- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi littlebirdie
-
MerhabaMerhaba
Bende 6 haftalik hamileyim Turgut Özala gidiyorum çok da memnunum güler yüzlü tüm doktorlar ve her konuyu açıklıyorlar
Bende bir sonraki randevumu korudan almayi düşünüyorum. Anıl hanıma gidicem büyük ihtimalle.siz kime gidiyorsunuz?bir de paket aldınız mı?Merhaba:) Ben de 9. haftadayım. Koru hastanesine gidiyorum. Şimdilik memnunum.
Ben de once anil hanimi dusunuyordum. Hakkinda olumlu yorumlar var, ama birkac olumsuz yorum da duyunca askin beyde karar kildim. Keseyi ve bebegin kalp atislarini gordukten sonra paket aldik.Bende bir sonraki randevumu korudan almayi düşünüyorum. Anıl hanıma gidicem büyük ihtimalle.siz kime gidiyorsunuz?bir de paket aldınız mı?
Evet olumsuz yorum yazanlar olmuş bende zaten o yüzden şimdiye kadar bekledim.karar vermekte çok zorlandım.erkek doktor tercih etmediğim için Anıl hanım olacak büyük ihtimalle.Hayırlısı inşallah hepimiz için.Ben de once anil hanimi dusunuyordum. Hakkinda olumlu yorumlar var, ama birkac olumsuz yorum da duyunca askin beyde karar kildim. Keseyi ve bebegin kalp atislarini gordukten sonra paket aldik.
Ikbal hanim doktorum. Akropoldeydi randevum ama 3 doktorun hiçbiri yoktu ben gittiğimde ve hafif kanamam vardi. Acilse yüzüncü yıla gidin dedi ve bu durum çok sinir bozucu Turgut Özal 10 tane kadın doğum doktoru var beni ordan oraya sürüklemesinler de.
Evet aslında insanın içine sinen yerde olması önemli ama tabi belli kosullar karsilandiktan sonra mesela dedigin gibi Yenidoğan Yoğun Bakım çok çok önemli. Benim dayım bu sebepten 10 yıl önce bir günlük bebeğini kaybetti.allah kimsenin başına vermesin.amin.Bir de yeni doğan ünitesi önemli sanırım allah mecbur bırakmasin hiçbirimizi kızlar hastane seçerken buna da dikkat edin derim.
Merhaba hosgeldinSlmm bende ankaradan :) mayis annesi olucgm insallah
Benim bebisim6 haftalik "
"Zubeyde hanima gidiyorum ben " orda "kamber oguzer" varmis cok iyi doktormus ben erkek diye ona gitmeye utandim ... baska bir doktora gidiyorum ....
Evet isdeyince veriyorlar ... kamber beyi cok ovuyorlar bnde erkek diye onu tercih etmedim ... bide benim bi konum daha var onu okurmudunuz cunku yardima ihtiyacim varMerhaba hosgeldin
Zübeyde hanımda sürekli aynı doktora gidebiliyormusun yoksa doktorlar değişiyor mu?kamber beyi bende çok duydum.galiba herkes memnun ondan.ama bende erkek doktor istemiyorum şimdilik.
Geçmis olsun. Bende bir sey yok ama belki ilerleyen haftalarda. Hangi doktora başladiniz ankarada ben hala kararsızim; (Selam herkese
Çok sessiz kalmış bu konu ne zamandır kimse yazmamış.
Ankaralı anneler nerelerdesiniz? Neler yapıyorsunuz?
Son bir kaç gündür göğüslerde kaşıntı başladı bende?sizde de var mı??bir çözüm yolu Biliyormusunuz?
Teşekkür ederim.kaşıntı derdiyle uğraşırken bugün bir de grip başladı.boğazım ağrıyor ve hiç halim yok.sürekli yatmak istiyorum.akşama da misafir gelecek.temizlik yemek hiçbirşey yapmadım henüz.Geçmis olsun. Bende bir sey yok ama belki ilerleyen haftalarda. Hangi doktora başladiniz ankarada ben hala kararsızim; (
Göbeği sabahları biraz daha küçük ama özellikle akşamları çok şişiyor.eski kıyafetlerimi zar zor giyiyorum. Hamile pantalonu içinde daha erken gibi geliyor en azından 3 ayı doldurayım diyorum.Bende geçen hafta vardı göğüslerde hassasiyet ve kaşıntı. Duştan sonra badem yağı sürdüm birkaç kere sonrasında da geçti. Bir de kakao yağını duydum bugün alacaktım ama içinde koruyucu madde varmış. O yüzden badem yağına devam ediyorum şimdilik.
Bu arada göbişim futbol topu gibi şişti ya daha erken olmasına rağmen. Sizde de var mı aynı sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?