Sincan in iyi bir yeri yok malesef.Oturulacak bir semt değil çok gittim.En yakın dediğim gibi eryaman.Biraz daha uzak olur dersen batikent ve yağa etimesgut ama sadece baglica tarafı biraz iyidir.Evet baktım 40 km fark var peki sincana yakın nereler iyidir varmı fikriniz?
Eryaman iyimi peki yada sincana yakın tavsiye edebileceğiniz semtler?
medicana nın okulu var orada acaba iyi bir okul mu bilginiz var mı?Özel okul tercih ederseniz yakınlarda iyi sayılabilecek okul da bulmak mümkün olur.
Maddi durumunuzun iyi olduğunu çok çaktırmayın ve pazarlık yapın en başta vereceğim tavsiye bu yoksa buranın halkı biraz yolmaya meyilli özellikle emlakçılarMerhaba kk hanımları. Ankarada yaşayan,yaşamış olanlar nasıl biryerdir ankara? Henüz semtini tam olarak bilmiyorum. Ev kiraları,pahalılık fln nasıl? Hangi mahalleleri güzel mesela? Yada neresinde oturulmaz? Eşim iş teklifi aldı, Konum ve maaş olarak yüksek bir teklif. Şuan istanbulun sınırı bir ilde,kendi evimizde oturuyoruz. Gitme durumunda eşyalı bir eve girip en azından 1 sene,evimizi bozmadan denemeye karar verdik. İyi gelirse sonra evle ilgili karar vericez. Şuan bulunduğumuz yerde eş akraba yok. Pekte önem vermiyorduk,pandemiden sonra hiç insan ilişkimiz kalmadı. Ailelerimize şuanki uzaklık neyse ozamanda aynı olacak hemen hemen.Değermi gitmeğe emin değilim. Vereceğiniz fikirler çok önemli,şimdiden teşekkür ederim.
batıkenti de severim düzgün insanlar yaşar çoğunlukla.zaten 10 km 20 km yakınlıkta ev bulamaz ki.hepimiz bazı yerlere 30 40 km uzakta oturuyoruz ankarada
MbA okullarına bizim eski sınıf öğretmenimiz gitti çok iyi şeyler duymadım ama çok bilgi sahibi de değilim açıkçası.Okul olarak güzel görünüyor disardanmedicana nın okulu var orada acaba iyi bir okul mu bilginiz var mı?
Evet iyimedicana nın okulu var orada acaba iyi bir okul mu bilginiz var mı?
çok sıkıcı bir şehir sana tavsiyem eskişehire git imkanın varsaMerhaba kk hanımları. Ankarada yaşayan,yaşamış olanlar nasıl biryerdir ankara? Henüz semtini tam olarak bilmiyorum. Ev kiraları,pahalılık fln nasıl? Hangi mahalleleri güzel mesela? Yada neresinde oturulmaz? Eşim iş teklifi aldı, Konum ve maaş olarak yüksek bir teklif. Şuan istanbulun sınırı bir ilde,kendi evimizde oturuyoruz. Gitme durumunda eşyalı bir eve girip en azından 1 sene,evimizi bozmadan denemeye karar verdik. İyi gelirse sonra evle ilgili karar vericez. Şuan bulunduğumuz yerde eş akraba yok. Pekte önem vermiyorduk,pandemiden sonra hiç insan ilişkimiz kalmadı. Ailelerimize şuanki uzaklık neyse ozamanda aynı olacak hemen hemen.Değermi gitmeğe emin değilim. Vereceğiniz fikirler çok önemli,şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Yok ben vazgeçtim sayılır. Hem bilmediğim biryer hemde iyi olmayam bir yer. Şuan eşim işteneve 7 kmde. Evim merkezi ve rahat. Değmez.Sincan in iyi bir yeri yok malesef.Oturulacak bir semt değil çok gittim.En yakın dediğim gibi eryaman.Biraz daha uzak olur dersen batikent ve yağa etimesgut ama sadece baglica tarafı biraz iyidir.
kızı bursluluk sınavına soksam mı diye düşünüyorum.ama eryamana uzak oturuyorum taşınmam da lazım o tarafa.dışı güzel evet okulun.hastanesinden memnunum ama okulunu bilemiyorumMbA okullarına bizim eski sınıf öğretmenimiz gitti çok iyi şeyler duymadım ama çok bilgi sahibi de değilim açıkçası.Okul olarak güzel görünüyor disardan
Teklif ankaradan geldi biz seçmiyoruz öyle imkanımızda yok.çok sıkıcı bir şehir sana tavsiyem eskişehire git imkanın var
Allah kolaylık versin o haldeTeklif ankaradan geldi biz seçmiyoruz öyle imkanımızda yok.
