Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese selamlaaaaar:)
Esra'nın kurabiyesinden 4 gün sonra da yani 18 Mayıs'ta biz 1 yaşımıza girdik:)) Evde yaptık d.günümüzü biraz kalabalıktı (30 kişicik:)))co nedenle oğlum başta biraz sıkıldı ama güzeldi. Pastamızı Angora Patanesine yaptırdık, çok güzel ve lezzetliydi. Ömer Çağan 11 aylıkken yürüdü, anne, baba, mama, meme, buuu(su), ennn (araba), dede diyor, birşeyler geveleyip duruyor ama biz henüz onun dilini çözemedik:)) Bizden böyle hepinizi öpüyoruz

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy baya oldu giremedm aylardırrrrrrrrrrrrrrrrr resmen ya kızım1 yasında teyzeleri ve biz hala görscez yaaa iiyiden iiye koptuk ya bakın bu sefer kacamazsınız face de var hepnizin ramazn cıksın tatile gidiyim geliyim bu sefer kurtulkusunuz yok buluscaz inşşş ay tabi buraya girip okursanız neyse ben faceden ayalarım sizi öptüm hepinizi ve kuzucuklarınızzı

hayır canım
büyük buluşma kızımla 15 haziranda kavuştuk çok şükür şimdi iki aylık oldu bile

bu arada soruyu ben üstüme alındım ama doğrumu yaptım bilmiyorum

selamlar herkese
ben hamileyim de alışveriş için önereceğiniz yerler var mı ankarada?
özelcan bebeyi duyuyorum, nasıl?
bir de gecelik sabahlık için nerelere bakmamı tavsiye edersiniz, çok klasik istemiyorum.

selamlar herkese
bir de gecelik sabahlık için nerelere bakmamı tavsiye edersiniz, çok klasik istemiyorum.

Bizde herkesten özelcan bebeyi duyup gittik. bebek arabası için. Çoğu yere baktık sonunda oraya gittik, satıcı da çok iddialı konuştu fiyatları hakkında bizde acity de diğer mağazaları dolaştık gerçekten en uygun fiyatı onlar verdi bebek arabamızı haftasonu oradan aldık.

selamlar herkese

aylin selam
hiç gelmiyorsun nete nasıl bebeklerin? bu arada ben de henüz hiç bişi almadım. ekimde başlıycaz inşallah.

selamlar herkese

Ulus'taki Özelcan bebeyi ve Etlik'teki Toker bebeyi tavsiye ederim. Özellikle Özelcan bebede çeşit ciddi ciddi çok ve taksit imkanları çok iyi. Toplu alışverişlerde de toker bebede pazarlığın kuvvetliyse bişeyler yapıyorlar. İlgileri ve bilgileri çok iyi. Ama size tavsiyem alacaklarınızın listesini hazırlayın ve öyle gidin. Yoksa satıcı psikolojisini alt etmeniz çok zor
Bu arada ben Kasım anneleri topic'indenim. Herşeyimiz hazır prensesimizi bekliyoruz.

bizde 1 sene önce burdan okuyup ulustaki özelcan bebeden almıştık
herşeyini hastane çıkışından anakucağına kadar
bayağı bi indirim yapmışlardı.dışarıya göre çok uygun
pazarlık payıda var.aynı markalar hep

hastane için geceliğide ssk iş hanından aldım
dilek ti sanırım mağazanın adı
giriş katta.göğüsün altından bollaşıyor,kırmızı,sağ kenarında bebek resmi var.
çok şeker bir gecelik,ayrıca yeri kalın,içi göstermiyor.
çeşitte var.sabahlığım vardı ama hastane çok sıcak olduğu için kullanamadım
gecelik zaten kalındı,üstüne yelek giymiştim.gereksiz yere para vermeyin diye söylüyorum

ayrıca medela'nın kızılay ykm nin ilerisinde yeri var
alışveriş merkezlerinden daha uyguna alabilirsiniz.

ankaralı hamişler neredesiniz? ben dün ulus ve acity özelcanı gezdim,bebeğimin bakım malzemelerini özelcandan alıcam ama kyafet konusunda sıkıntılıyım. çıtçıtlı bodyleri nerelerden alıyorsunuz. mothercarede indirim yok bdylerde, sezon yeni başladığı için galiba. sizler nerelerden alıyorsunuz.

kızlar ziya gökalp caddesinde koray giyim var, bugün oradan piyama ve gecelik aldık. cicikom marka, fiyatı 70 tl ama indirimden 15 e aldım lohusalar için, kaçırmayın derim.

kızlar ziya gökalp caddesinde koray giyim var, bugün oradan piyama ve gecelik aldık. cicikom marka, fiyatı 70 tl ama indirimden 15 e aldım lohusalar için, kaçırmayın derim.

neden kimsse yazmıyor bu topiğeeeeeeeeeeeeeeee

ben bebeğimin battaniyelerini tulumlarını patikli piama alt açma küvet vs malzemelerini ulus çıkrıkçılardan aldım, yokuşun en sonuna kadar tırmaıyorsunuz, yokuş bitince bebek mağazaları başlıyor, bebettonun mallarını aldım ve misa acity toker bebede 32 lira olan bebetto alt açmayı oradan 20ye aldım vs.

iç dış zıbın almadım, ama anafartalar çarşısında zıp zıp bebe de inanılmaz yumuşak çok kaliteli penyeden içdış zıbın seti satılıyor, vaktim olmadığı için dönüp alamadım, ilk fırsatta ulusa gidip o zıbınlardan 3tkm almayı düşünüyorum.

dün acity özelcana baktık, kraft 504 park yatak baktık. bayram dönüşü allıcaz, arabaya da karar veremedik henüz. travel sistemler hoşumuza gitit ama çok pahalılar, kararsızız.

evet ankaralı annişler sizlerin alışverişler ne alemde?

slm bizde özelcan bebeden kraft 504 aldık persembe gelicek bebişimin pek bi eksiği kalmadı herşeyi hazır sayılır sizin doguma ne kadar var bide aranızda sezeryan olucak varmı?

slm bizde özelcan bebeden kraft 504 aldık persembe gelicek bebişimin pek bi eksiği kalmadı herşeyi hazır sayılır sizin doguma ne kadar var bide aranızda sezeryan olucak varmı?

bizde özelcandan kraft 504 alıcaz, kaça aldınız? hangi özelcandan aldınız? içine nasıl yatak alacaksınız?

Ben de bugün doğacak kızım için alışveriş yaptım aslında niyetim yoktu ama denk geldi.Oğluma oto koltuğu aldık E-bebek'ten ve 50 liralık alışveriş çeki verdiler.Baktım Albimini markalı bebek ürünlerinde %50 indirim var, ben de siftahımı yaptım..2 li patikli tulum seti (toplam 20 tl), 1 tane patikli alt -üst takım (12 TL), bir tane penye yelek (12 tl) aldım.Bir de Fuar baby 5li set aldım inanılmaz güzel, hastane çıkışı olaral düşündüm o da 40 TL. Nuk marka silikon ve kauçuk emzik, bir de Desitin pişik kremi aldım ki Desitin mükemmel bir ürün, oğlumda kullanmıştım...
Bunların dışında şu yumuşacık, kadife gibi battaniyelerden almıştım -ama İstanbuldan- 20 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…