Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esssraaa

minik kurabiyenin annesi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
2.434
4
116
Ankara
Ankaralı güzel anniş adayları,merhabaa.s.

hadi bakalım, kimler nerelerden neler aldı bebişler için?
özellikle benim gibi tecrübesiz anne adayları için,mobilya,kıyafet,araç-gereç,bebek arabası vs konularda tecrübelerimizi paylaşalım arkadaşlar olumunekankayizsmile

selamlar..ben antares wenice den 2 tane hastane çıkışı, battaniye,tulum, kot pantolon v.s, tunalıda ki libas bebeden chicco zıbın takımı aldım..365 alışveriş merkezindeki smyk'den de papa aldım 2 tane...bunlar kendimi tutamayıp aldıklarım...ama mothercareden zıbın alırdım indirimden eğer çok fazla zıbın almamış olsaydımmm

Yaa ben de bugun sırf wenice ıcın gıttım antares e ama bulamadım baska seyler aldım dıger magazalardan ben de 1 battanıye cam bıberon c&a dan 4 lu bır takım uzun kollu badı fılan aldım.Ayrıca daha once a cıty den bebek arabası ve anakucagını aldık.Aynı yerden bornoz takımı atesolcer de aldım ama belkı degıstırcem kulaktan olcerler cok pahalı old ıcın chıcco nun 10 sn de olcen dıjıtal atesolcerını aldım ama eve gelınce denedım pek ıcıme sınmedı.sızın onerılerınız neler atesolcer alanlar

Ayrıca Ankamall dekı mothercare den agız mendıllerı ve 7 lı kısa kollu badı aldım.365 tekı smyk den fısher prıce den oyuncak emzık fılan aldım.

slm ben bebek odasını sitelerden aldım tulumlarını falan mothercareden aldım birde internet alışverşi yapıyorsan penguenbebe yi öneririm ertesi gün istedıgın elinde ve çok hesaplı ...

Bir de Çukurambar da e-bebek'in mağazası varmış.Orda da bir çok şey bir arada bulunabilir.

Canım ben dolphınde prenses diye bir bebek mağazası var ordan aldım genelde eksiklerimi.Alttan çıt çıtlı badiler 3,90 orda.

ben e-bebekten kıyafet falan almıştım ama bence fazla pahalı sımdı almıyorum. celan bebenın urunlerını tavsıye ederım. lcwde guzel fıyatları uygun, zaten kac sefer gıyıyorlarkı alınan kıyafetlerı. c&anın fıyatlarıda cok uygun tavsıye ederım.
dısarı gıydırecegım kıyafetlerını genelde panco'dan alıyorum, yada panora'da karemela dıye bır magazadan alıyorum.
zara'nın tısortlerı cok cabuk soldu gecen sene cok pişman oldum aldıgıma
birde kızlar ızmır caddesınde bır ıs hanında bebek kıyafetlerı satan bır yer var, parcası 7 lıra cok ama cok kalıtelı ıhrac fazlası oldugu ıcın okadar ucuz. ama ısmını hatırlayamayacagım (

o alışveriş merkezi eryaman da değil mi?Fiyatları uygun galiba yarın gidip baksam iyi olur....

eğer eryamandaki ise ben baktım oraya,çok uygundu fiyatlar ama tecrübesiz olduğum için ucuz olması endişelendirdi,acaba kalitesi kötü mü dedim..
halbuki önemli olan kumaşın niteliği,etikete para ödemek anlamsız ama dediğim gibi tecrübesizlikten karar veremiyorumbilmiyorumkismile

benimde aklıma o takılıyor,acaba ucuz kıyafetler bebeğimin cildine zarar verir mi diye ama yarın gider incelerim artık.

bir de gimsa diye bir market var Sincan ve Batıkent te,bebeğe gereken bütün eşyalar var ve fiyatları çok uygun.Çoğu eşyayı ordan aldım ben....

tenine direk temas edecek olanları biraz daha dikkatli seçmek lazım ama diğerleri konusunda esnek olmak lazım galiba..
hiçbir satıcı da malının kötü olduğunu söylemez ki,nasıl anlayacağızbilmiyorumkismile

dlkkcr canım sen yarın bakarsan fikrini yaz lütfen,sayende fikir sahibi olalım..

bir de ulusta bir han varmış,orda da tüm markaları peşin alırsan epey indirim yapıyorlarmış..
özellikle bebek arabası,küveti vs gbi eşyalarda aynı ürüne daha uygun fiyatla sahip olma fikri cazip geliyor..

Yarın kontrolum var,yolumuzun üstü muhakkak uğrarım.ulusta konya sokakta mükemmel bebek arabaları 130-200 tl arasında değişiyor.Haftasonu bakmıştık eşimle,peşinde çok indirim yapıyorlar.Yalnız beşikler ve oda takımları çok pahalıydı orda.Gimsa da bebek küveti 10 tl ile 20 tl arasında değişiyor ben 10 tl likten aldım ve gayet güzel.Biliyorsan Sincan da ki Gimsa ya muhakkak uğra gerçekten çok ucuz ve kaliteli ürünler var.Ben battaniyeleri falan 29 tl den,alt değiştirme örtüsünü 15 tlden,oto koltuğunu 80 tlden,ana kucağı ve çantasını da 70 tlden aldım.

batıkentteki gimsayı biliyorum,oraya bakayım mutlaka.. ebebekte küvet ve ayağı 75tl gibi bişeydi,hatta en ucuz küvet 20liradan başlıyor,çok fark var canım iyi ki söyledinopuyorumnanaktan

mobilya konusunda belis diye bi firma varmış sitelerde,oraya bakmak istiyorum,sırf bebek mobilyası yapıyorlarmış..
ana kucağı ve bebek arabasını travel set olarak almak istiyorum,ilk zamanlar ana kucağını arabaya monte edip kullanmak daha rahat olur gibi geliyor ama tercih meselesi tabi..

bu arada hangi hastaneye gidiyorsun,yolumun üstü diyince merak ettim:uhm:

lokman hekime gidiyordum ama arkadaşımın doğumundan sonra vazgeçtim.Herneyse ben sincan da oturuyorum,geçen ayda Gata ya başladım kontroller için.

ana kucağı derken galiba ben ismini yanlış biliyorum,hani şu bebeği içine koyduğumuz çanta gibi şey var ya kumaştan yapılan onu kastetmiştim.

eşim yorgun olduğu için uğramak istemedi,yani gidemedim kıyafetlere bakmaya :umursamaz: perşembe gününe kaldı artık

canım son zamanlarda lokman hekimden memnun kalmayan insan sayısı konusunda bi artış var galiba..ya da hep bana denk geliyor..
gata hakkında fikrim yok, memnun kalırsın inşallah..

senin o dediğin port bebe canım,ana kucağı dediğimiz oto koltuğu.. hatta artık o port bebeleri geliştirdiler doğrudan bebek arabasına yerleştirilebiliyor..seninki elde taşınandan sanırım değil mi?

bu arada muayenen nasıl geçti?gördün mü oğlunu?
kıyafet için acele etme,havalar çok soğuk bu ara,evde keyif yap bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…