Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Merhaba, ben de yavaş yavaş araştırmalara başladım. Ankara konusunda pek fikrim yok sizlerden öğreniyorum. Kraft park yatağı beşik yerine alıyorsunuz değil mi? Yani odasına geçene kadar bu yatakta yatıyor.
Çevremde küçük çocuğu olanlardan bilgi alıyorum bir yandan da. Bebek arabası chico trioyu kullananlar çok memnun.
Ankara'da Kızılayda falan bebek ürünleri satılan bir pasaj... vs yok mu?

bilemiyorum ben ulustan aldım, diğer eksikleri de acityden alıcam.

kızılay onur çarşısında PEmbe Prenses var oraya bak isterse4n.

Bebek kıyafetlerini Gimsa'dan ve LC Waikiki'den aldım. Uyku setini de öyle. Eskişehir'de baktığım ürünleri ordan o kadar ucuza aldım ki, çok şaşırdım. 80 lira olan hastane çıkışı takımlar, orda 50-60 tl idi. (20'li) Uyku seti 90tl. değil, 49tl. idi.

Batıkent'te ve Sincan'da var Gimsa..

:119:

evet canım bende sincan gimsadan ve lcwakikiden aldım cogu şeyi hem uygun hemde kaliteli

Biz İstanbul yolundaki Minicityden bu hafta alışveriş yapmayı düşünüyoruz. Bir defa gezmistik fakat o zaman cinsiyet belli değildi çok fazla bişey alamadık. Minicity oldukça büyük ve haliyle çok çeşit var. Bir çok şeyi ordan almayı düşünüyoruz.

Kullanılan malzemeler acısından sağlıklıdır demi aslında büyük bir yere gidip herseyı ordan olmak güzel olur

Kullanılan malzemeler acısından sağlıklıdır demi aslında büyük bir yere gidip herseyı ordan olmak güzel olur

Zaten çok büyük bir mağaza olduğu için hemen hemen tüm markaların ürünleri var. Biz neredeyse tüm alışverişimizi ordan tamamladık. Ayrıca fiyat olarak civil,ebebek vs gibi markalardan da daha ucuz.

Zaten çok büyük bir mağaza olduğu için hemen hemen tüm markaların ürünleri var. Biz neredeyse tüm alışverişimizi ordan tamamladık. Ayrıca fiyat olarak civil,ebebek vs gibi markalardan da daha ucuz.
Ozaman bir haftasonu bende bir gezeyim simdi almak için erken ama fikir edinmiş oluruz

Kızlar kaliteli ve hesaplı olan yerler nereler alışveriş için önerilerinizi alabilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…