Ankara'yı avucumun içi gibi bilirim diyen hanımlar, bi' el atıverin

Ben ankarada doğdum büyüdüm çoğu yeri de bilirim bahsedilen yerlerden coğunu bilmiyorum,ama mesela etlik,balgat,sincan tarafları hem merkeze uzak hem de tenha buluyorum hem de sanki ankaradan değil gibi,ama batıkent,yenimahalle,bahçeli evler,çankaya, cebeci tarafları benim için ankara demek.

Ankarada ya iyi muhit eski bina, ya eski muhit yeni bina butcenize gore
Bir yerden feragat edin

Yok kız Balgat gayet yakın merkeze. Bahçelinin karşısı işte.

Gerisine katılıyorum.

Konu sahibesi nezih semt dersen Çankaya, Cevizlidere, Ümitköy, Yaşamkent, Bahçeli, Çukurambar, Beysukent, Çiğdem mah., Söğütözü derim.

Ankaranın varoşu beter , ortalama semtler de apaçi kaynıyor sankim.

sincanı tenha ve balgatı merkeze uzak mı buluyosunuz

balgattan kızılaya dolmuşla en fazla 15 dakika gidersiniz.

sincanda ise günün hangi saati giderseniz gidin insan kalabalığı var.

sincanı tenha ve balgatı merkeze uzak mı buluyosunuz

balgattan kızılaya dolmuşla en fazla 15 dakika gidersiniz.

sincanda ise günün hangi saati giderseniz gidin insan kalabalığı var.
Evet aynen öyle özellikle de sincan taraflarını. Yani kendisi küçük bir şehir gibi bazı yerler,kalabalıkla alakası yok bahsettiğim şeyin.

bahsedilen yerler sanırım yeni yeni yerleşime açılan kentsel dönüşüm geçiren yerler (eski gecekondu muhitleri)
batıkent pahalı geldi
yenimahallede bulamadım
diğerlerine bakayım çok teşekkürler.

değerlendiriyorum cherry
bu arada yine ban yemişsin
hiççç rahat duracağın yok

Batıkent turgut özal mah.de batıkent mesutevlerde 8-10 yıllık evlere bakarsanız 270 e kadar çıkabilirseniz bulursunuz bence.Ayrıca eski alıp 190 a filan 30 bin masraf edip şahane bir ev yaparsınız huzurlada oturursunuz.Batıkentte eve gece 12 de gelseniz kimse dönüp bakmaz bile.Batıkent demek huzur demek.ivediğe en yakın en nezih semt olarak sorarsanız batıkent diyorum ben.Yani evin yeni olması önemli tabii ama huzur daha önemli bence.Biz ev aradığımïzda 300 ün altında yeni ev yoktu batıkentte ama biz toprak sahibinden 250 ye aldık.Ev aramak için zaman,sabır ve sağlık lazım.Birde emlakçılara fazla bulaşmayın derim.Gelin sokak sokak arayın .Arabada telefonda navigasyonlar var artık.Kolay gelsin

hanımlar bağlıca tarafında ya da sancak mah. tarafında oturan var mı soru sormam lazımm
bağlıca benim okulumun arkasındaki köydü. ama şuan lüks binalar yapılmış baya modern olmuş.
sancak mahallesi de çankayada güzel ve ulaşım olarak çok rahat bi yer.

eryaman ya da batıkent orta gelire uygun düzenli yerler.ama ben olsam kolej kurtuluş tarafını tercih ederdim ankarada ulaşımdan yılmış biri olarak merkez olsun beş fazla olsun :)

Etlik şentepe filan yazılmış ama araban yoksa vasıta bulamayabilirsin çok kalabalık oluyo sıkıntı yaşarsın. Batıkent Çakırlar da yeni evler var hem hemde araban varsa işe çok kolay gidersin araban yoksa metroya yakın yerde ev tutmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…