Kızınız kacinci sinif?Bence bursluluk sınavında şansını denemesinde fayda var.4. Sinif veya üstü ise sınav koleji iyidir yalnız zor oluyor sinavlarikızı bursluluk sınavına soksam mı diye düşünüyorum.ama eryamana uzak oturuyorum taşınmam da lazım o tarafa.dışı güzel evet okulun.hastanesinden memnunum ama okulunu bilemiyorum
ankara gayet güzel bir şehir.neden insanların şevkini kırıyorsunuz?konu sahibi buraya yerleşecek yaşayacak bir iki yıl için bile olsa.pozitif olun birazzz.3 büyük şehirden biri başkentimizAllah kolaylık versin o halde
4.sınıf bu sene.bir koleje girdi sadece nesibe aydın hiç burs alamadı oradan.virüs korkusundan diğerlerine girmedik.Kızınız kacinci sinif?Bence bursluluk sınavında şansını denemesinde fayda var.4. Sinif veya üstü ise sınav koleji iyidir yalnız zor oluyor sinavlari
İçinize sinmesi gerekli.Yoksa mesafe çok değil burda çoğu insan iş için günde 30-40 km git gel 80 km yol yapıyor..Hakkınızda hayırlısı olsun rica ederim ne demekTeşekkür ederim. Yok ben vazgeçtim sayılır. Hem bilmediğim biryer hemde iyi olmayam bir yer. Şuan eşim işteneve 7 kmde. Evim merkezi ve rahat. Değmez.
kendi fikrimi söyledim bundan sanane toksik insanankara gayet güzel bir şehir.neden insanların şevkini kırıyorsunuz?konu sahibi buraya yerleşecek yaşayacak bir iki yıl için bile olsa.pozitif olun birazzz.3 büyük şehirden biri başkentimiz
Eskişehiri tavsiye etmiş birde dağlar kadar fark varankara gayet güzel bir şehir.neden insanların şevkini kırıyorsunuz?konu sahibi buraya yerleşecek yaşayacak bir iki yıl için bile olsa.pozitif olun birazzz.3 büyük şehirden biri başkentimiz
Nesibe aydin da çok iyi değil diyorlar.Diyorlar ama sadece duyduğum.Maddi imkanım yetse en güzeli bahcesehir.Arkadaslarimin çocukları Sınavda çok memnunlar.Ben 4. Sınıfa geçince mutlaka deneyeceğim istediğim okullari insallah kazanırlar.4.sınıf bu sene.bir koleje girdi sadece nesibe aydın hiç burs alamadı oradan.virüs korkusundan diğerlerine girmedik.
eskişehirde güzel bir şehirdir ama ankarada iş bulan birine başka bir şehir tavsiye ediyor şaka gibi.zaten şikayet ettim hakaret ettiği için kendisiniEskişehiri tavsiye etmiş birde dağlar kadar fark var
nesibe aydın çok iyi bir okuldur.çok akrabam orda okudu ama pahalıdır başarı odaklıdır.çok iyi üniversiteler kazandılar ve hazırlıklarını da atladılarNesibe aydin da çok iyi değil diyorlar.Diyorlar ama sadece duyduğum.Maddi imkanım yetse en güzeli bahcesehir.Arkadaslarimin çocukları Sınavda çok memnunlar.Ben 4. Sınıfa geçince mutlaka deneyeceğim istediğim okullari insallah kazanırlar.
İşte herkes bisey diyor.Bazilari karalıyor belkide özellikle bilemiyorum.Sinavlari da zordur oyleyse Nesibe aydının.nesibe aydın çok iyi bir okuldur.çok akrabam orda okudu ama pahalıdır başarı odaklıdır.çok iyi üniversiteler kazandılar ve hazırlıklarını da atladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?