K
karafilik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karafilik
-
Yine bebek arabasını gayet fonksiyonel marka değil yine Ankara Ulus'da çarşı içi 3. katta bulunan TASİŞ'den 60.00TL'ye aldım. Aynı arabanın piyasa değeri 150'den başlıyor. Ayrıca aynı çarşı içerisinde Bebek için çok fazla mağaza var. Piyasaya göre çok da uygun.
:CüvCüv:
canım tasişe ne zaman gitsem işe yarar birşey bulamıyorum, sana iyi denk gelmiş.
tasişin katında bir yatak sordum, çalışma masası olan büyüyen bebek karyolalarından, içinin yatağı ve belisin uyku takımıyla 650 dediler, indirim de yapıyorlarmış, başka bir yerden sadece karyola ve yatağına 700 demişlerdi.
Ben bebeğimin karyolasını yatağını uyku setini, gardrobını çalışma masasını toplam 700'e aldım üstelik 50 TL taksitle.... Sitelerde yeri var mı bilmiyorum ama araştırırsan uyguna bulabilirsin.:lepi:
:Saruboceq:arkadaşlar yanlış anlamayın,benim bebeğim şu anda 9,5aylik,ve dünya kadar bebek kıafetler kaldı,çok güzel şeyler,ben baya dağıttım,bazıları,fakat daha çok var,hepsi tertemiz ütülenmiş,bebek olunca çok kirletecek üstündekiler,eğer istiyen varsa ben verim,boşuna durmasını üzülyorum,yalnış anlamayın ne olur,elbette marka giymelerini istersinız,ama istiyen varsa buyrun verima.s
kızlar hastane çıkışı aldınız mı? aldıysanız nerden ve kaç tl.ye aldınız?
ben hastane kıyafetlerimi pijama dünyasından aldım.gecelik,sabahlık,pijama ve evde giymek için bir tane takım hepsi 70 tl orası çok uygun.bence gidin ve bakın her keseye göre takımlar var mallarıda çok iyi.a.s:CüvCüv::
Atatürk bulvarı koca beyoğlu pasajı kızılay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?