Ankaradan olanlar bakarmısınız lütfen

Evet baktım 40 km fark var peki sincana yakın nereler iyidir varmı fikriniz?

Eryaman iyimi peki yada sincana yakın tavsiye edebileceğiniz semtler?
Sincan in iyi bir yeri yok malesef.Oturulacak bir semt değil çok gittim.En yakın dediğim gibi eryaman.Biraz daha uzak olur dersen batikent ve yağa etimesgut ama sadece baglica tarafı biraz iyidir.

Maddi durumunuzun iyi olduğunu çok çaktırmayın ve pazarlık yapın en başta vereceğim tavsiye bu yoksa buranın halkı biraz yolmaya meyilli özellikle emlakçılar her yerin sıkıntısı olduğu gibi illaki Ankaranında sıkıntıları var mesela çok fazla sosyal aktivite yok bana göre ama ben İzmir ve Muğlada yaşadığım için zor geliyor kıyasladığım zaman Ankara yaşanılır bir yer değil. Trafik konusunda çok aşırı bi sıkıntısı yok ulaşım vs kolay rahat. İşi merkezi bir yerdeyse merkeze yakın çok iyi uygun yerlerde var çok pahalı ve elit yerlerde var

batıkenti de severim düzgün insanlar yaşar çoğunlukla.zaten 10 km 20 km yakınlıkta ev bulamaz ki.hepimiz bazı yerlere 30 40 km uzakta oturuyoruz ankarada

medicana nın okulu var orada acaba iyi bir okul mu bilginiz var mı?
MbA okullarına bizim eski sınıf öğretmenimiz gitti çok iyi şeyler duymadım ama çok bilgi sahibi de değilim açıkçası.Okul olarak güzel görünüyor disardan

çok sıkıcı bir şehir sana tavsiyem eskişehire git imkanın varsa

Sincan in iyi bir yeri yok malesef.Oturulacak bir semt değil çok gittim.En yakın dediğim gibi eryaman.Biraz daha uzak olur dersen batikent ve yağa etimesgut ama sadece baglica tarafı biraz iyidir.
Teşekkür ederim. Yok ben vazgeçtim sayılır. Hem bilmediğim biryer hemde iyi olmayam bir yer. Şuan eşim işteneve 7 kmde. Evim merkezi ve rahat. Değmez.

MbA okullarına bizim eski sınıf öğretmenimiz gitti çok iyi şeyler duymadım ama çok bilgi sahibi de değilim açıkçası.Okul olarak güzel görünüyor disardan
kızı bursluluk sınavına soksam mı diye düşünüyorum.ama eryamana uzak oturuyorum taşınmam da lazım o tarafa.dışı güzel evet okulun.hastanesinden memnunum ama okulunu bilemiyorum

kızı bursluluk sınavına soksam mı diye düşünüyorum.ama eryamana uzak oturuyorum taşınmam da lazım o tarafa.dışı güzel evet okulun.hastanesinden memnunum ama okulunu bilemiyorum
Kızınız kacinci sinif?Bence bursluluk sınavında şansını denemesinde fayda var.4. Sinif veya üstü ise sınav koleji iyidir yalnız zor oluyor sinavlari

Kızınız kacinci sinif?Bence bursluluk sınavında şansını denemesinde fayda var.4. Sinif veya üstü ise sınav koleji iyidir yalnız zor oluyor sinavlari
4.sınıf bu sene.bir koleje girdi sadece nesibe aydın hiç burs alamadı oradan.virüs korkusundan diğerlerine girmedik.

Teşekkür ederim. Yok ben vazgeçtim sayılır. Hem bilmediğim biryer hemde iyi olmayam bir yer. Şuan eşim işteneve 7 kmde. Evim merkezi ve rahat. Değmez.
İçinize sinmesi gerekli.Yoksa mesafe çok değil burda çoğu insan iş için günde 30-40 km git gel 80 km yol yapıyor..Hakkınızda hayırlısı olsun rica ederim ne demek

ankara gayet güzel bir şehir.neden insanların şevkini kırıyorsunuz?konu sahibi buraya yerleşecek yaşayacak bir iki yıl için bile olsa.pozitif olun birazzz.3 büyük şehirden biri başkentimiz
kendi fikrimi söyledim bundan sanane toksik insan

4.sınıf bu sene.bir koleje girdi sadece nesibe aydın hiç burs alamadı oradan.virüs korkusundan diğerlerine girmedik.
Nesibe aydin da çok iyi değil diyorlar.Diyorlar ama sadece duyduğum.Maddi imkanım yetse en güzeli bahcesehir.Arkadaslarimin çocukları Sınavda çok memnunlar.Ben 4. Sınıfa geçince mutlaka deneyeceğim istediğim okullari insallah kazanırlar.

nesibe aydın çok iyi bir okuldur.çok akrabam orda okudu ama pahalıdır başarı odaklıdır.çok iyi üniversiteler kazandılar ve hazırlıklarını da atladılar

nesibe aydın çok iyi bir okuldur.çok akrabam orda okudu ama pahalıdır başarı odaklıdır.çok iyi üniversiteler kazandılar ve hazırlıklarını da atladılar
İşte herkes bisey diyor.Bazilari karalıyor belkide özellikle bilemiyorum.Sinavlari da zordur oyleyse Nesibe aydının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…