Farkındayım canım,o yüzden bu bakış açın çok hoşuma gitti okurken seni kendime örnek model olarak almaya karar verdim
He hee ben de gidince yüksek lisans seçeneğini düşünüyorum ve nişanlımın seni ben okutucam merak etme diyo,ikna çabası mı bunlar yoksaa
Benimki de haftada bir gideriz diyo,ŞİMDİLİK
İyi düşünelim iyi olsun tatlım,hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah mutlu oluruz:18:
Allahımmmm kimi bulamaz kimi bilemezzzz...
ankara en çok özlediğim şehirdir ben küçük bir şehirde oturuyorum inaın daha zor alışması herkes tanır birbirini içlerine giremezsin insanları boşver dersin gezecek yeride yoktur zordur küçük şehirde yaşamak ankara öylemi kimseye ihtiyacın yok dışarıya çıkman yeterli nefes alırsın cıvıl cıvıldır sokaklar bir parkta otursan yeter sakin yerde vardır hareketli yerde herşey var işte ben aslen ankaralı olmasamda yıllarca ankarada yaşamış ve hala ankaraya sık sık giden biri olarak (iki gün önce geldim ) çok özlüyorum ailemi değil ankarayı özlüyorum inanın :)
ANKARA, kardeşliktir,
"Bize gidelim"dir,
"Bizde yiyelim"dir,
"Bizde kalalım"dır..
"La bende para var oğlum sen gel"dir.
Beraber dayak yiyip, kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır.
Sevgidir ANKARA...
İzmirli , İstanbullu gibi denizini boğazını değil, sebepsiz yere seversin ANKARA'yı.
Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden.
Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol... oğlum" değilde ,
"Kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir ANKARA.
"Yanında kız arkadaşı var boşver"dir ANKARA.
İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek büyük şehirdir.
İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize,
Biz ANKARA'da "GARDAŞ" deriz !!
öyle de herkese vatanı bi başka geliyor. bende ankarayı değişmem hiç bi yere. hep derdim ki ölsemde ankara'da ölmek isterim. ama şartlar insanı farklı kılıyor. bende yabancı bi şehire geldim alışmak zor. arkadaş da zamanla alışacak inşallah. ankara gibi bi yerden sıkılmak mümkün mü yahu?
aslında bu kadar ortak özellikle ilk Ankaradaki kendi arkadaşımı buldum sanırım :))) hoşgeldin kaderdaş:)))
Benim hayatımda 1 haftada okadar çok değiştiki.. :) ayın 3ünde Ankaraya yerleşiyorum:) DGS ile Ankara'ya yerleştim:)
evlencm diyordum okullu oldum :) aslında iyide oldu:) evlenmeden önce daha iyi tanıma fırsatı geçti elime:) ben seni orda bekliyor olurum artık:)
forever new diye bi mağaza var yeni keşfettm ama harika şeyler var tavsiye ediyorum şiddetle
kesin girmişimdir de adını unutmuşumdur dur bugün öğlen arasında bi gidiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?