı duydunuz? Kapalılara ayrı bir İngilizce kursu mu varmış? Veya açık bir kadın Arapça öğrenemez mi? Kadın kuaförlerine açık kapalı farketmeksizin her kadın gidebiliyor. Adı üstünde kadın kuaförü orası. Ne mantıksız bir konu.
Arkadaşta mevzu daha derin de konu o değil anlayamıyor.Kuaföre sadece kaş aldırmak için mi gidiyoruz sanki? Ben kaşlarıma hiç dokunmuyorum ama çok sık kuaföre gidiyorum. Bıyık aldırmak, saç boyatmak, fön çektirmekte derin mevzuya dahil mi acaba?
evet kadın kuaförlerine tesetturluler gidiyorlar hatta başlarını orda açıp erkek çalışana bi güzel saçlarını ova ova yikattirdiktan sonra boyatip kestiriyorlarKapalı olmanızla bunların ne ilgisi var anlamadım? Neden kapalı olduğunuzu özellikle belirtme ihtiyacı duydunuz? Kapalılara ayrı bir İngilizce kursu mu varmış? Veya açık bir kadın Arapça öğrenemez mi? Kadın kuaförlerine açık kapalı farketmeksizin her kadın gidebiliyor. Adı üstünde kadın kuaförü orası. Ne mantıksız bir konu.
Bana da öyle geliyor ama mevzu derin ne yapalımUğraşmayın boşuna ban yiyeceksiniz hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?