selam kızlaruzun zamandır giremedim foruma
hazırlıklar tam gaz devam ediyor
şuan ki gündemim uyku seti halı ve perde
uyku seti konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
bebettonun çilek modelini beğeniyorm ama yıkamayadayanır mı tereddütteyim
birde funnababy var ama pahalı olduğunu düşünüyorm yine de öneriler çok olursa kıyıcam praya başka çarem yok ilk yıkamada bozulan bişey istemiyorum
bunlarıda halledersem kapı süsü ve bebek şekeri olayına giricem
Canlarım merhaba herkese
Uzun bir aradan sonra gelebildim:)
Yaramazlar büyüdükçe hiçbir şeye vakit kalmıyor. Hamile olanların telaşları artmış galiba :)
Biz çok şükür büyüyor ve öğreniyoruz. Poyraz'la yemek konusunda biraz daha rahatladık. Yumurta dışında dokunan besin kalmadı gibi. Sadece kuru baklagiller ve balığı deneyemedik.
Yaramazlığımız son hızla devam ediyor. Yaklaşık 1 aydır da sırayla "dede, anne, baba, del:), mama, abi, aba" gibi sözcüklerle başımızı şişiriyor:) Yalnız olay sadece çenemizde, hala emekleyemedik sürünüyoruz asker gibi:)
İki dişi çıktı kuzumun ama diğer ikisi de yolda galiba çünkü yaklaşık 10 gündür uyku haram modundayız
Esra, Zeynep ve Azime'nin kuzularını facede görebiliyorum bazen. Maşallah diyeyim hepsine
Yalnız kızlar size birşey itiraf edeceğim. Annelik harika bir duygu ama çok çok çok zormuş. Ev, iş, öğrencilerim, eşim, kayınvalidem ve tabii ki Poyraz Ada bir arada oldukça yoruldum. Allah'a şükrediyorum tabii ki kuzumun sağlığı için ama biraz daha sabır için dua ediyorum bazen...
Hepinizi ve kuzularımı çok öpüyorum
Bu arada yazmayı unutmuşum. Geçenlerde Ulus Özelcan Bebe'den Poyraz'a 150 Tl'ye Kraft İdol mama sandalyesi aldım. Uygun aldım diye seviniyordum. Ertesi gün Markafoni'de 129 Tl'ye görünce şok oldum. Çünkü fiyatı bir yana bir de araba park yerine taşımak için canımız çıkmıştı:)
Bu aralar markafonide bebek ve hamileler için güzel ürünler indirime giriyor. Aynı gün Kraft güvenlik ürünleri de çok uygundu mesela. Arada bir bakın isterseniz.
ebi canım hoşgeldin,kimse giremiyor zaten bu ara,kuzular büyüdükçe 24 saat yetmiyor:)kızlarrr ben geldim sonunda bilgisayara esim el koydu gecede benim halim kalmadıgı icin uzunca bi süre gelemedim.kızım biraz daha iyi suanda en azından aksam yatma saati duzenledik hergun 22.30da yatıyo bazen uyanıyo bazen deliksiz yatıyo sabah 8.30-9 gibi uyanıyo kahvaltı falan cooook sukur bugunlere geldik yaa sanki hic olmıycak gıbıydı sımdı surunuyo vede cok hızlı benımde guvenlık urunleri almam gerek dırekt kablo pırız onlara gıdıyor.ve hala puset alamadım yaaa sızınkıler ne marka söyle dogumdan ıtıbaren 6-7 kılo olan baston model ıstıyorum nedersınız yaaa??
ayyy sızın kuzular kocaman olmus yaa yasına gırcekler nerdeyse darısı bıze....
mınık mucızem benım hem besık ıcı hem yatak ıcın uyku setı korumalar falan funn ababy yıkadım kullandım hıccc bısey olmadı zaten 10 tane almıycan 1tane bıraz pahalı ama dedıgım gıbı benım hıc sıkayetım yok tatlım bebek sekerlerıde cok zevkli oluyo ben yapmıstım ramazanda sıcakta yapıcak bısey yoktu tabiiikolay gelsin sana bitmis ama en guzeli esyaları yıkayıp dolaplara yerlestırmek hepsını ben yapmıstım öpüp koklayıp yerlestırmıstım ayyy ne gunlerddi yaa....
