Saldırmadıkları sürece havlayabilirler ısırmamaya söz verirlerse sevedebilirim.
Bizim buralarda da çok alışığız hav hav hav
Eryaman işyerine 25 km ortalama. Kendi aracımı kullanmayı düşünüyorum o yüzden max 10 km civarı diye hesabettim ama hesap tutmayacak belli.
Batıkentte evler eski yeni olanlar da çokkkk pahalı.
Çankaya ya da baktım cevizlidere vs
Asıl önemli olan temiz insanı olan bir muhit olması aslında.
Biliyorum hepiniz ohooo şey buldun da şeylisini arıyorsun diyecek ama kusura bakmayın olur mu?
Ben ankarada doğdum büyüdüm çoğu yeri de bilirim bahsedilen yerlerden coğunu bilmiyorum,ama mesela etlik,balgat,sincan tarafları hem merkeze uzak hem de tenha buluyorum hem de sanki ankaradan değil gibi,ama batıkent,yenimahalle,bahçeli evler,çankaya, cebeci tarafları benim için ankara demek.
sincanı tenha ve balgatı merkeze uzak mı buluyosunuzBen ankarada doğdum büyüdüm çoğu yeri de bilirim bahsedilen yerlerden coğunu bilmiyorum,ama mesela etlik,balgat,sincan tarafları hem merkeze uzak hem de tenha buluyorum hem de sanki ankaradan değil gibi,ama batıkent,yenimahalle,bahçeli evler,çankaya, cebeci tarafları benim için ankara demek.
Evet aynen öyle özellikle de sincan taraflarını. Yani kendisi küçük bir şehir gibi bazı yerler,kalabalıkla alakası yok bahsettiğim şeyin.sincanı tenha ve balgatı merkeze uzak mı buluyosunuz
balgattan kızılaya dolmuşla en fazla 15 dakika gidersiniz.
sincanda ise günün hangi saati giderseniz gidin insan kalabalığı var.
Ben ankarada doğdum büyüdüm çoğu yeri de bilirim bahsedilen yerlerden coğunu bilmiyorum,ama mesela etlik,balgat,sincan tarafları hem merkeze uzak hem de tenha buluyorum hem de sanki ankaradan değil gibi,ama batıkent,yenimahalle,bahçeli evler,çankaya, cebeci tarafları benim için ankara demek.
Yok kız Balgat gayet yakın merkeze. Bahçelinin karşısı işte.
Gerisine katılıyorum.
Konu sahibesi nezih semt dersen Çankaya, Cevizlidere, Ümitköy, Yaşamkent, Bahçeli, Çukurambar, Beysukent, Çiğdem mah., Söğütözü derim.
Ankaranın varoşu beter , ortalama semtler de apaçi kaynıyor sankim.
Ostim sanayinin içi ya rahat edemezsin benim fikrimOstim tamam oraya da bakayım
Teşekkür ederim
bağlıca benim okulumun arkasındaki köydü. ama şuan lüks binalar yapılmış baya modern olmuş.hanımlar bağlıca tarafında ya da sancak mah. tarafında oturan var mı soru sormam lazımm
sancak mah.etimesgutun orası diye biliyorum ben orayı kastemiştim yani bağlıcaya gelmedenbağlıca benim okulumun arkasındaki köydü. ama şuan lüks binalar yapılmış baya modern olmuş.
sancak mahallesi de çankayada güzel ve ulaşım olarak çok rahat bi yer.
Aa yok canim benim bildigim cok merkezi bi yer. Birlik mahallesinin orada. Dedigin yeri bilmiyorum malesefsancak mah.etimesgutun orası diye biliyorum ben orayı kastemiştim yani bağlıcaya gelmeden
teşekkür ederim yinede:)Aa yok canim benim bildigim cok merkezi bi yer. Birlik mahallesinin orada. Dedigin yeri bilmiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?