Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu arada yazmayı unutmuşum. Geçenlerde Ulus Özelcan Bebe'den Poyraz'a 150 Tl'ye Kraft İdol mama sandalyesi aldım. Uygun aldım diye seviniyordum. Ertesi gün Markafoni'de 129 Tl'ye görünce şok oldum. Çünkü fiyatı bir yana bir de araba park yerine taşımak için canımız çıkmıştı:)

Bu aralar markafonide bebek ve hamileler için güzel ürünler indirime giriyor. Aynı gün Kraft güvenlik ürünleri de çok uygundu mesela. Arada bir bakın isterseniz.

kızlarrr ben geldim sonunda bilgisayara esim el koydu gecede benim halim kalmadıgı icin uzunca bi süre gelemedim.kızım biraz daha iyi suanda en azından aksam yatma saati duzenledik hergun 22.30da yatıyo bazen uyanıyo bazen deliksiz yatıyo sabah 8.30-9 gibi uyanıyo kahvaltı falan cooook sukur bugunlere geldik yaa sanki hic olmıycak gıbıydı sımdı surunuyo vede cok hızlı benımde guvenlık urunleri almam gerek dırekt kablo pırız onlara gıdıyor.ve hala puset alamadım yaaa sızınkıler ne marka söyle dogumdan ıtıbaren 6-7 kılo olan baston model ıstıyorum nedersınız yaaa??
ayyy sızın kuzular kocaman olmus yaa yasına gırcekler nerdeyse darısı bıze....
mınık mucızem benım hem besık ıcı hem yatak ıcın uyku setı korumalar falan funn ababy yıkadım kullandım hıccc bısey olmadı zaten 10 tane almıycan 1tane bıraz pahalı ama dedıgım gıbı benım hıc sıkayetım yok tatlım bebek sekerlerıde cok zevkli oluyo ben yapmıstım ramazanda sıcakta yapıcak bısey yoktu tabiii kolay gelsin sana bitmis ama en guzeli esyaları yıkayıp dolaplara yerlestırmek hepsını ben yapmıstım öpüp koklayıp yerlestırmıstım ayyy ne gunlerddi yaa....

hala karar veremedim uyku setine bu hafta sonu halletmeyi düşünüyorum artık
halı ve perdeyide halledersem haftaya da yıkayyıp yrleştirme işine giricem

size bir sorum daha var bu uyku setinin yan korumalarını felan da yıkadınızmı doğumdan önce
ilk aylar için yatakodama sept beşik aldım onda ytırıcam ama uyku setini odanın görüntüsü için sericem nasıl olsa içinde yatmayacak ilk zaman içnde yatacağı zaman yıkasam daha ii olmaz mı

işler gözümde büyüyor artık ağırlaştım sanırım

canım biz funnababy almıştık,uyku seti-cibinlik-perde-tavan lambası falan takım olunca güzel görünüyor.hatta hepsini aynı anda almana da gerek yok,zamanla tamamlarsın..başka markalarda uyku setine halı-perde uydurmak zor olur..biraz fiyat farkı var ama kaliteli,yıkanınca çekmiyor-solmuyor..

Denizim,özlettin kendini..bunca yoğunluk içinde buraya yetişmen imkansız gibi zaten:) Allah yardımcı olsun..Poyraz ismine yaraşır şekilde esiyor anlaşılan:)))))
markafoni olayı şanssızlık olmuş ama iyi tarafından bak,teslimat için epey bekleyecekkti kuzucuk,şimdi hemen kavuştu sandalyesine:)
bu indirim siteleri süper,geçen limangodan polar battaniye takımı aldım ben de,funnababy indirimdeydi,piyasada 70 civarı olan takım kargo dahil 39a geldi:) limangoyu da takip edin derim..
ebi canım hoşgeldin,kimse giremiyor zaten bu ara,kuzular büyüdükçe 24 saat yetmiyor:)
araba için hiç düşünme baston al,biz takım aldık ama 2.araba olarak baston almak zorunda kaldık ben dahil brçok arkadaşım..mothercare-chicco kullananlar memnun.bizimkini annemler aldı,doğum gününe getirecekler,kullanışılı mı henüz bilmiyoruz:)
güvenlik için satılan şeyler sık sık geliyor şu indirim sitelerine..
paramini-limangokids-minnimoy ve unnado benim bildiklerim.
sırf hamile ve bebek ürünleri var bu sitelerde,aklınızda olsun.davetiyeisteyen olursa yollarım..
canım yıkarsın bir kez çünkü dikim sırasında yerlerde sürünüyor bu tekstiller:) bebek temas etmeyecek ama üzrerindeki x ler gider:)
yerleştirme işi en keyifli yanı,öper koklar koyarsın

Kızlarrr aranıza yeni katıldım bende ankaradan anne adayıı bizimde hazırlıklarrr başladıı hatta bitmesine az kaldı desemm erken daha mı dersiniz:)))

ben yan korumalarını da yıkamıştım uyku setimin.bozulma filan olmadı.sonra da ütüleyip hazırlamıştım oğluşumun yatağını.önceden hazırlamıştım,iyi ki de öyle yapmışım,çünkü 9'uncu ayımda iş yapmak şöyle dursun hareket edemez hale gelmiştim ve erken doğum yaptım.bunun için hazırlıklarınızı erkenden tamamlamanızı tavsiye ederim.

sonunda aldım kızlaruyku setimi
bebetto çilek modelini aldım
halısını da aldım odanın perdesi ve lambası kaldı eksik olarak
ama bu hafta yıkayıp yerleştirme işini halledicem onlarda gelince takılır artık

hayırlı olsun,güle güle kullan.benim de sorunum bebek arabasıydı,bir türlü karar verip alamıyordum.sonunda chicco lite way aldım.

