Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım belkide bağlantın koptu neyse geç oldu zaten kendine iyi bak özelden msj atıcam sana inşallah yine görüşür konuşuruz canım öpüyorum
bu ara tatil ocağın kaçında başlıyor kaçında bitiyor yani ne kadar sürüyor bilen var mı? gulhatice sen bilirsin belki yaz buraya tamam mı
canım ben meb e bağlı olanlara gittim batıkentteki bana dedilerki haziran ayında ön kayıtlar alınır noter huzurunda kura çekilir.. asiller belli olur birde yedeklerimiz olur vazgeçen aile taşınan herhangi bir sebebten dolayı çocuk devam edemezse diye.. yani prosedür bu şekildeymiş talep çokmuş çünkü.. bende istedim hem daha uygun hem daha kalitelidir diye öyle duymuştum meb e bağlı olanları çünkü.. malesef şansımız yokmuş zaten ben buraya bayramda taşınmıştım nereden haberim olurdu ki.. işte bende akraba tavsiyesi üzerine bir kaç kreş baktım ettim en uygun ve en iyisi diye düşündüğüm yere vericez inşallah bakalım.. ancak herhalde şubat ayında çünkü ocakta 15 tatil varmış başlamışken tatile denk gelmesin diye..
merhaba özel kreşe yollacaksanız mavi şirinleri tavsiye ederim benim kızım 2 sene gitmişti memnun kaldık meb kreşlerinin yanı sıra kız meslek lisesinin anaokulu var ama orayı tavsiye etmem kızım orayada gitmişti meb anaokullarının içinde de ufu egenin görüntüsüne sakın aldırmayın hiç ilgi yok ilkyerleşim anaokulu küçük ama güzel müdiresi gönül hanım çok ilgilidir
Yeni mahalle belediyesinin kreşleri mükemmel ben oraya gönderiyorum araştırın şimdi kayıtları dolmuştur ama siz bi gidin derim belediyenin bütün olanaklarınından yararlanıyor çocuklar tiyatro sineme drama ingilizce kursu dans dersi ne ararsan var ve fiyatları da çok uygun yapılan dyerlerine göre tavsiye ederim
canım bende duydum kesin öyledir ama kayıtları dolmuştur dediğin gibi( olmazsa bir daha bakarım ben sen ne dersin oğlan 36 ayını yeni doldurdu dolu dolu 3 yaşında sence şimdi göndersem mi yoksa biraz daha dursun mu?
valla oğlana soruyorum diyorki ben okula gitmiycem anne evde kalıcam diyor allah allah diyorum bende evde canı sıkılıyor ama ailemde sürekli baskı yapıyor şimdi gönderme seneye gönder daha sonra canı sıkılır okula gitmek istemez yok hasta olur bilmem ne daha küçük çok uğraşırsın diye böyle söyleyincede kafam allak bullak oluyor bilmiyorum ya kararsız kaldım valla( bu arada mavi şirinleri bende duydum ama hiç tavsiye etmediler akrabamın çocukları oraya gitmiş bir süre beğenmemişler kimbilir belki şimdi değişmiştir kadrosu filan neyse aslında benim baktığım bilgiseli de çok güzel şuan akrabamın çocukları oraya gidiyor bakalım olmazsa şöyle bir ay gönderirim duruma göre bakarız teşekkür ederim..
canım bende duydum kesin öyledir ama kayıtları dolmuştur dediğin gibi( olmazsa bir daha bakarım ben sen ne dersin oğlan 36 ayını yeni doldurdu dolu dolu 3 yaşında sence şimdi göndersem mi yoksa biraz daha dursun mu?
şu andaki kadrosunu bilemiyorum tabi ben göndereli 5-6 sene oldu.ama şu erken yollama okuldan sıkılır kısmına katılmıyorum okuldan soğumuyorlar benim kızım şuan 3.sınıfa gidiyor 2 yaşında kreşe verdim daha doğrusu zorunda kaldım ama okuldan sıkılmıyor aksine okula daha iyi uyum sağlıyor okul başarısını da çok etkiliyor sınıfin ilk 5 i 3 yaşından beri anaokullarına giden çocuklar canım yine de sen bilirsin