Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nurten hanım akropolden çıkmış. Banu hanım medikalparktaydı arkadasım Doğum yaptığında. Aylin hanım da koru da çalışmakta. Ama işte çok kararsızım yaCanim.onlar hangi hastanedeler
Canım çok sağol lakin önceliğim bayan olmasından yanaDr mehmet erdem
Eşrafa göre ücreti iyiymiş. Doktor hanım nasıldır doğumları nerde yaptırıyor tam bilgi verirseniz çok sevinirimFatma Reşide Önalan.muayene ücreti 160 tl
Zekai tahirden ayrılıp muayene açan bir dr. Ben hastane döneminden tanıyorum.rahatlıkla soru sorabileceginiz aynı zamanda kaygilarinizi anlayip o yonde aciklama yapan, sakin,guleryuzlu bir dr.tum ozellerle çalışıyor diyebilirim. Normal dogum için koru hst.ni öneriyor hem takip iyi yapıldığı hem de muayenehanesine çok yakın olduğu için.sezeryanda memorial'i öneriyor ameliyathanesi daha iyi olduğu için.diğer ozel lerin bir coguyla da çalışıyor bildiğim ama bizim bütçemize en uygun olanlar bunlar olduğu için fazlasını sormadım.kan testleri duzen lab.da yapıldığı için tarama testlerine 80 tl ödedim. Detaylı ultrason 300 tl.cihazı çok iyi olduğu için kendi muayenehanesinde yapılıyor,radyolog disaridan geliyor her seyi en ufak ayrıntısına kadar anlatıyor rapor ve cd veriyor.nst için de 30 tl aliyor.aklıma gelen bu kadar baska bir şey varsa sormak istedigin bildiğim kadarıyla cevaplayabilirimEşrafa göre ücreti iyiymiş. Doktor hanım nasıldır doğumları nerde yaptırıyor tam bilgi verirseniz çok sevinirim
Anladım canım bakarım yine de ama 300 de biraz çokmuş ya Bende epi topu bi sağlık memuruyum gelirim belli. Minnak için hazırlıklara başlayınca da çok açılcaz biliyorum ki arada kaldım. Hatta bazen boşver devlet hastanesine git bile diyorum özele harcayacağın parayı bebeğine harca diyorum böyle. Ama normal Doğum istediğim için de devlet hastanesindeki insanların azarlarını tavırlarını çekemem ondan da korkuyorum Üstelik ben radyasyonlu ortamda çalışıyordum. Evet artık cihaza girmiyorum ama çalıştığım yer riskli sayılıyor. İlgili doktor çok önemli benim için. Kafamda deli sorularDr sevtap handemir kilic baya unlu ve mukemmel bi doktor muayene ucreti 300 tl kendi muaynehanesi next level in oldugu yerde baska hic doktor aramana gerek yok netten ismini yazip arastir ankarada gidebilecegin en iyi doktor diyebilirim
Koru hastanesinin fiyatlarını biliyo musunuz acaba ??Nurten hanım akropolden çıkmış. Banu hanım medikalparktaydı arkadasım Doğum yaptığında. Aylin hanım da koru da çalışmakta. Ama işte çok kararsızım ya
Koru hastanesinden memnun kalan çok duydum ben ama fiyatlarını bilmiyorum bende onu merak ediyorumKızlar koru hastanesine giden Yok mu hiç Aylin hanım ı yada Özge Melike hanımı tanıyan bilen duyan ? Ay bir yorum yapsanız ne güzel olurdu
Canım o hastaneden ama farklı bir doktorla yengem ve görümcem de Doğum yaptı. Çok memnunduk biz o yüzden hastaneden yana sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Doktordan kararsızım bişeyler duyarsanız yazın ya hayrınıza Ücret olarak da Doğum ve muayene ayrı ayrı şu şekilde. Muayene tek 212 tl. Doğumda 5500 falandı sanırım. Epidural Sezaryen normal hepsi için geçerliymiş. Ama tek tek çok olacak diye Doğum paketi almaya karar verdim ben. Hastaneden o şekilde bilgi almak gerekiyor. Ha birde tavsiyem tamamlayıcı sağlık sigortası denen bişey var onu araştırın soruşturun. Ben sigorta aracılığıyla Doğum paketi almayı düşünüyorum daha hesaplı oluyormuşKoru hastanesinden memnun kalan çok duydum ben ama fiyatlarını bilmiyorum bende onu merak ediyorum
Peki bu Doğum paketlerine muayene dahil oluyomu canım yoksa hariç miCanım o hastaneden ama farklı bir doktorla yengem ve görümcem de Doğum yaptı. Çok memnunduk biz o yüzden hastaneden yana sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Doktordan kararsızım bişeyler duyarsanız yazın ya hayrınıza Ücret olarak da Doğum ve muayene ayrı ayrı şu şekilde. Muayene tek 212 tl. Doğumda 5500 falandı sanırım. Epidural Sezaryen normal hepsi için geçerliymiş. Ama tek tek çok olacak diye Doğum paketi almaya karar verdim ben. Hastaneden o şekilde bilgi almak gerekiyor. Ha birde tavsiyem tamamlayıcı sağlık sigortası denen bişey var onu araştırın soruşturun. Ben sigorta aracılığıyla Doğum paketi almayı düşünüyorum daha hesaplı oluyormuş
Dahil canım.Peki bu Doğum paketlerine muayene dahil oluyomu canım yoksa hariç mi
Hmm anladım canım çok teşekkür ederimDahil canım.