Ankara'ya gidemedim sinirim çok bozuk!!!

Atatürkçü olan herkesle gurur duyuyorum bende şimdi yürüyüşten geldim, çok büyük çok kalabalık bir topluluk vardı, akşam da kutlamalara katılacağım. Lütfen sizde yürüyüşe gidemiyorsanız bile, evlerinize en azından 1 bayrak asın lütfen.

Ben de hem gidemediğim için hem de haberleri duyduğum için çok çok üzgünüm. Bursa nutkunda yazılanları yerine getirme zamanı geldi de geçiyor bile. :ssz:

İzmir'dekine gittim. Süperdi tek kelimeyle. Her yer al bayrağımızla doluydu, gür seslerimizle. Ben evde oturmam, evde gizli gizli kutlamam bayramımı. İşi olup ta gidemeyene saygım var ama içimizdeki aşkı söndüremezler nasılsa diyip oturana saygım yok maalesef...

1,5 milyon kisi kutlama yapmış Ankara'da!!!
Anıtkabir'e yürümüşler :69:
Hem de şehre girmesi engellenen 110 otobüse rağmen :69:

Yoldayim su an, Bağdat Caddesi'ne dogru gitmekteyim...
Görüntülerin fotoğrafını çekip sizinle paylaşacağım :34:

Evet ya helal olsun Ankara'ya. Tazyikli su ve biber gazına, joplara rağmen Anıtkabir'e yürümüşler..

1,5 milyon kisi kutlama yapmış Ankara'da!!!
Anıtkabir'e yürümüşler :69:
Hem de şehre girmesi engellenen 110 otobüse rağmen :69:

haberleri izlerken içim acıdı benim..hem gurur duydum hem de içim burkuldu..düşünsene Cumhuriyet yürüyüşü başkentimizde yasaklanmaya çalışılıyor,engellemek için biber gazları sıkılıyor..kim bu yürüyüşü yapmak isteyen insanlar? terörist mi,cani mi,katil mi,sapık mı? sebep provake edilebilirmiş.o zaman müdahale edersin değil mi? olmamış birşey için bu önlem neden?

sadece Cumhuriyet'e gönül vermiş Atatürk çocukları yürümek istedi,hepsi bu..üzüldüm...

benim 2,5 yaşındaki oğluşlarım bile tv de Atatürk'ü görünce çok seviyoruz,Atatürk cici,kalbimizde diyorlar..

evet belki yürüyüşler engellenebilir ama çocuklarımızın beynine de hükmedemezler ya.

Son düzenleme:
uzun zamandır yalnız ve kötü hissediyordum kendimi. eşimi bile açıkçası atatürk seven bir insan mı, kıymetini biliyor mu cumhuriyetin gibi konulara dikkat ederek seçtim, daha doğrusu ilk başta öyle sevgili olduk. bugün yalnız olmadığımı anladım. bugün, kaybettiğim umudumu buldum. cumhuriyetin kıymetini bilen tüm dostlara selam olsun, sağ olsunlar var olsunlar. birlikte yaşatacağız.

haberleri izlerken içim acıdı benim..hem gurur duydum hem de içim burkuldu..düşünsene Cumhuriyet yürüyüşü başkentimizde yasaklanmaya çalışılıyor,engellemek için biber gazları sıkılıyor..kim bu yürüyüşü yapmak isteyen insanlar? terörist mi,cani mi,katil mi,sapık mı? sebep provake edilebilirmiş.o zaman müdahale edersin değil mi? olmamış birşey için bu önlem neden?

sadece Cumhuriyet'e gönül vermiş Atatürk çocukları yürümek istedi,hepsi bu..üzüldüm...

benim 2,5 yaşındaki oğluşlarım bile tv de Atatürk'ü görünce çok seviyoruz,Atatürk cici,kalbimizde diyorlar..

evet belki yürüyüşler engellenebilir ama çocuklarımızın beynine de hükmedemezler ya.

o dediğin insanlar yapsa yürüyüşü engellenmezdi ki
kendi kuruluşuna kendi tarihine kendi özgürlüğüne kendi vatanına bu kadar düşman başka bir halk var mı dünyada
hiç sanmıyorum
yazık

bir cumhuriyet kadını olmaktan gurur duyuyorum.

ne yaparlarsa yapsınlar silemediler, silemeyecekler..

Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti,
Zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti...:72:

Sakarya'dan su içtik o çelik süngülerle,
Yuvaları dağılmış bir avuç yılmaz erle.:72:

"Hedef Akdeniz, asker!" diyen parmağa koştuk...
Zafer bahçelerinden gül koparmaya koştuk...:72:

Yol gösterdi göklerden bize binlerce yıldız,
Kıpkızıl ufuklardan taştı al bayrağımız.:72:

Koştuk aslanlar gibi kükreyip dağdan dağa
Canavarlar dişinden vatanı kurtarmaya.:72:

Sakarya'dan su içtik o çelik süngülerle,
Yuvaları dağılmış bir avuç yılmaz erle.:72:

Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti,
Zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti...:72:

:72:......NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....:72:

Size söz verdiğim fotoğraflar işte... :72:

$1.webp $2.webp $3.webp

Bende fotoğraf makinemi unuttum heyecandan ve sinirden. Keşke akıl edip unutmasaydım çekseydim o güzelliği.

maalesef ben de gidemedim ,şimdi ve sonrasında da kendime çok kızacağım.Çünkü 19 mayıstaki taksim ve geçen seneki bağdat caddesi yürüyüşlerine katılmıştım ,o coşkuyu iyi biliyorum kesinlikle orada olmak isterdim.Tgb başkanı 10 Kasımda da yine anıtkabirde olacaklarını söyledi 10 kasım cumartesiye geliyor ,onu kaçırmamam gerek.

ha Bağdat caddesiymiş.bende oradaydım,müthişti.3 saat yürüdüm,ayaklarıma kara sular indi ama değdi:))))

Bende bakirkoydeydim, abimler Ankara da yürüdüler.
Bir cumhuriyet kadını olarak cok mutluydum. Hiç kimse, hiçbir yasa cumhuriyet bayramı coşkusunu yasamamıza engel olamaz.

Ki dünkü Ankara daki yuruyusle ilgili soruşturma başlatılmış :))

Back
X