- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi littlebirdie
-
Evet ilk bebeğim olacak inşallah.amin canim sagol sen de saglicakla alirsin ins bebisini kucagina..benim daha cok yeni canim 4 haftalikim daha yeni ogrendim doktor felan hic dusunmedim ankarada yeniyim zaten iki hafta oldu tasinali etimesgut tarafindayim..siz ne taraftasiniz sizin ilk bebeginiz herhalde
Hayırlı olsun.inşallah güzel haberler alırsın yarın.Bende yeni ögrendim. Umarim sorun cıkmaz. Medicanada seda hanima gifecegm yarin bakalim.
Evet kendisi ben kendisinde tedavi gördüm o yüzden devam etmek niyetim. Sen memnun muydun?Hayırlı olsun.inşallah güzel haberler alırsın yarın.
Seda hanım seda tamsoy atlıman mı.sanki korudan medicanaya geçti diye duymuştum. Ben check up için korudayken gitmiştim seda hanıma.
Öyle diyorum ama tedaviyle kalmadım hamile. Bakalim daha iyi bir yer duyarsam değistireyim diyorumBen bir kere gittim zaten check up için.ilgilenmişti sağolsun.
Sen tedavinin onda gördüysen en güzeli yine ona devam etmen tabi ki.
Merhaba bugün gittinmi kontrole?Bende yeni ögrendim. Umarim sorun cıkmaz. Medicanada seda hanima gifecegm yarin bakalim.
Evet gittim ama sadece keseyi görebildik;(Merhaba bugün gittinmi kontrole?
Inşallah herşey yolundadir.
Ben de 5+5 de gitmiştim kese ve kalp atışı için ama sadece keseyi gorebilmistik. Sonra araya bayram falan girdi derken kalp atışını dün duyabildim çok şükür Rabbime. Inşallah sen de bir hafta on gün içinde duyarsin.Evet gittim ama sadece keseyi görebildik;(
Hayırlı olsun .Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.İyi geceler kızlar ben de . Yeni hamişim. Daha kese kalp atışı görmedim. Duymadim.ankara da dogum düşünüyorm ya hazıran olacak .gibi.
Turgut ozal hastanesine gitmiştim tedavi için. Dogumu nasıldır bilmiyorm. . Bakalım o güne kadar bi karar vercez artık.
Lokman hekim nasıl acaba bilgisi olan var mi
Evet ortam oda hemşirelerin tutumu önemli benim için . İnşallah hersey güzel olur. .Sen git bakalım tavsiyelerini yazarsın geneHayırlı olsun .Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.
Turgut ozalda ebru yüce varmış. Onun hakkında iyi şeyler duydum ama normal doğum olursa nöbetçi doktor geliyormuş. Kendi doktorun gelme garantisi yokmuş. Bu yüzden vazgeçtim.
Lokman hekimin de hastane ortamı hakkında iyi yorumlar okumadim ama orada elif terzi var genelde gidenler memnun.benim de bir arkadaşım gitti memnundu elif terziden.
Benimde aklımda koru hastanesi Aylin Anıl arslan a gitmek var bakalım bir dahaki randevuyu ondan alıcam inşallah ve memnun kalırsam onunla devam etmek istiyorum.
Muhtemelen ben gidene kadar sen doktorunu seçmiş olursun ama olsun yazarım yine.benim bir sonraki randevum ekim sonunda. 29 ekim gibi falan inşallah bir aksilik olmazsa.Evet ortam oda hemşirelerin tutumu önemli benim için . İnşallah hersey güzel olur. .Sen git bakalım tavsiyelerini yazarsın gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?