Siz hiç gittiniz mi o hastaneyeHacettepe ye gidin
Psikolojisi bozulacak diye çok korkuyorum. Zaten yeni düzelmeye başlamıştı. Ameliyatı şimdilik düşünmek bile istemiyorumCanım ameliyat olsa yine anneden ayrılacak. Sağlık durumu bu anneden ayrılmasını dert etme bence. Hacettepe hastanesi çocuk hastalıkları birimine başvurun pediyatriğe yönlendirirler zaten. Oradan mr çekimine gidersiniz. tobb üniversitesi hastanesi de çok iyi tavsiye edebilirim
İşte ben uyutmadan önce anneden ayırıyorlarmis diye duydum.cekincem o.ege benim yanımda uyutacaklarsa problem yok. Siz hacattepede muayene oldunuz mu hicHiç korkma psikolojisi bozulacak diye çocuk uyuyor oluyor tüm bu süre zarfında oyüzden etkileneceğini sanmıyorum benim kardeşime bir ameliyat için doktorlar meyve suyu vermişler annemin yanında meyve suyunu içmiş sonrasını, ameliyat haneye gidişini hatırlamıyor uyuduğu için. Hacettepeye gidin daha hassas ve duyarlı davranırlar.
Tam olarak hatırlayamıyorum gazi miydi hacettepe mi kardeşimin ameliyatı ben gitmedim hiç. Demek istedigim devlet hastanesi degil de üniversite hastanesine gidin özellikle daha özenli ve dikkatlice davranırlar. Gazi yada hacettepeye randevu almak biraz zor oluyor ama uzun süre sonrasına veriliyor randevular. Bir yakınım da bu ikisinden birinde mr çektirdi sorarım nasıl oldugunu cevap alırsam yazarım size.İşte ben uyutmadan önce anneden ayırıyorlarmis diye duydum.cekincem o.ege benim yanımda uyutacaklarsa problem yok. Siz hacattepede muayene oldunuz mu hic
Randevuyu nasıl aldınız.sabah gidince muayene olabiluyormuyuzHacettepe de mr çektirmedim ama başka rahatsızlıkları çok gittik kızımla. Ben memnun kalmıştım.
Mr için süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama normal poliklinik randevusunu telefonla aldım ben.Randevuyu nasıl aldınız.sabah gidince muayene olabiluyormuyuz
Hacettepe çocuk hastanesi en kapsamlı hastaneSiz hiç gittiniz mi o hastaneye
hacettepede oğlum çekildi anne yanında durabiliyor ve zorunlu olmadıkca uyutmuyorlarHerkese hayırlı akşamlar.
2 yaşında bir kızım var. 3 ay kadar önce elinin üzerinde bir şişlik fark ettim.kemik gibiydi doktora götürdüm film çekildi.doktor ufak dusmelerde böyle şeyler olabiliyor geçecektir dedi.
Bir ay kadar önce tekrar başka doktora götürdüm.gecmedigini belirttim. Film istedi filmde gene birşey cikmadi. Üniversite hastanesine gidin mr çekilmesi gerek dedi.
Öğrenmek istediğim hangi hastaneyi önerirsiniz. Randevu zaten alınmıyor hadi bir şekilde aldım götürdüm diyelim mr için çok gün veriyorlar. Hadi onuda atlattık diyelim mr nasıl çekiliyor.uni hastanelerinde çocuğuna mr çektiren varmı. Uyutuluyormus sanırım. Uyutma dan önce anneden ayırıyorlarmis gerçekten öyle mi. Ve son ana kadar anneden ayrı kaliyormus. Haftalardır düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Hem elindeki ne kötü birşey mi diyorum hemde bozulacak psikolojisini düşünüyorum.zaten doktordan hastanelerden çok korkuyorum.
Bilenler bildiğini paylasabilirmi. Yada farklı önerisi olan varsa dinlemeye hazırım. Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?