hala karar veremedim uyku setine bu hafta sonu halletmeyi düşünüyorum artık
halı ve perdeyide halledersem haftaya da yıkayyıp yrleştirme işine giricem
size bir sorum daha var bu uyku setinin yan korumalarını felan da yıkadınızmı doğumdan önce
ilk aylar için yatakodama sept beşik aldım onda ytırıcam ama uyku setini odanın görüntüsü için sericem nasıl olsa içinde yatmayacak ilk zaman içnde yatacağı zaman yıkasam daha ii olmaz mı
işler gözümde büyüyor artık ağırlaştım sanırım
hala karar veremedim uyku setine bu hafta sonu halletmeyi düşünüyorum artık
halı ve perdeyide halledersem haftaya da yıkayyıp yrleştirme işine giricem
size bir sorum daha var bu uyku setinin yan korumalarını felan da yıkadınızmı doğumdan önce
ilk aylar için yatakodama sept beşik aldım onda ytırıcam ama uyku setini odanın görüntüsü için sericem nasıl olsa içinde yatmayacak ilk zaman içnde yatacağı zaman yıkasam daha ii olmaz mı
işler gözümde büyüyor artık ağırlaştım sanırım
sonunda aldım kızlaruyku setimi
bebetto çilek modelini aldım
halısını da aldım odanın perdesi ve lambası kaldı eksik olarak
ama bu hafta yıkayıp yerleştirme işini halledicem onlarda gelince takılır artık
merhaba arkadaşlar
ben de doğum için sabahlık ve gecelik alıcam ama fiyatlar gördüğüm kadarıyla çok uçuk. 2011 haziran annelerinden istanbuldaki arkadaşların aldıkları fiyatlara göreçok yüksek fiyatlar duyuyorum. siz nerden aldınız? yardımcı olurmusunuz tavsiye edeceğiniz bi yer varmı?
hoşgeldin canımKızlarrr aranıza yeni katıldım bende ankaradan anne adayıı bizimde hazırlıklarrr başladıı hatta bitmesine az kaldı desemm erken daha mı dersiniz:)))
sonunda aldım kızlaruyku setimi
bebetto çilek modelini aldım
halısını da aldım odanın perdesi ve lambası kaldı eksik olarak
ama bu hafta yıkayıp yerleştirme işini halledicem onlarda gelince takılır artık
kızlar naber hamiş arkadaşlar görüyorum..allah tamamına erdirsin inş..
bizimde şimdi en tatlı zamanlarımız maşallah:))) iyiki doğurmuşum diyorum
bu aralar alışveriş merakı sardı beni,,cıvıl cıvıl görünce dayanamıyorum alıyorum sürekli..
malum ilk yazımız olacak ve hiçbirşeyimiz yok(
geçen tokerden baya bişey aldım..
hele taytlara sarmış durumdayım birde salopet ..
sizler nasılsınız öptük herkesi
merhaba arkadaşlar
ben de doğum için sabahlık ve gecelik alıcam ama fiyatlar gördüğüm kadarıyla çok uçuk. 2011 haziran annelerinden istanbuldaki arkadaşların aldıkları fiyatlara göreçok yüksek fiyatlar duyuyorum. siz nerden aldınız? yardımcı olurmusunuz tavsiye edeceğiniz bi yer varmı?
merhaba arkadaşlar konunun dışında ama bişey sormak istiyorum.ankara da temizliğe giden bayan öneriniz var mı?
merhaba arkadaşlar
canlarım nerelerdesiniz?
doğum günü telaşına düştüm,bakamadım ama hiçbirşey kaybetmemişim
detayları yazacağım bir ara:)
Kurabiyem artık 1 yaşında teyzeleri
hatta yarın 1 yaş 1 haftalık olacak:)):nazar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?