kızlar naber hamiş arkadaşlar görüyorum..allah tamamına erdirsin inş..

bizimde şimdi en tatlı zamanlarımız maşallah:))) iyiki doğurmuşum diyorum

bu aralar alışveriş merakı sardı beni,,cıvıl cıvıl görünce dayanamıyorum alıyorum sürekli..

malum ilk yazımız olacak ve hiçbirşeyimiz yok (

geçen tokerden baya bişey aldım..

hele taytlara sarmış durumdayım birde salopet ..

sizler nasılsınız öptük herkesi

merhaba arkadaşlar
ben de doğum için sabahlık ve gecelik alıcam ama fiyatlar gördüğüm kadarıyla çok uçuk. 2011 haziran annelerinden istanbuldaki arkadaşların aldıkları fiyatlara göreçok yüksek fiyatlar duyuyorum. siz nerden aldınız? yardımcı olurmusunuz tavsiye edeceğiniz bi yer varmı?

marks&spencer da iç giyimde ikinci ürüne %50 indirim var. ben lohusalara özel gecelik-pijama almadım, zevkime uygun önü düğmeli modellerden aldım uyguna geldi. boynerden de miss claire in gecelik-sabahlık takımlarından aldım, çok hafif tam yazlık. bakmanızı öneririm.

Kızlarrr aranıza yeni katıldım bende ankaradan anne adayıı bizimde hazırlıklarrr başladıı hatta bitmesine az kaldı desemm erken daha mı dersiniz:)))
hoşgeldin canımhazırlıkları erken bitirmek son zamanlarında yorulmana engel olur,bol bol dinlenirsin işte:) zaten 30.haftadan sonralara pek birşey bırakmamak lazım bence..

güle kullansın,güzel uykular uyusun kuzucuk

esracım canım nerelerdesin? arada ses ver..
güle güle giysin prenses,eminim çok şeker olur hepsi:)
hafta sonu mothercare indirimi var,bak istersen,çok cici taytlar vardı:)

internetten cicikom'a bak istersen,hem uygun hem de çok kullanışlı modeller var..
[

canım ya yeni okudum mesajını,tühh indirimi kaçırdık desene
du bakim kocişi ikna edersem akşam çıkarız..annem zeynebe bakar :))bizde başbaşa
zeynep hanım müsade etse çıkmıcam ama netten ,malesef ben pc alınca kuduruyo(
haftaiçi zaten okuldan haşatım çıkıyo,zeyneple ilgilen ,evle ilgilen,kocişle ilgilen derkennn
vakit kalmıyor..
ne kadar boş vaktim varmış ama kıymetini bilememişim ahhh ahhhhhh

merhaba arkadaşlar konunun dışında ama bişey sormak istiyorum.ankara da temizliğe giden bayan öneriniz var mı?

kızlarrr ayyyy buyudukce bu yaramazlarla ugrasmak zorlasıyor ya.valla 24 saat yetmıyor canım cıkıyor valla tam hersey bıttı dıyorum camasır utu temızlık derken bı bakıyorum sepet yıne dolmus heryer toz ayyy bıde benım cadım sagolsun artık emekleyerek her yere ulasabıldıgı ıcın yalnız bırakamıyorum 2sanıye bu arada sonunda alttan ılk dısımız cıktı gecen hafta bıde onun huysuzlugu var sanırım yemek agzında saklamayı ogrendı yemek saatlerımız sınır harbıne dondu kızsam aglıyo kendı kendıme cıldırıyorum napıcam bunu nasıl terkettırırım?bu arada pustte aldım hepsıburadadan pegprego ındırıme gırmıstı ınsallah memnun kalırım gelmesını beklıyorum.
mınıkmucızem daha 32de mı agırlastın ohoooo daha cok ısın var senın ama kızlar su sıcaklara gelmeden doguranlara cok sevınıyorum ayyyy ben ne cekmıstım kuvete su doldurup ıcınde uyumak ıstıyodum bı dahakıne ınsallah ayarlayıp dogurcam
kızlar kuzlar ıyı heralde hastalık falan olmasın ugramasın evlerımıze kendınıze ve kuzulra ıyı bakın

ben pijama ve sabahlık takımını kızılay loya mağazasından aldım ama baya pahalıya geldi bana pisman oldum sonra aldığıma 120ye falan geldi takımı, bir tanede gecelik aldı annem bana samanpazarında toptancılar var o kadar güzel kuması varki 22 yada 24 tl ye almıs, daha sonra bende gittim oraya hamile pijamaları ve sabahlık falanda vardı fiyatlarını net bilmiyorum ama en fazla 50dir diye düsünüyorum. Çıkrıkçılar yokuşunda özdemirler diye biyerden aldık ayrıca orda bebek giysileri falanda var.

canlarım nerelerdesiniz?
doğum günü telaşına düştüm,bakamadım ama hiçbirşey kaybetmemişim
detayları yazacağım bir ara:)
Kurabiyem artık 1 yaşında teyzeleri
hatta yarın 1 yaş 1 haftalık olacak:)):
nazar:

esracım yeni yaşınız kutlu olsun canım..
bende kara kara düşünüyorum nasıl yapsam ne yapsam diye..
mesela pastayı nerde yaptırdın..neler hazırladın..kurabiye falan düşünüyorum ben şeker hamurundan..
büyük buluşma burdaki ark larla mı gerçekleşecek canım??
çok öptm by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…