Ankaralı 2016 Mayıs anneleri hadi gelin sohbet edelim

Merhaba
Bende 6 haftalik hamileyim Turgut Özala gidiyorum çok da memnunum güler yüzlü tüm doktorlar ve her konuyu açıklıyorlar

Bende bir sonraki randevumu korudan almayi düşünüyorum. Anıl hanıma gidicem büyük ihtimalle.siz kime gidiyorsunuz?bir de paket aldınız mı?
Ben de once anil hanimi dusunuyordum. Hakkinda olumlu yorumlar var, ama birkac olumsuz yorum da duyunca askin beyde karar kildim. Keseyi ve bebegin kalp atislarini gordukten sonra paket aldik.

Ben de once anil hanimi dusunuyordum. Hakkinda olumlu yorumlar var, ama birkac olumsuz yorum da duyunca askin beyde karar kildim. Keseyi ve bebegin kalp atislarini gordukten sonra paket aldik.
Evet olumsuz yorum yazanlar olmuş bende zaten o yüzden şimdiye kadar bekledim.karar vermekte çok zorlandım.erkek doktor tercih etmediğim için Anıl hanım olacak büyük ihtimalle.Hayırlısı inşallah hepimiz için.

Ikbal hanim doktorum. Akropoldeydi randevum ama 3 doktorun hiçbiri yoktu ben gittiğimde ve hafif kanamam vardi. Acilse yüzüncü yıla gidin dedi ve bu durum çok sinir bozucu Turgut Özal 10 tane kadın doğum doktoru var beni ordan oraya sürüklemesinler de.

Bir de yeni doğan ünitesi önemli sanırım allah mecbur bırakmasin hiçbirimizi kızlar hastane seçerken buna da dikkat edin derim.

Slmm bende ankaradan :) mayis annesi olucgm insallah
Benim bebisim 6 haftalik "
"Zubeyde hanima gidiyorum ben " orda "kamber oguzer" varmis cok iyi doktormus ben erkek diye ona gitmeye utandim ... baska bir doktora gidiyorum ....

Bir de yeni doğan ünitesi önemli sanırım allah mecbur bırakmasin hiçbirimizi kızlar hastane seçerken buna da dikkat edin derim.
Evet aslında insanın içine sinen yerde olması önemli ama tabi belli kosullar karsilandiktan sonra mesela dedigin gibi Yenidoğan Yoğun Bakım çok çok önemli. Benim dayım bu sebepten 10 yıl önce bir günlük bebeğini kaybetti.allah kimsenin başına vermesin.amin.

Slmm bende ankaradan :) mayis annesi olucgm insallah
Benim bebisim 6 haftalik "
"Zubeyde hanima gidiyorum ben " orda "kamber oguzer" varmis cok iyi doktormus ben erkek diye ona gitmeye utandim ... baska bir doktora gidiyorum ....
Merhaba hosgeldin
Zübeyde hanımda sürekli aynı doktora gidebiliyormusun yoksa doktorlar değişiyor mu?kamber beyi bende çok duydum.galiba herkes memnun ondan.ama bende erkek doktor istemiyorum şimdilik.

Merhaba hosgeldin
Zübeyde hanımda sürekli aynı doktora gidebiliyormusun yoksa doktorlar değişiyor mu?kamber beyi bende çok duydum.galiba herkes memnun ondan.ama bende erkek doktor istemiyorum şimdilik.
Evet isdeyince veriyorlar ... kamber beyi cok ovuyorlar bnde erkek diye onu tercih etmedim ... bide benim bi konum daha var onu okurmudunuz cunku yardima ihtiyacim var

Selam herkese
Çok sessiz kalmış bu konu ne zamandır kimse yazmamış.
Ankaralı anneler nerelerdesiniz? Neler yapıyorsunuz?
Son bir kaç gündür göğüslerde kaşıntı başladı bende?sizde de var mı??bir çözüm yolu Biliyormusunuz?

Geçmis olsun. Bende bir sey yok ama belki ilerleyen haftalarda. Hangi doktora başladiniz ankarada ben hala kararsızim; (

Geçmis olsun. Bende bir sey yok ama belki ilerleyen haftalarda. Hangi doktora başladiniz ankarada ben hala kararsızim; (
Teşekkür ederim.kaşıntı derdiyle uğraşırken bugün bir de grip başladı.boğazım ağrıyor ve hiç halim yok.sürekli yatmak istiyorum.akşama da misafir gelecek.temizlik yemek hiçbirşey yapmadım henüz.
Ben doktorumu değiştirmekten vazgeçtim şimdilik aynı doktorla devam edicem inşallah.

Bende geçen hafta vardı göğüslerde hassasiyet ve kaşıntı. Duştan sonra badem yağı sürdüm birkaç kere sonrasında da geçti. Bir de kakao yağını duydum bugün alacaktım ama içinde koruyucu madde varmış. O yüzden badem yağına devam ediyorum şimdilik.

Bu arada göbişim futbol topu gibi şişti ya daha erken olmasına rağmen. Sizde de var mı aynı sorun.

Göbeği sabahları biraz daha küçük ama özellikle akşamları çok şişiyor.eski kıyafetlerimi zar zor giyiyorum. Hamile pantalonu içinde daha erken gibi geliyor en azından 3 ayı doldurayım diyorum.
Badem yağı kılları besliyormuş diye duymuştum ama kaşıntı bazen o kadar dayanılmaz oluyor ki çok zorda kalınca kullanılabilir aslında.acaba çatlak kremleri işe yararmı bu kaşıntı için.kaşımayın doğumdan sonra çatlak çok olur diye okudum geçen forumda.

Kaşıntı catlagin alamet sanırım göbişe hiç sürmedim şimdilik ama. Göbeğime lierac sürüyorum. Hamile kalır kalmaz başlamak lazımmış lilakutu da okudum.

Selamlar benim de doğumum mayıs diyor ama sınırda bir gün bile erken olsa değişecek :) Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri Batıkent İlk Umut Tıp merkezine gidiyordum ama orda kontroller sınırlı ve doğum yok.. İkili tarama vaktim geldiği için bugün Zübeyde Hanıma Kanber Beye gittim. Genel olarak ilgiliydi ama biz eşimle bugüne kadar ultrasona hep birlikte girdik, bugün onu içeri almayınca bir panik oldum sorucağım hiç birşeyi doktora soramadım, oda saolsun hiç birşey söylemedi. Kilosu boyu normal, kalp atışı düzgün vs... Ultrasonla ölçüm yapıldı kan alındı 12 gün sonra sonuç çıkacak dendi okadar... Sonuç için randevu almaya çalışıyorum ama Kanber Beye randevu almak çok zor. Hergün tekrar bakıcam artık.. Ama yinede hastane arayışı içerisindeyim.. Sanırım Özel Eryaman Oskar Beye gidicem... Yalnız devlet hastanesine gitmek durumunda olanlara Kanber Beyi tavsiye ederim..

Buarada kaşıntı için ben aktardan karışım aldım. Zaten kaşıntı derinin genişlemeye başlamasıyla alakalı. Tavsiye ederim çünkü çok rahatlattı. Tatlı badem yağı, Susam yağı, Sıvı kakao yağı ve buğday yağı.. Benim için spreyli bir şişede karıştırıp verdi. Hatta benim cildim çok kuru olduğu için bacaklarıma bile sürüyorum. Pul pul dökülür ve kaşıntıdan ölürüm ona biye iyi geldi..
Herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum... İnşallah Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…