Evet tam da söylediğiniz gibi.Bütün ailem,akrabalarım,arkadaşlarım,dostlarım hepsi uzak.Bi eşim bi ben:) burda hiçkimsemizyok henüz belki birileri olunca hayatımızda seveceğimiz ,işte o zaman seveceğim.Teşekkür ederim.
GElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.
Çok teşekkür ederim.ORAN da oturuyorum ben.Bulamazsın burda dediler.İlk defa birisi yardım etti :)Çook mutlu oldummm
ankara güzeldir fakat insanları cimri ve yobazdır..biraz açık giyinsen en çok bakanlar dedeler ve 40 lılar....en güzel semti dahi resmen köy yapmışlar...dedikoduları ve giyinişleriyle...geri kafalar çok...erkekleri sulu....bu tür insanlar olmasa güzel.....
ankara güzeldir fakat insanları cimri ve yobazdır..biraz açık giyinsen en çok bakanlar dedeler ve 40 lılar....en güzel semti dahi resmen köy yapmışlar...dedikoduları ve giyinişleriyle...geri kafalar çok...erkekleri sulu....bu tür insanlar olmasa güzel.....
bahsettiğin yer ankara mı
ben hangi ankarada yaşıyordum acaba
Konuyla alakası yok ama bi cümlenize çok takıldım. Ne demek bayan kuaför kıskanır. Hiçte öyle değil valla. Benim annemde kuaför ve müşterilerin saçları hep çok güzel olsun diye uğraşır. Belki sizin rastladğınız 1-2 kuaför böyledir ama genelleme yapamazsınız.Hem ayrıca tesettürlü bayanlar için bayan kuaför çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?