Ankaradan olanlar bakarmısınız lütfen

Batıkent vs çook uzak Malıköy diyorsanız...sanırım OSB bölgesinde Malıköy. Kriterinize en uygun Yaşamkent geldi. Trafik olmaz pek, 30-35 km yarım saat sürer yol max ev-iş arası. Kiralar 2500-3000'den başlıyor eşyasız, ama yeşillik sessizlik nezih komşu ortamı ideal bir bölge.

aaa o çocukta doğadan aldı yüzde seksen bursu.demek ki en kolay sorular ondaydı.

aaa o çocukta doğadan aldı yüzde seksen bursu.demek ki en kolay sorular ondaydı.
Kolaydan da ziyade çok hataya çok burs verdi okul Sınav 5 hataya %75 verdi..Doğa 8 hataya %80 tabi biz de gittik Doğaya yazdırdık çünkü fakiriz.Seneye Jale Tezelden burs alamazsa mahalle mektebine geri yazdıracağım ya da yanımda kendi okuluma götüreceğim görsün dünya kaç bucak

biz kronik hasta olduğumuzdan sadece nesibeye soktuk sınava o da olmadı aşılanınca okulları gezip indirim isteyeceğim yüzde elli.vermezlerse kendileri bilir.8 yıl okuyacak iyi bir müşteriyi ve çalışkan bir çocuğu kaçırırlar. noterler birliği var bir de devlet okulu onu da çok övüyorlar gidenler

Merhaba. Ankarada yaşıyorum. 2sene öncrsine kadar istanbuldaydım. Ankaraya gidince istanbulu çok özledim tekrar iş kovalayıp gelmeye çalıştım fakar iyiki gelmemişim. Ankaraya taşındık tan sonra birkaç kez istanbula geldim ve bu kalabalık, trafik, insanların sürekli kavga etmesi, stresi aman allahım dedim başıma ağrılar girdi. Ankaradan dönmem geri.
Semt olarak ise yenimahalle, eryaman, batıkent, çankaya buraları önerebilirim.yenimahallede oturan biri olarak kiram 1700.bu civarlarda bukabilirsiniz.

Eski bir Ankaralı olarak Çankaya belediyesi sınırlarından çok çıkmamanızı önerebilirim.
Ayrancı, esat, emek bahçeli, çayyolu güzeldir. Batıkentte güzeldir. Nezihtir. Ulaşım kolaydır.
Ama keçiören, mamak, sincan, etimesgut, aydınlıkevleri sevemedim ben.

Batıkent'te Eryaman'da gayet güzel nezih siteler var. Vazgeçecek bir şey yok, biraz araştırın. Ben Batıkent'i seviyorum mesela, Eryaman'ın belli etapları da güzel. Sincan'da oturmayın tabi. :)
Yok yok sincanı kimse önermedi :) batıkent be eryaman yakınmı birbirine?
Daha nolsun benim eşim de yaklaşık 30 km gidiyor işe istanbuldaki 30 km ile buradaki biraz farklı :) eşim zorlanmıyor pek ki şehir içinden gidiyor.
Evet sanırım oranın trafigi baya rahat. Gelen yorumlardan onu anladım:)
Aşırı kalabalıklaştı. Biz tam istanbulda değiliz sınırındayız,buraya bike birsürü göç oldu son 6 ayda. Trafik ve araba fazlalığından merkeze gitmek bile istemiyorum. Sadece mahallem ve evim iyi inşallah aramam burayı.

Bahçeşehir hemen hemen böyle bir pazarlıkla %43 veriyor ..yoksa zorlama Doğadan %80 alır nasılsa Noterler birliğini bilmiyorum şimdi baktım kalabalık olmayan bir okul olarak gördüm ..öğrenci sayısı beşyüzün altında sanırım.Bu yıl okulun Lgs başarısına da bakıp karar verirsin ..Anıttepe var orası 5.sınıfta hazırlık eğitimi uyguluyor.. ben oraya vermediğime çok pişman oldum mesela

Merhabalar , evlenene kadar çankayada oturmuş , evlendikten sonra batıkent ve eryamanda oturmuş biri olarak eğer çocugunuz için rahat bir site , yürüyüş mesafesinde okul , bol yeşillik , park sorunu olmayan bir yer derseniz eryaman derim . Evet eryaman çankaya tarafına biraz uzaktır ama biz tiyatro olmadıkça veya özel bir yerde yemek yemek istemedikçe çankaya tarafına çok uğramıyoruz bile , çok güzel kocaman bahçesi olan bir sitede yaşıyorum , nezih insanlar çarşıya yakın metroya 3 dk yürüyerek eryamanda :) . Eğer işyerine eryaman çok uzak kalıyorsa o zaman batıkenti tercih edin derim . Üstelik müstakil bahçeli bir evde kalabilirsiniz normal kira fiyatına (tabii kesinlikle dış yalıtımı olan bir ev olsun ), ve batıkent yemyeşildir , nereye giderseniz gidin neredeyse 20 dkdır her yere eğer illa çankaya olsun diyorsanız emek veya bahçeli düşünebilirsiniz . Çocuklu bir aile için kalabalık gelebilir, park sorunu vs illa ki olur . Keçiöreni altındağı mamağı hiç önermem . Bir de aşırı zengin değilseniz çayyolu ümitköyü önermem bana göre gerçekten uzak , yaşam çok daha pahalı orada ve taşınmaya değer bir şey göremiyorum ben

Merhaba Herkese,
Benim de sizlere Çankaya bölgesindeki ilkokullar ile ilgili sorularım olacaktı.
SInav koleji 4. sınıfta branşlaşıyormuş. Bunu tecrübe edenler oldu mu,çocuk zorlanıyor mu?
Nesibe aydının ilkokulu hk bilgisi tecrübesi olan var mı acaba,4. sınıfta okul değişikliği düşünebiliriz de...
Lütfen bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim.

sınavı bilmiyorum ama nesibe aydın en iyisidir ted kolejinden sonra.nesibe de okuyan yakınlarım oldu.başarı odaklı bir okuldur çocukları aşırı zorlar.

Merhaba, Cevabınız için teşekkür ederim. İlkokul kısmı ıcın de Nesibe Aydın için olumlu şeyler duydunuz mu acaba?
evet hem ilkokul kısımında hem de orta kısımda okudu 2 yakınım.ben de bursluluk sınavına sokacağım çocuğumu oranın.nesibe aydın olay kolay burs vermez zor sorar.2 tane dili anadilleri gibi konuşuyorlar üniversitede de hazırlığı atladılar

Doyduğun yer neresi ise sevilir alışılır. Eşin de işi konusunda daha rahat edecekse böyle bakmak lazım sanki. Hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…